Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nasze Trixie Fusion (Y) też się przekręcają, a raczej przesuwają, bo tylko troszkę. Może ma znaczenie, że pies bardziej ofutrzony?

Kesja, opisz koniecznie wrażenia z użytkowania tej smyczy- ciekawa jestem, czy wygodna i miękka?

Posted

Nasza obroża z Kudłatego ;p Pogmatwanymi włosami na mordce się nie przejmujcie, to normalne ;p Pies non stop chodzi i żre wszystko co mu pod nos przywieje. 
7a2f02cde029e441med.jpg

62413cc9c865a61amed.jpg

Posted

Nasza obroża z Kudłatego ;p Pogmatwanymi włosami na mordce się nie przejmujcie, to normalne ;p Pies non stop chodzi i żre wszystko co mu pod nos przywieje. 
7a2f02cde029e441med.jpg

62413cc9c865a61amed.jpg

Obroża obrożą, ale model jest przesłodki :D

Posted

Uroczo! My tą samą tasiemkę zamówimy chyba na czarnej taśmie bazowej i żółtej siateczce.  :) Tylko mam pewne 'obawy', bo Kudłaty zacisk łańcuszkowy robi dopiero od 2.5cm szerokości, nasza z podszyciem będzie mieć pewnie nieco mniej... Z kolei 2.5cm to może być za dużo na szyję Młodego.

Posted

Szukam smyczy z amortyzatorem dla małego psa (Westa), Zależy mi, żeby karabińczyk nie był zbyt masywny. Może polecicie jakąś firmę, która ma takie

Posted

Szukam smyczy z amortyzatorem dla małego psa (Westa), Zależy mi, żeby karabińczyk nie był zbyt masywny. Może polecicie jakąś firmę, która ma takie

Raczej każda firma handmade ci zrobi :)

Posted

Z amortyzatorem robi chyba tylko dogstyle ;) ale polecam albo kupić przez allegro albo uzbroić w cierpliwość w oczekiwaniu na odpowiedź :P na allegro robi takie jeszcze jakaś firma Sali i happyhusky ale nie dam sobie ręki uciąć, że to nie to samo :D

Posted

Tak oglądam sobie zdjecia Ginny w ruffwearach i u niej ten pasek między łapami nie opiera się na szyi tak jak u Bluesa. Hmm.. ciekawe czy to efekt tego, że Blues jest mały ale masywny i musiałam wziąć rozmiar większe (przez co ta zabudowana część jest też większa) czy może jakoś źle wyregulowałam? Swoją drogą są boskie, już mam ochotę zamówić dla Froda, czekam tylko na kasę ;) Dla tego Pana jaki kolor ruffwearow? Oprócz różu ;) 57yj39hw19zd_t.jpg

Posted

Dla sznaucera P&S, które połączenie?

1 lub 7! Natomiast z 3 i 5 bym zrezygnowała :)

Milena9 dla białasa fiolet lub fuksja :) chabrowa też byłaby super, ale mówisz, że niebieskich dużo ma...