Onomato-Peja Posted May 1, 2015 Posted May 1, 2015 Guardy generalnie mają to do siebie, że się przekręcają. Quote
ZłoiNiedobro Posted May 2, 2015 Posted May 2, 2015 Dzięki za odpowiedzi :) spróbuje je jeszcze trochę wyregulować i ewentualnie przyszyję ten dolny pasek. Quote
asiak_kasia Posted May 2, 2015 Posted May 2, 2015 Zamówiłam: http://www.pako-dog.pl/smycz-linowa-klasyczna-zaciskana-fuksja-p-288.html :D Już się nie mogę doczekać! :D :loveu: boski jest ten kolor. JA czekam na obroże do kompletu, póki co jeszcze nie wrzucili nic poza połaczeniem fuksja+niebieski, a ja chce z czarną taśmą bazową :D W każdym razie FOTY FOTY koniecznie jak dojdzie :D Quote
Leokadia Posted May 2, 2015 Posted May 2, 2015 Boska ta fuksja, aż kusi, żeby spedalić chłopaków :D 1 Quote
vege* Posted May 2, 2015 Posted May 2, 2015 boski jest ten kolor. JA czekam na obroże do kompletu, póki co jeszcze nie wrzucili nic poza połaczeniem fuksja+niebieski, a ja chce z czarną taśmą bazową :D W każdym razie FOTY FOTY koniecznie jak dojdzie :D Taka jest na stronie http://www.pako-dog.pl/obroza-strong-czarna-ciemno-rozowe-pasy-cm-p-252.html ale domyślam się, że chcesz bardziej oczoje.bke :D Quote
nadira Posted May 2, 2015 Posted May 2, 2015 Nasze Trixie Fusion (Y) też się przekręcają, a raczej przesuwają, bo tylko troszkę. Może ma znaczenie, że pies bardziej ofutrzony? Kesja, opisz koniecznie wrażenia z użytkowania tej smyczy- ciekawa jestem, czy wygodna i miękka? Quote
XdamianX Posted May 2, 2015 Posted May 2, 2015 Nasza obroża z Kudłatego ;p Pogmatwanymi włosami na mordce się nie przejmujcie, to normalne ;p Pies non stop chodzi i żre wszystko co mu pod nos przywieje. Quote
vege* Posted May 2, 2015 Posted May 2, 2015 Nasza obroża z Kudłatego ;p Pogmatwanymi włosami na mordce się nie przejmujcie, to normalne ;p Pies non stop chodzi i żre wszystko co mu pod nos przywieje. Obroża obrożą, ale model jest przesłodki :D Quote
Dioranne Posted May 2, 2015 Posted May 2, 2015 Uroczo! My tą samą tasiemkę zamówimy chyba na czarnej taśmie bazowej i żółtej siateczce. :) Tylko mam pewne 'obawy', bo Kudłaty zacisk łańcuszkowy robi dopiero od 2.5cm szerokości, nasza z podszyciem będzie mieć pewnie nieco mniej... Z kolei 2.5cm to może być za dużo na szyję Młodego. Quote
XdamianX Posted May 2, 2015 Posted May 2, 2015 Tasiemka 1.6 naszyta na 2cm bazowkę + softshell. Równo 2.5cm. Tak jest w moim przypadku.vege* dzięki ;D Quote
Milena9 Posted May 2, 2015 Posted May 2, 2015 W jakim kolorze El Perro byście ja widziały? ;) Bo nie mogę się na żaden zdecydować ;p [attachment=12590:IMG_20150411_093259.jpg] Quote
vege* Posted May 2, 2015 Posted May 2, 2015 W jakim kolorze El Perro byście ja widziały? ;) Bo nie mogę się na żaden zdecydować ;p IMG_20150411_093259.jpg Masz ten problem, ze w każdym będzie wyglądać super :D Ale jakbym już miała wybierać to chabrową albo fioletową ;) Quote
Milena9 Posted May 2, 2015 Posted May 2, 2015 Właśnie też myślałam o fiolecie, bo rożnych niebieskich obroży to już mam sporo ;) Quote
vege* Posted May 2, 2015 Posted May 2, 2015 Bierz fiolet będzie super wyglądał na białym psiaki! :) Dla sznaucera P&S, które połączenie? 7 albo 8 :D Quote
Dink Posted May 2, 2015 Posted May 2, 2015 Szukam smyczy z amortyzatorem dla małego psa (Westa), Zależy mi, żeby karabińczyk nie był zbyt masywny. Może polecicie jakąś firmę, która ma takie Quote
vege* Posted May 2, 2015 Posted May 2, 2015 Szukam smyczy z amortyzatorem dla małego psa (Westa), Zależy mi, żeby karabińczyk nie był zbyt masywny. Może polecicie jakąś firmę, która ma takie Raczej każda firma handmade ci zrobi :) Quote
.Agata. Posted May 2, 2015 Posted May 2, 2015 Z amortyzatorem robi chyba tylko dogstyle ;) ale polecam albo kupić przez allegro albo uzbroić w cierpliwość w oczekiwaniu na odpowiedź :P na allegro robi takie jeszcze jakaś firma Sali i happyhusky ale nie dam sobie ręki uciąć, że to nie to samo :D Quote
lucky23 Posted May 2, 2015 Posted May 2, 2015 Szukam smyczy z amortyzatorem dla małego psa (Westa), Zależy mi, żeby karabińczyk nie był zbyt masywny. Może polecicie jakąś firmę, która ma takieA Champion? http://www.karusek.com.pl/produkt.php?prod_id=22827http://www.karusek.com.pl/produkt.php?prod_id=19631 Quote
IZMADO Posted May 2, 2015 Posted May 2, 2015 Na czeskiej stronie ZeroDC widziałam serię pasów z amortyzatorem dla małych psów. Quote
katasza1 Posted May 2, 2015 Posted May 2, 2015 Tak oglądam sobie zdjecia Ginny w ruffwearach i u niej ten pasek między łapami nie opiera się na szyi tak jak u Bluesa. Hmm.. ciekawe czy to efekt tego, że Blues jest mały ale masywny i musiałam wziąć rozmiar większe (przez co ta zabudowana część jest też większa) czy może jakoś źle wyregulowałam? Swoją drogą są boskie, już mam ochotę zamówić dla Froda, czekam tylko na kasę ;) Dla tego Pana jaki kolor ruffwearow? Oprócz różu ;) Quote
nadira Posted May 3, 2015 Posted May 3, 2015 Dla sznaucera P&S, które połączenie? 1 lub 7! Natomiast z 3 i 5 bym zrezygnowała :) Milena9 dla białasa fiolet lub fuksja :) chabrowa też byłaby super, ale mówisz, że niebieskich dużo ma... Quote
Recommended Posts