Primrosy Posted April 20, 2015 Posted April 20, 2015 Super dzięki za odpowiedz :) a jaki rozmiar macie ? Quote
katasza1 Posted April 20, 2015 Posted April 20, 2015 Przyszły ruffweary. sa boskie. nawet mój chłopak który ma w nosie takie rzeczy stwierdził ze zajebiste...ale sa za male :( Wymieniał ktoś coś w sklepie lupo? Quote
Hill. Posted April 20, 2015 Posted April 20, 2015 Nie pokrywają się z rozmiarówką? :( Ile Twój pies ma w klatce? Quote
Illusion Posted April 20, 2015 Posted April 20, 2015 O, no to już wiem, że moje szelki nie są wyjątkiem :). Na szczęście moja suka nie była na granicy rozmiarów i XS jest na nią ok. Quote
Ewa&Duffel Posted April 20, 2015 Posted April 20, 2015 Czy ma ktoś z was smycz z serii basic Lupine ? Byłabym wdzięczna za opinie, czy taśma jest miękka i ogólnie czy smycz jest warta zakupu. I przy okazji jeśli ktoś ma wersję dla średnich psów (1,8 cm) i mógłby wstawić zdjęcie lub nawet porównać z czymś karabińczyk, bo zastanawiam się nad tą smyczą dla spokojnego goldena... Wolę węższe smycze, 2,5 cm jest trochę za szeroka i za masywna... Quote
Pepper-oni Posted April 20, 2015 Posted April 20, 2015 Ja mam te smycze o szerokości 1,8cm. Taśma miękka i ogólnie ja je uwielbiam. Karabińczyk wstawiam w porównaniu z hurttową smyczą o szerokości 2cm. Quote
Ewa&Duffel Posted April 20, 2015 Posted April 20, 2015 Ja mam te smycze o szerokości 1,8cm. Taśma miękka i ogólnie ja je uwielbiam. Karabińczyk wstawiam w porównaniu z hurttową smyczą o szerokości 2cm. http://images69.fotosik.pl/815/85c50ce1b4ff8943med.jpg Dzięki wielkie :) Czyli powinna być dla nas ok, chyba się skuszę w takim razie :) Quote
vege* Posted April 20, 2015 Posted April 20, 2015 Ktoś chyba szukał dobrego pomysłu na ID holder: >klik< My czekamy na zamówienie klubowe od Gadżeciaków :D świetny pomysł z tym ID holderem :D My się naszymi żółciutkimi hurttami pochwalimy. Strasznie nam ten model szelek podpasował. Pięknie mu w tym kolorze :D Quote
Victoria Posted April 20, 2015 Posted April 20, 2015 tez mamy tego lupina, krótko bardzo ale już zdążył zyskać status mojej ulubionej smyczy :D kupuj kupuj bo warto, ten rozmiar będzie na Duffla dobry :P Quote
zahirka11 Posted April 20, 2015 Posted April 20, 2015 jest ktoś z Poznania kto ma hurtty Y 60 albo 70 i chciałby się spotkać przymierzyć? :) Quote
Pepper-oni Posted April 20, 2015 Posted April 20, 2015 Są śliskie i bardzo miękkie dokładnie jak lubię, plus maja wygodną rączkę. Pepper nie ciągnie więc nie wiem jak by się sprawdziły przy szarpiącym psiaku. Quote
katasza1 Posted April 20, 2015 Posted April 20, 2015 Zamawialam xs ktore sa regulowane niby od 43 do 56. Moje obydwa maja 53 cm Quote
Illusion Posted April 20, 2015 Posted April 20, 2015 Nasze XS prawie na maksa zwiększone mają 50cm w klacie, więc jakby regulatorki całkiem "docisnęło się " to pewnie wyszłoby te 52/53 ;). Quote
Dogha Posted April 20, 2015 Posted April 20, 2015 Lupine dla średnich i dużych psów ma ten sam karabinek, tylko w wersji 2,5cm jest większa ramka na taśmę ;) Porządne są, ja swoje bardzo lubię, rozmiar jest uniwersalny dosyć. Quote
Hill. Posted April 20, 2015 Posted April 20, 2015 Zamawialam xs ktore sa regulowane niby od 43 do 56. Moje obydwa maja 53 cm Chyba powinni Ci pójść na rękę z wymianą, skoro informacje o produkcie nie pokrywają się ze stanem faktycznym... A na prodogu oczywiście: " Jeżeli pomiary Twojego psa wskazują na dwa rozmiary - wybierz mniejszy." Quote
katasza1 Posted April 20, 2015 Posted April 20, 2015 No wlasnie sugerowalam sie tez tym info na prodogu. Zwiekszalam na maksa juz mocniej sie nie da a zreszta niechcialabym zeby byly na styk bo jak mi pies urosnie 2 cm w klacie to troche szkoda tak drogich szelek Quote
katasza1 Posted April 20, 2015 Posted April 20, 2015 Odpisali.juz kocham ten sklep ;) "Oczywiście, że jest możliwość wymiany. Przy kupnie przez internet ciężko dobrać rozmiar, nie ma na to mocnych :) Proszę odesłać nam szelki, które są za małe najtańszym z możliwych sposobów ( myślę, że poczta będzie najtańsza), a my po ich otrzymaniu wyślemy Pani S niebieskie na nasz koszt. Zdjęłam już je ze stanu magazynowego, aby mieć pewność, że mogę je do Pani jak najszybciej wysłać. W razie pytań lub wątpliwości zachęcam do kontaktu. czy to telefonicznego czy mailowego" Quote
nichya&nazir Posted April 20, 2015 Posted April 20, 2015 Duffel wygląda świetnie! Jaki rozmiar brałaś? My właśnie czekamy na ruffweary. W sprawie szelki do tropienia z ShaggyDoggy się nie dogadałam, więc zamówiłam ZeroDC, a w takim układzie jakby nie patrzeć zostało trochę kasy.. :P więc postanowiłam zainwestować jeszcze w rfw :D Teraz się boję czy nie będą za duże, bo ZeroDC musiałam wyregulować na maksa. Quote
Amber Posted April 20, 2015 Posted April 20, 2015 Ogólnie nie lubię szelek (i tez ich nie używam) ale te Ruffweary na Dufflu są mega :) Quote
katasza1 Posted April 20, 2015 Posted April 20, 2015 Mi się te szelki podobały na zzdjęciach ale na żywo są 10 razy ładniejsze ;) A ma ktoś pomarańczowe lub grafitowe? Myślę jakie w maju zamówić dla Froda. Chociaż pewnie jemu też wezmę niebieskie. Quote
Ewa&Duffel Posted April 20, 2015 Posted April 20, 2015 Dzięki, mi też się te szelki strasznie na nim podobają i mają świetny kolor, na żywo jeszcze fajniejszy ;) Mamy rozmiar L/XL, Duffel ma około 80 cm w klacie. Quote
Recommended Posts