Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzięki! :)

Mnie też się strasznie podobają :) na żywo kolory wyglądają jeszcze lepiej :D

Poza tym szelki się nie przekręcają, Zara pozwoliła sobie je założyć bez fochów (co przy szelkach jej się nie zdarza), no i faktycznie szerokość pasków jest bardzo ok. Jeszcze tylko muszą się ułożyć, bo są ciut sztywne i będzie super. Do kompletu mamy smycze Juliusa - o te:

http://www.p1es.pl/smycz-gumowana-20-mm-1m-z-uchwytem-dla-psow-p-356.html

i też są fajne. 

Posted

Faktycznie śliczne są :D

Nooo :(

Tutaj są po ok. 60 zł http://www.mustijamirri.fi/merkki/hurtta-outdoors/361/?page=2 Niestety wysyłka tylko do finlandii :(

WOW MEGA! Znam ludzia w Szwecji, nie Finlandii :(

To zdjęcie już dłuuugi czas krąży po internetach i co chwilę ktoś się zachwyca :D

Nie widziałam nigdy wcześniej, dlatego wrzuciłam. :)

Wielka szkoda że nie wysyłają :(. Wypatrzyłam dwa kolory w promocji które bym chciała.

Czekunia super wyglądają w tych juliusach :).

Ja przynajmniej dwa mam :P

A myślałam, że wyleczyłam się z Hurtt 

Czekunia genialnie! Kolory super dobrane i nic nie jest za szerokie, za masywne

Haha ja nie, zdecydowanie nie :P

A ja bym wybrał minimum 3 kolorki, haha 
Ile kosztują na tym ebayu?

Ja to samo ;P Z włoch są, nawet nie wiem ile :/

Posted

Ciekawe, czy jakby tak zebrała się większa grupa osób zainteresowanych tymi kolorami, to dałoby radę przekonać Prodog do ściągnięcia ich ;) Sama pisałabym się na jeden :D

Posted

Ciekawe, czy jakby tak zebrała się większa grupa osób zainteresowanych tymi kolorami, to dałoby radę przekonać Prodog do ściągnięcia ich ;) Sama pisałabym się na jeden :D

Z racji że strasznie mi zależy na kolorze który mają tylko oni to pisłam do nich. Nie wysyłają poza finladię, w ogóle. Pisałam też do hurtty i na stanie nie posiadają.

A ja strasznie chcę!

Posted

to prawda że obroże od Furkidz szybko się przecierają  i niszczą ?

Nie są to trwałe obroże. Wykonane są starannie, ale bawełna nie jest materiałem wytrzymałym. W porównaniu np do rogza, rd, czy nawet innych hm, dość szybko tracą kolor. Nam się jeszcze nic nie przetarło, ale używamy sporadycznie. 

Posted

Z racji że strasznie mi zależy na kolorze który mają tylko oni to pisłam do nich. Nie wysyłają poza finladię, w ogóle. Pisałam też do hurtty i na stanie nie posiadają.

A ja strasznie chcę!

No to zrzuta na wycieczkę do Finlandii :D

Posted

Potrzebuję dającej po oczach, żółtej obroży. Myślę nad rogzem lumberjack, ale może znacie jeszcze coś innego? w granicach 40-50zł, szerokość co najmniej 25mm?

• Upvote 1
Posted

No ja właśnie mam podobnie :P Napisałam nawet do nich ale wygląda na to że jedyna mieć kogoś w finlandi kto ci je odbierze...

Hm, takich cudów już nie ma :(

Pewno marża byłaby abstrakcyjna, ale cóż..:)

Posted

Kesja, jest jeszcze hurtta lifeguard ale w Polsce cena przekracza podane 40-50zł chociaż pamiętam, że jesteś z Katowic - nie znasz nikogo kto jeździ do Czech? Tam mają dużo taniej, mają też żółte Karlie, bo u nas widziałam tylko pomarańczowe http://www.dogmans.cz/en/reflexni-a-svitici-obojky/932-reflexni-obojek-art-sportiv-plus-reflex.html

sama szukam od dłuższego czasu obroży do identyfikatora i nie mogę niczego znaleźć :D

• Upvote 1
Posted

Jakiś czas temu w Decathlonie widziałam żarówiastożółte obroże, ale były jakby gumowe, nie wiem dokładnie, co to za materiał, nie przyglądałam się im. Nie były drogie.

Guest Olimpijka
Posted

to prawda że obroże od Furkidz szybko się przecierają  i niszczą ?

Nie, mam 2 i wstawiałam je tu niedawno :)