Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A według mnie okropnie brzydkie :P nie podobają mi się wcale , stare serie sa stanowczo dużo ładniejsze . 

Na pierwszy rzut oka nie spodobały mi się, bo nie lubię kratki, ale po bardziej wnikliwym przyjrzeniu się,  zaczęły mi się podobać.

I niestety muszę je jednak  kupić  :P.

Posted

A dla mnie trixie cavo jak nie było tak nie ma, zoohurtowo mi napisało: ,,niby na magazynie się świecą ale nikt nie może ich znaleźć więc podejrzewam,
że mimo iż twierdzą że je mają to są wyimaginowane"
Zamiast oczojebnych przyślą mi fioletowe i niebieskie, szkoda.

Posted

A dla mnie trixie cavo jak nie było tak nie ma, zoohurtowo mi napisało: ,,niby na magazynie się świecą ale nikt nie może ich znaleźć więc podejrzewam,
że mimo iż twierdzą że je mają to są wyimaginowane"
Zamiast oczojebnych przyślą mi fioletowe i niebieskie, szkoda.

Wczoraj zamówiłam na allegro różowo -niebieską i żółto -pomarańczową:)

Posted

Wydaje mi się, że jeśli mają być wycofane to po prostu zaprzestaną dalszej produkcji, a te które są wypuszczone do tej pory normalnie będą wyprzedawane :P

Też czekamy na żółto-pomarańczową, mam obawy prowadzić Muffina na tej 12mm ale do neonowej adresówki będzie jak znalazł i spełni bardziej funkcje ozdobną :D

Rozmiarowo nam pasowała ta 35-41 ale pokusiłam się na większą, może będzie więcej widać :P

Posted

Robiła któraś z Was ostatnio zakupy na juliusk9-sport? Zamówiłam we wtorek jedną rzecz, od razu zrobiłam przelew i cisza w eterze nastąpiła, żadnej zmiany statusu zamówienia ani odpowiedzi na maila... Niby wysyłka 24h po zaksięgowaniu wpłaty, a tu lipa :P Liczyłam, że do weekendu dotrze. Zawsze to tam tyle trwa?

Posted

A my czekamy na :

2208053_T2eC16dHJGwE9nyUsSCBQ7C5PY2oQ60_

Niestety chyba sobie poczekamy do wakacji :p poprosiłam znajomą z Angli by mi zamówiła bo u nich jest taniej i przywiezie jak będzie w Polsce na urlop. W Polsce za tą obroże (podobną ) chcieli 210 zł a w Angli po przeliczeniu kosztuje 90zł . Zakochałam się w niej od pierwszego wejrzenia :) 

Posted

Jak sprawdzają się obroże łańcuszkowe? Ma ktoś doświadczenie?

Chodzi mi głównie, jak sprawdzi się u psa krótkowłosego, ale nie gładkowłosego (powiedzmy, jak ONek), czy taki półzacisk, (na niektórych stronach piszą ,,kolia") nie wyciera/wyrywa/łamie sierści? :P

Posted

Chcę jakąś smycz 2.5-3m, najlepiej przepinaną. Czarna albo granatowa, czy ktoś coś poleca?

W kwestii zwykłych przepinanych smyczy polecam te od Taks.
Ładnie zszyte, małe karabińczyki, ja byłam bardzo zadowolona (teraz poszła służyć innym psiakom).

Za to zdecydowanie nie polecam przepinanych smyczy od DS, jeśli ktoś zwraca uwagę na wykonanie.
Posted

Co do smyczek to też właśnie szukam jakiejś, która będzie ładnie wykonana i miękka - nawet po praniu, i nie będzie się szybko mechaciła. Ktoś coś poleca? :P Jedyną smycz jaką naprawdę uwielbiam jest taka, którą zrobiłam z przypadkowo kupionej w pasmanterii taśmy, niestety nigdzie nie mogę już jej dostać :(

gryf80 - DS=DogStyle

Posted

W kwestii zwykłych przepinanych smyczy polecam te od Taks.
Ładnie zszyte, małe karabińczyki, ja byłam bardzo zadowolona (teraz poszła służyć innym psiakom).

Za to zdecydowanie nie polecam przepinanych smyczy od DS, jeśli ktoś zwraca uwagę na wykonanie.

Co z nimi?

My mamy od nich linkę i karabińczyk się odpina (już o tym była mowa, kilku innym użytkownikom też się to zdarza). :P

Posted

To jest z petkarma.pl :) na globaldogshop.com jest dużo pięknych wzorów, będę chciała zamówić różowy komplet, ale chyba jeszcze nie teraz ;)

Ile czekałaś na zamówienie z petkarma.pl?

Posted

Czemu? My przepinaną smycz od DS ('warkocz') mamy już ponad rok i owszem, trochę się zmechaciła, wydaje mi się też, że kolory jakby mniej żywe... Ale używamy ją bardzo intensywnie, biorąc to pod uwagę to jej stan oceniam na dobry. I chyba niedługo ponownie skuszę się na takiego 'warkocza'.  ;)

Guest Olimpijka
Posted

XDamianX pokaż swojego Shih

Sorry za OF

Posted

Co do smyczek to też właśnie szukam jakiejś, która będzie ładnie wykonana i miękka - nawet po praniu, i nie będzie się szybko mechaciła. Ktoś coś poleca? :P Jedyną smycz jaką naprawdę uwielbiam jest taka, którą zrobiłam z przypadkowo kupionej w pasmanterii taśmy, niestety nigdzie nie mogę już jej dostać :(

Ja polecam szmycze dingo pleciona lub tasme z podgumowaniem, wytrzymale i solidne