Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja zwariowałam i czekam na kolejne hurttowe szelki. Mega nam ten model podpasował. Zastanawiam się nad linką do nich, ale strasznie duże te plastikowe elementy mi się wydają. Macie zdjęcie linki 8mm przy małym psie? Nie wiecie kiedy kończy się promocja na hurtty na prodogu?

Posted

Noo dobra wzięło i mnie na hurtty i chce zamówić hurtty Y tylko cały czas myślę nad rozmiarem, pies mieszaniec jamnika szyja ok. 34cm klatka ok. 53cm. Jak tak patrze na tą rozmiarówke na prodogu to chyba 55 albo 60, z tym, że 55 nie ma a w 60 szyja to 42cm, doradzi ktoś z Was?

Na niego :

7887325.jpg

Posted

Ja dla Psa 30cm w szyi i 51 w klacie mam 60Y. Wg mnie są super. W tych Y pasek szyjny inaczej leży niż w normalnych szelkach bo one mają zupełnie inny krój.

Czyli jednak skłaniać się ku 60, a powiedz jeszcze jakiej szerokości są psaki ?

I pomarańcz czy źółty ? :p

Posted

To skoro mój ma tak +/- w barkach 45cm obwodu (w szyi dalej marne 32cm :P ) i w klacie 59cm to może wejdzie w 70tki? Jeśli lifeguardy są większe od pro to nawet byłabym skłonna jeszcze raz zamówić neonowe i odpuścić sobie ulubione pro :)

uśmiałam się z napisu na adresówce psiaka http://o3.fbl.pl/fp3/201403/0E/7887325.jpgniepoprawne skojarzenie zwróć mnie=zwymiotuj :D

Posted

To skoro mój ma tak +/- w barkach 45cm obwodu (w szyi dalej marne 32cm :P ) i w klacie 59cm to może wejdzie w 70tki? Jeśli lifeguardy są większe od pro to nawet byłabym skłonna jeszcze raz zamówić neonowe i odpuścić sobie ulubione pro :)

Powinien wejść nawet w pro 70.
Mój pies ma takie (+/- kilka cm) wymiary i leżą idealnie.
Posted
Agata, moja Koma ma podobne wymiary, nawet trochę więcej bo ok. 62 w klacie, w szyi ma 40cm i wchodzi w 70tki Hurttowe, co prawda Tk Maxxowe więc nie wiem czy to jakiś odnośnik ;) Ale myślę że 80tki byłyby trochę za luźne...

f7d1a66a5b28e.jpg

17852a1dc4753.jpg
Posted

Noo dobra wzięło i mnie na hurtty i chce zamówić hurtty Y tylko cały czas myślę nad rozmiarem, pies mieszaniec jamnika szyja ok. 34cm klatka ok. 53cm. Jak tak patrze na tą rozmiarówke na prodogu to chyba 55 albo 60, z tym, że 55 nie ma a w 60 szyja to 42cm, doradzi ktoś z Was?
Na niego :
7887325.jpg

Mój jamnik ma podobne wymiary co twój i pasują na niego 60 z serii pro ;)
Guest Olimpijka
Posted

Jutro będą nasze szelki z ohmypet dla Abi :D

Posted

Sorry, że tak ni z gruchy ni z pietruchy, ale czy mogę Cię Marta1624 prosić o podanie jakichś "namiarów" na tę obrożę, którą ma Twój pies? Firma, nazwa sklepu, etc.? Z góry dziękuję!

Posted

Sorry, że tak ni z gruchy ni z pietruchy, ale czy mogę Cię Marta1624 prosić o podanie jakichś "namiarów" na tę obrożę, którą ma Twój pies? Firma, nazwa sklepu, etc.? Z góry dziękuję!

Hmm chodzi o tą obrożę na górze, na czarnym mieszańcu jamnika? Jak tak to nie moja, tylko DomixX ;)
Posted

Przyszedł nowy komplet.
Ze smyczy na razie jestem średnio zadowolona (ale ma potencjał, by się "wyrobić", więc spoko), ale za to obroża jest idealna :). I już mnie kusi, by zamówić następne.

untitled_by_colirya-d8o352w.jpg

Skąd jest ta obroża? Szukam właśnie czegoś na rudego psa, ta wydaje się być idealna :P