katasza1 Posted March 27, 2015 Posted March 27, 2015 Gdzie zamawiacie RedDingo? Tez bym chciala cos, a nigdzie nie moge znalezc tcyh ladnych wzorow. Quote
Daredevil Posted March 27, 2015 Posted March 27, 2015 ooo... RedDingo też mnie kusi od dawna ^^ ten wątek to zło ^^ Quote
Dogha Posted March 27, 2015 Posted March 27, 2015 To jest z petkarma.pl :) na globaldogshop.com jest dużo pięknych wzorów, będę chciała zamówić różowy komplet, ale chyba jeszcze nie teraz ;) Quote
toyota Posted March 27, 2015 Posted March 27, 2015 Do nas dotarły wyczekiwane szelki hurtta neonowe,różowe i żółte:)) Obecnie dziewczyny po sterylizacji w "kapoczkach" siedzą ale jak tylko dojdą do siebie zrobię zdjęcie na modelach:) ??? A jakie to są neonowe, a jakie żółte, bo myślałam, że to jedno i to samo ??? Quote
katasza1 Posted March 27, 2015 Posted March 27, 2015 A po czym w tym poscie wnioskujesz ze to nie to samo? Quote
Niewyspana Posted March 27, 2015 Posted March 27, 2015 No i znowu naszła mnie ochota na nową obrożę... A wybór taaaki duży ;_; Quote
diabelkowa Posted March 27, 2015 Posted March 27, 2015 czy ktoś mi powie czy te szelki : http://pelna-miska.pl/pl/p/Hurtta-szelki-ACTIVE-rozmiar-60-80-80-100-100-120-raven-czarne/6876są na tyle wytrzymałe żeby się nadawały do obrony ? Quote
toyota Posted March 27, 2015 Posted March 27, 2015 neonowe: żółte i różowe. Lepiej? :lol: Aaaa, dzięki - serio nie załapałam :). Myślałam, że może jakiś nowy kolor wprowadzili, o którym nie wiem :). Może żarówki zielone i żółte ;)? Ewentualnie, że masz wszystkie 3 kolory - pomarańcz, róż i żółty :). Quote
katasza1 Posted March 27, 2015 Posted March 27, 2015 Nooo czekam na nowa dostawe w dogstyle, tecze zamiawiam musowo! Quote
angineuuka Posted March 27, 2015 Posted March 27, 2015 Psie gejuszki ♥ ja też chyba zamówię, albo te różowe świnko tecze :D Quote
katasza1 Posted March 27, 2015 Posted March 27, 2015 Moj piesek jest tak slodki ze rzygam tecza, pasuje idealnie. A te swinie tez mnie kusza i tak idealnie pasuja do mojego chrumkajacego psa i do swinkowej adresowki, tylko takie malo kolorowe ;( Quote
taxelina Posted March 28, 2015 Posted March 28, 2015 Nareszcie Hurtta poszla po rozum do glowy i poprawila swoje szelki w formie Y * trzy punkty zaczepienia smyczy - w tym z przou * dluzszy pasek pod brzuchem * pasek za tylnymi lapami mozna przesuwac jak sie chce - czyli zapiecie nie musi ocierac psa Doszly do Was te nowosci w Polsce? Quote
gops Posted March 28, 2015 Posted March 28, 2015 Dla mnie dłuższy pasek pod brzuchem to wielki minus :) tak samo jak kółko na przodzie . Nadal będę fanką starego modelu . Quote
Dogha Posted March 28, 2015 Posted March 28, 2015 Nie doszły i mam nadzieję że jak dojdą to nie zastąpią zwykłych Y… Bo mi się nie podobają, za dużo metalu a ten tylny pasek będzie jeździł po całym psie, mamy taki w szelkach Lupine i zapięcie sobie wędruje. Kółko pod brzuchem to w ogóle jakaś pomyłka, nie lubię jak pies leży na okuciach lub regulatorach. Quote
taxelina Posted March 28, 2015 Posted March 28, 2015 zapiecie z przodu jest idealne dla psow ktore jeszcze nie umieja dobrze chodzic na smyczy. pies ciagnac odwraca sie w strone wlasciela :) no a dluzszy pasek daje to ze szelki nie sa zaraz za pachami Quote
Daredevil Posted March 28, 2015 Posted March 28, 2015 a co ma dawać to kółko pod brzuchem niby? Quote
Pepper-oni Posted March 28, 2015 Posted March 28, 2015 Ja również wolę stare Y. Na mojego psiaka są idealne, mega wygodne. Jedyne szelki które tak się nam udało dobrać że nie mam żadnych zastrzeżeń. Quote
Illusion Posted March 28, 2015 Posted March 28, 2015 Nie widzę tego kółka z przodu, jako zapięcie do smyczy. Przecież jak się do tego przypnie karabińczyk, to będzie uwierać psa, według mnie to zwykły element łączący paski, a nie zapięcie. Co innego, jakby to wyglądało w ten sposób: https://www.edogsncats.com/images/EWHDogongrassCroppedLR.jpg W Ruffwear też jest zapięcie z przodu i wygląda tak: http://www.muddypaws.co.uk/images/front_range_lifestyle_23100.jpg W obu powyższych przykładach od razu widać, że mocowanie z przodu jest przeznaczone do przyczepienia smyczy. Quote
Guest Olimpijka Posted March 28, 2015 Posted March 28, 2015 To kółko to łączenie, bardzo wiele nowych modeli szelek i obroży tak ma. Quote
BBeta Posted March 28, 2015 Posted March 28, 2015 Miałam guardy kilku różnych firm, ale nigdy nie przyszło mi do głowy, że kółko z przodu może służyć do zapinania smyczy :P Quote
Kasi i Lena Posted March 28, 2015 Posted March 28, 2015 Nowe Hurtta wyglądają jak guardy. Z tego co zrozumiałam to to dolne kółko jest do przypięcia smyczy jak pies ciągnie? Quote
Recommended Posts