Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Halo, dzień dobry.

Umarzyły mi się neony z rogza, półzaciski - przeszperałam allegro i kolory nie do końca mi podpasowały - czy wiecie czy one zostały wycofane? Czy szukać gdzieś indziej (marzy mi się limonka + róż :) )

A mi się marzy żółciutki rogz... :)

Posted

A mi się marzy żółciutki rogz... :)

Haha możliwe że i mi chodzi o żółciutki :) Ale nie umiem takiego znaleźć w naszym rozmiarze :/

Posted

Z Dino smyczy wprawdzie nie mam ale mam już od kilku lat skórzaną obtoże i trzyma się świetnie :D
A wzór tych nowych guardów z trixie feshline spot ślicznie wygląda :)
Co do żółtych rogzów - ktoś chyba ogłaszał niedawno na dogomani, że ma do sprzedania

Posted

Zgadzam się z Vailet, też sobie chwalę wyroby tego producenta, oraz kontakt!

Jedyne, na co proponowałabym uważać to kolory- jeżeli chciałabyś coś w kolorze innym, niż ''podstawowe'', to lepiej upewnić się, jak ten kolor w rzeczywistości wygląda :D

Posted

Do nas dotarły wyczekiwane szelki hurtta neonowe,różowe i żółte:))
Obecnie dziewczyny po sterylizacji w "kapoczkach" siedzą ale jak tylko dojdą do siebie zrobię zdjęcie na modelach:)

Posted

Do nas dotarły wyczekiwane szelki hurtta neonowe,różowe i żółte:))
Obecnie dziewczyny po sterylizacji w "kapoczkach" siedzą ale jak tylko dojdą do siebie zrobię zdjęcie na modelach:)

Ile czekałaś?

Posted

Przy pierwszym zamówieniu zamawiałam w piątek wieczorem i w poniedziałek już były u mnie, niestety rozmiar okazał się nie trafiony:( za drugim razem czekałam ok 2 tyg łącznie z przyjęciem od nich moich szelek i rozpatrzeniem wymiany towaru:)
Więc jak na prodog-a to całkiem dobrze;)