Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

nenya, a musi być stricte świąteczna? Mi nasza day on bahama z furkidza strasznie wpasowuje się w kolory wielkanocne i nawet nie mam ochoty na nic z wzorkami, tą specjalnie odłożyłam, żeby zatęsknić za kolorem i włożyć na psa po świątecznej kąpieli :D

Posted

nenya, a musi być stricte świąteczna? Mi nasza day on bahama z furkidza strasznie wpasowuje się w kolory wielkanocne i nawet nie mam ochoty na nic z wzorkami, tą specjalnie odłożyłam, żeby zatęsknić za kolorem i włożyć na psa po świątecznej kąpieli :D

No właśnie nie do końca - mamy wzór Limonczello z Pawsitive i też mi się z wiosną kojarzy :) 

Oo faktycznie! :)

Króliczki widzę rządzą - też mi się najbardziej podobają :)

ta jest jeszcze śliczna: http://furkidz.eu/Obroza-dla-psa-Bermuda-Zig-Zag :D

Fajna! :)

Myślałam, że będzie jakiś większy boom :)P

Jeszcze te dwie mi się podobają:

http://pawsitivedog.pl/pl/p/OBROZA-PEEP-PEEP-/245

http://pawsitivedog.pl/pl/p/OBROZA-TINY-TINY-CHICKS/244

Ale w sumie może faktycznie kupić jakąś uniwersalną, wiosenną...:)

Posted

Nigdy neoprenu nie próbowałam :)

Neopren jest dużo lepszy według mnie :) 

Co ważne nigdy nie robi się brzydki tak jak polarek , nie łapie tak sierści i bardzo łatwo się go czyści .

Schnie szybko jak się dobrze wyciśnie i póki co stawiam na neopren i softshell na równi a polar i siateczke daleko za nimi :) 

• Upvote 1
Posted

Neopren jest dużo lepszy według mnie :)
Co ważne nigdy nie robi się brzydki tak jak polarek , nie łapie tak sierści i bardzo łatwo się go czyści .
Schnie szybko jak się dobrze wyciśnie i póki co stawiam na neopren i softshell na równi a polar i siateczke daleko za nimi :)

Podpisuję się wszystkimi kończynami :P
Posted

Słuchajcie, a ma ktoś sledy? Bo my sobie joggingujemy z psiakami, ale one jak durne zasuwają, marzą, żeby być huskaczami :P Na razie dają radę w szelkach Hurtty Y, ale myślę, że w sledach byłoby im wygodniej...:)

Posted

Słuchajcie, a ma ktoś sledy? Bo my sobie joggingujemy z psiakami, ale one jak durne zasuwają, marzą, żeby być huskaczami :P Na razie dają radę w szelkach Hurtty Y, ale myślę, że w sledach byłoby im wygodniej... :)

u nas bardzo fajni sprawdza się uprząż Faster Zero Dc, a od niedawna testujemy szelki Short, również z tej firmy i jesteśmy bardzo zadowoleni :) wydają się wygodniejsze od hurtty do ciągnięcia.

Posted

Orientujecie się może która firma mi zrobi obrożę z ćwiekami na zacisku łańcuszkowym? Nie znalazłam nigdzie takiej w ofercie :(

Też szukałam i nie znalazłam. 

BTW: Może to głupie pytanie, ale dlaczego na wielu akcesoriach dla staffików jest taki złoty precel? To jakiś ich symbol, czy o co chodzi?