evel Posted March 12, 2015 Posted March 12, 2015 Rzeczywiście, dramat. A wystarczy wklepać odpowiednie hasło w google (bo wyszukiwarka forumowa z jakichś nieznanych przyczyn nie działa, przynajmniej u mnie) i wyskakuje tysiącpińcet tematów. Także na tym forum. Ze zdjęciami nawet. Quote
gops Posted March 12, 2015 Posted March 12, 2015 Czyli mam przeczytać 179 stron i każdy post bo może akurat gdzieś będzie opisane jak wymierzyć pysk psa pisałam na maila do tego sklepu i taki mi doradzili. Więc jeśli ktoś potrafi to zrobić to chyba mógłby napisać. Wiem że ludzie od ttb na które kagańce pit pies sa za małe kupuja dla rottków- też fizjologi. Quote
PakoPAKO Posted March 12, 2015 Posted March 12, 2015 Dzięki właśnie teraz sprawdziłam i też tak myślę, że chyba był by on dobry lub może ten nowofunland-pies. Quote
Agnes Posted March 12, 2015 Posted March 12, 2015 Ktoś tam u nich umarł? głupiaś :P wprowadzam "żałobę" z uwagi na brak promocji :p bo czaiłam się na jedną obrożę! ale bez zniżki nie dam 60 zł za nią Quote
katasza1 Posted March 12, 2015 Posted March 12, 2015 Czy ktoś ma szelki pasowe juliusy w rozmiarze mini i mógłby mi powiedzieć jakie są te taśmy? Rozmiar mini jest tani strasznie, myślałam, że są droższe. Jeszcze pomóżcie z kolorami. Dla Bluesa (czarny pies) chcę niebieski, dla Froda (biszkopt) czarne, czy moze czarnemu czerwone, biszkoptowi niebieskie, albo czarnemu niebieskie/czerwone a biszkoptowi czarne? help :P Quote
.Agata. Posted March 12, 2015 Posted March 12, 2015 ja obstawiam taką wersję :D Dla Bluesa (czarny pies) chcę niebieski, dla Froda (biszkopt) czarne Quote
kalyna Posted March 12, 2015 Posted March 12, 2015 Czy ktoś ma szelki pasowe juliusy w rozmiarze mini i mógłby mi powiedzieć jakie są te taśmy? Rozmiar mini jest tani strasznie, myślałam, że są droższe. Jeszcze pomóżcie z kolorami. Dla Bluesa (czarny pies) chcę niebieski, dla Froda (biszkopt) czarne, czy moze czarnemu czerwone, biszkoptowi niebieskie, albo czarnemu niebieskie/czerwone a biszkoptowi czarne? help :P My mamy. Szelki są wąskie, bo mają 2cm. Taśma, jak było kiedyś wspominane to podobny materiał do pasów bezpieczeństwa w samochodzie. Moim zdaniem dla czarnego psa najlepsze są niebieskie, a dla jasnego czarne. U nas Owczar ma niebieskie i czerwone i te pierwsze o wiele lepiej się prezentują. Mały rudzielec ma czarne i ten kolor mu najlepiej leży. Quote
klaudiaZak Posted March 12, 2015 Posted March 12, 2015 ja obstawiam taką wersję :D Dla Bluesa (czarny pies) chcę niebieski, dla Froda (biszkopt) czarne A ja bym brała dla czarnego psa czerwone, natomiast dla biszkopta czarne :D Quote
katasza1 Posted March 12, 2015 Posted March 12, 2015 Ja nie lubię czerwonych akcesoriów dla psa, dlatego chyba zostanę przy niebieskich i czarnych. No właśnie martwi mnie to, że są takie wąskie. Do tej pory w norwegach przód zamawiałam 3 cm. Mogłabyś pokazać zdjęcie jak te 2 cm wyglądają na psie? Quote
kalyna Posted March 12, 2015 Posted March 12, 2015 Ja nie lubię czerwonych akcesoriów dla psa, dlatego chyba zostanę przy niebieskich i czarnych. No właśnie martwi mnie to, że są takie wąskie. Do tej pory w norwegach przód zamawiałam 3 cm. Mogłabyś pokazać zdjęcie jak te 2 cm wyglądają na psie? zależy jaki pies. założone od razu jak przyjechał, dlatego niewyregulowane. Na pierwszy rzut oka to beznadziejnie, ale po dopasowaniu i schudnięciu lepiej się prezentują. Niestety nie mam aktualnego zdjęcia... http://i1076.photobucket.com/albums/w457/kalyna2/kalyna2067/DSC_0070_zps9mzqnn0u.jpg Quote
Dioranne Posted March 12, 2015 Posted March 12, 2015 katasza ja gdzieś w tym temacie pokazywałam Młodego w Julkach, właśnie Mini (ale czerwone). Taśma dość sztywna, ale my z szelek jesteśmy bardzo zadowoleni. Quote
Guest Olimpijka Posted March 12, 2015 Posted March 12, 2015 Czy ktoś ma szelki pasowe juliusy w rozmiarze mini i mógłby mi powiedzieć jakie są te taśmy? Rozmiar mini jest tani strasznie, myślałam, że są droższe. Jeszcze pomóżcie z kolorami. Dla Bluesa (czarny pies) chcę niebieski, dla Froda (biszkopt) czarne, czy moze czarnemu czerwone, biszkoptowi niebieskie, albo czarnemu niebieskie/czerwone a biszkoptowi czarne? help :P Dla mojej były jakieś niewymiarowe, za duże. Najlepiej mierzyć. Quote
nadira Posted March 13, 2015 Posted March 13, 2015 katasza weź dla biszkopcika czarne, a dla czarnego...też czarne :) juliusy pasowe najlepiej prezentują się w czerni ( i na czerni) to opinia baaardzo obiektywna ;) 1 Quote
nenya Posted March 13, 2015 Posted March 13, 2015 Lupine.pl mówi: Informujemy, że promocja "Z Środy Na Czwartek" została zawieszona do odwołania ;( ;( ;( Widziałam, bu :( Udało mi się załapać na ostatnią chwilę ! Quote
gato Posted March 13, 2015 Posted March 13, 2015 Karoola, parson w Ruffwearach S - ~35cm w kłębie, 43cm w klacie gdzieś tak Quote
katasza1 Posted March 13, 2015 Posted March 13, 2015 Fajne są te Ruffweary? Myślałam o nich na wypady w góry, z tym że w górach jesteśmy raz do roku, max dwa razy, a na codzień wolę norwegi. Z drugiej strony moje psy w górach mogą ciągnąć na smyczy ile mają sił i nie wiem czy te pasowe julki nie będą ich uwierały? Szkoda mi kasy na takie drogie szele które realnie przydadzą się tylko na pare dni w roku Quote
Karoola Posted March 13, 2015 Posted March 13, 2015 gato, dzięki ogromne za zdjęcie :) Świetnie w nich wygląda! Mój pies ma ok. 56 cm w klacie, waży ok. 9 kg... nie mam pojęcia, czy ten rozmiar S byłby dobry. Wstrzymam się jeszcze, bo na ewentualny zwrot są 2 tygodnie, a ja aktualnie do domu się nie wybieram. I pytanko jeszcze mam - jak myślisz (myślicie), w lato też będą się sprawdzały? Dorzucam jeszcze zdjęcia, jakiej mniej więcej postury jest mój kundel - nie mam aktualniejszych zdjęć przy sobie. Przy okazji jelly roll na żółtym psiaku, gdyby kogoś ciekawiło :) Wybaczcie jakość :P Quote
gops Posted March 14, 2015 Posted March 14, 2015 Rogz XXL , prze świetny ! Jeden z moich ulubionych wzorów . Nie polecam dla brudasów ;D używamy tylko w ładną pogode i jak idziemy sami , bez psich znajomych . Jakby ktoś gdzieś w promocji widział wzór taki "drut kolczasty" z rogza w rozmiarze XXL to po proszę dać mi znać :p Quote
Harley Posted March 14, 2015 Posted March 14, 2015 gops, też uważam że to jeden z ich lepszych wzorów - szkoda że te nowe nie są takie ładne :/ no i bardzo ładnie mu w błękicie :) Quote
Amber Posted March 14, 2015 Posted March 14, 2015 Awww świetnie wygląda, mój ulubiony wzór ROGZa :) Quote
IZMADO Posted March 14, 2015 Posted March 14, 2015 Widziałam, bu :( Udało mi się załapać na ostatnią chwilę ! A mnie nie! Akurat wtedy nie miałam wolnej kaski i... chyba już nigdy nie kupię obroży Lupine :P Quote
lucky23 Posted March 15, 2015 Posted March 15, 2015 A mnie nie! Akurat wtedy nie miałam wolnej kaski i... chyba już nigdy nie kupię obroży Lupine :PDobry sposób na oszczędzenie kasy - nie kupię już nigdy, bo nie ma promocji! :D :P Quote
nenya Posted March 16, 2015 Posted March 16, 2015 Dobry sposób na oszczędzenie kasy - nie kupię już nigdy, bo nie ma promocji! :D :P Heh niestety u mnie to tak nie działa :P Ale faktycznie na razie z innymi Lupinami się wstrzymam. Kurczę chciałam kupić jakąś wielkanocną psią obrożę i jakaś bryndza na rynku straszna :/ Quote
Ewa&Duffel Posted March 16, 2015 Posted March 16, 2015 Heh niestety u mnie to tak nie działa :P Ale faktycznie na razie z innymi Lupinami się wstrzymam. Kurczę chciałam kupić jakąś wielkanocną psią obrożę i jakaś bryndza na rynku straszna :/ Kudłaty Art ma fajne wielkanocne tkaniny ;) Quote
Recommended Posts