Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Na mojej były od nowości w dwóch, może trzech miejscach mini- wgniecenia, ale takie naturalne dla skóry, widoczne tylko po dokładnym przyjrzeniu się, poza tym żadnych niedoskonałości. Jestem zdziwiona, że sprzedali Ci taką smycz- myślałam, że dbają o wizerunek :/

Posted

Oto i zamówione zdjęcia -

Bal w pomarańczowym Lupine:

IMG_8110.JPG 

(cóż za melancholijny, paszportowy uśmiech, jedno uszko widać, oczy patrzą w dal...no do dowodu! :P)

A tu w Y Hurtty (ostrzegałam, totalnie nic nie widać w futrze - na treningach się ze mnie śmieją  "kup se śliczne drogie szelki, a na psie i tak ich nie widać" :P

IMG_8117.JPG

Mina pt - "mam szelki i muszę z tym żyć!" - nienawidzi mieć jakichkolwiek szelek na sobie ( przeszliśmy wszystkie fasony - step iny, Y, guardy, norwegi...cóż, będzie musiał z tym żyć:P)

Posted

Na mojej były od nowości w dwóch, może trzech miejscach mini- wgniecenia, ale takie naturalne dla skóry, widoczne tylko po dokładnym przyjrzeniu się, poza tym żadnych niedoskonałości. Jestem zdziwiona, że sprzedali Ci taką smycz- myślałam, że dbają o wizerunek :/

Tez jestem bardzo zdziwiona, bo woza zawsze kojarzyła mi sie z dobrymi jakosciowo rzeczami.
Posted

Dużo za nią zapłaciłaś? 
Nie wygląda to zbyt dobrze, to jest chyba smycz zrobiona z jakiś fragmentów skóry. Tak mi ktoś kiedyś mówił, że może być albo z całego pasa, albo z takich jakby zmielonych kawałków. Nie wiem czy tak jest, ale porównywałyśmy wtedy smycze i rzeczywiście niektóre mają drugą stronę taką pomieloną a inne nie. 

Posted

Dużo za nią zapłaciłaś? 
Nie wygląda to zbyt dobrze, to jest chyba smycz zrobiona z jakiś fragmentów skóry. Tak mi ktoś kiedyś mówił, że może być albo z całego pasa, albo z takich jakby zmielonych kawałków. Nie wiem czy tak jest, ale porównywałyśmy wtedy smycze i rzeczywiście niektóre mają drugą stronę taką pomieloną a inne nie. 

101zł razem z wysylka

nawet nie wiedziałam że tak robią, a już na pewno nie spodziewałam sie tego po wozie, no nic, będę domagać się reklamacji i zwrotu pieniędzy, a potem zamówię pewnie dingo

Posted

Z tego co kiedyś wyczytałam - Woza raczej szczyci się faktem, że ich wyroby są z całej skóry, a nie z mielonki. 

Vailet - koniecznie reklamuj. Takie coś można przełknąć na smyczy za 30zł, ale nie za 100.

Posted

Vailet, na mojej nic podobnego nie ma. Masz rację- to nie wygląda dobrze, nadaje się tylko do zwrotu/wymiany :(

Yyyy...czekaj, 80! :)

Wiesz, nenya, tych szelek w zasadzie na psie nie widać- lepiej się ich pozbądź ;) mogę być tak wspaniałomyślna i je od Ciebie odkupić :D :D :D

Posted

Vailet, na mojej nic podobnego nie ma. Masz rację- to nie wygląda dobrze, nadaje się tylko do zwrotu/wymiany :(

Wiesz, nenya, tych szelek w zasadzie na psie nie widać- lepiej się ich pozbądź ;) mogę być tak wspaniałomyślna i je od Ciebie odkupić :D :D :D

Haha <3 No w sumie wiesz, jego to można by sznurkiem konopnym związać i byłby taki sam efekt :D a z drugiej strony mam Ru wyglądającą jak baleron w szelkach, którą muszę spinać na maksa szelkami, bo inaczej z nich wyłazi :P

Posted

Podejrzewam, że Balu zrzucając zimowe ubranko pozwoli szelkom ujrzeć światło dzienne (osobiście bym mu pomogła :P ) ale i tak wygląda super :D

Ten pomarańcz jest genialny, kolejny raz się zachwycam i jak w końcu lupine przestanie cudować z tymi rabatami to się połaszę, bo jeden większy już przeoczyłam i pluje sobie w brodę :P

Posted

Niestety mamy ten sam problem z futrzakiem, tak cieszyłam się na piękne różowe szelki na wiosnę...i co...ledwo co widać pasek na klatce piersiowej i to jeszcze jedynie gdy siedzi:D

Posted

u mojego schodził, ale jak się trzyma tak jak na zdjęciu i sie nie podnosi to jest ok. Mojemu szedł pasek na szyje a tylni obsuwał się do tyłu i psu było niewygodnie

Posted

Zobaczę ile wytrzymają, u mnie z zoologicznych nie ma guardów, a teraz widziałam lepsze niż te  z regulowanym dolnym paskiem 

Mam jeszcze jedne szelki tego typu, tylko mają jeden minus, za długie to coś od zatrzasku, a ja psa często spuszczam tarza się w trawie i mu to przeszkadza :/ 

56fccb5292a2f0b5med.jpg

Posted

A koniecznie musisz kupować w zoologu? Na tak małego psa szelki z firmy hm nie kosztują fortuny, a przynajmniej będą uszyte typowo pod niego i będzie mu w nich wygodnie. Tym bardziej, że step iny do polecanych szelek nie należą.  ;)

Posted

Czaki, bez urazy, ale niezbyt mi się podoba połączenie, ale twój wybór :)

A my miałyśmy kupować Trixie Fusion, ale w jednym zoologu nie ma, od drugiego czekam na odpowiedź... Teoretycznie mogłabym zamówić przez neta, jednak moi rodzice, kazali mi najpierw popytać w zoologach, a potem dopiero zamawiać.. Ehh...

Ale mam już wyybrany kolor - bierzemy pomarańczki na 1000%!