XdamianX Posted February 21, 2015 Posted February 21, 2015 Brudzi się od spodu, bo Lucky jest niskopodlogowcem, siodełko jak narazie czyste ;3 Quote
lucky23 Posted February 21, 2015 Posted February 21, 2015 Furkidz, Ohmypet, Pawsitive Dog Design, El Perro, Jagnię Craft, Dog on Art, Mysmo, Kookito Design, Gadżeciaki, Superdog, Kudłaty Art, Dogstyle- to tyle co pamietam na szybko ;) Tych firm tyle, jak właścicieli psów na dogo :P : Dogstyle, kudlaty art, pawsitive dog design, kookito design, mysmo, matis, furkidz, omd. Reszty na ta godzinę nie pamiętam :( ...i Modna Koza :) ... activdog ... Pitmann ... Prestigedogs ... Dogspeed ...DOGdesign Jeszcze Sowinka Design ;3 Dziekujemy: ) Niestety nie wiedziałem, że dostanę starszy model, a później już głupio było mi ich nie wziąć ;3 Dziękuję Wan za pomoc! Quote
nichya&nazir Posted February 21, 2015 Posted February 21, 2015 Kochani, ma prośbę .Chciałabym zrobić posta na moim blogu o psich firmach szyjących na miarę, i potrzebuje wykazu firm, czy ktoś chciałby mi pomóc? Wszystkie firmy były kiedyś opisane na blogu białego jacka. Mam pytanie: miał może ktoś smycz od dingo energy i może mi powiedzieć jak się sprawowała? jak wykonanie i wygoda dla dłoni? Quote
Niewyspana Posted February 21, 2015 Posted February 21, 2015 Okej, jesteśmy po pierwszym spacerze w nowych szelkach, i jak myślicie, dobrze jest? Zdjęcia z boku nie mam, bo jest bardzo zarośnięty, i nic by nie było widać, ale w pachy mu nie wchodzą. Dodam jeszcze fotkę, jak już będzie obcięty, ale to kiedyś przy okazji. Martwi mnie tylko, że ta przednia cześć jest tak wysoko... No i ten przód odstaje (jak pies nie ciągnie, bo w tych szelkach głównie to ma robić)... To się powinno wyprostować, nie? Quote
Harley Posted February 21, 2015 Posted February 21, 2015 Nasz hurttowy juniper w akcji. Super wygląda ten juniper na twoim psie, a wydawał mi się taki nijaki na zdjęciach z netu. Quote
Pepper-oni Posted February 21, 2015 Posted February 21, 2015 Na żywo wyglądają znacznie lepiej. Na prawdę są śliczne. Zdjęcie z telefonu więc byle jakie. Quote
Dioranne Posted February 21, 2015 Posted February 21, 2015 Młodego w tej obroży to tu chyba jeszcze nie było. Druga obroża z Furkidza, którą kupiliśmy razem z tą musi iść do prania, ale po około trzymiesięcznym, intensywnym używaniu, nie wygląda najgorzej. Quote
vege* Posted February 22, 2015 Posted February 22, 2015 Młodego w tej obroży to tu chyba jeszcze nie było. Druga obroża z Furkidza, którą kupiliśmy razem z tą musi iść do prania, ale po około trzymiesięcznym, intensywnym używaniu, nie wygląda najgorzej. Pięknie mu w takich kolorach :D Quote
Talia Posted February 22, 2015 Posted February 22, 2015 Czarnym podpalanym chyba we wszystkim ładnie :) Quote
Pepper-oni Posted February 23, 2015 Posted February 23, 2015 Czy wam się sprawdzają te ID holdery furkidz? Z moich czterech w dwóch już odpadł ten zaczep z identyfikatorem i zaginął w akcji :(. Jest coś porządniejszego gdzieś do kupienia? Quote
.Agata. Posted February 23, 2015 Posted February 23, 2015 U nas te kółeczka, które dają do identyfikatorów edeil są nie do zdarcia, muszę się nieźle napocić, żeby go przewlec przez kółeczko od obroży i osobiście darowałam sobie używanie id holdera przy takim psie jak mój, mam adresówkę prawie przy każdej obroży i jednocześnie daje mi to pewność, że nic się nie oderwie i nie zgubi ;) hurtty jak to hutty, ale poczwar w juliusach wygląda naprawdę profesjonalnie :D Quote
Pepper-oni Posted February 23, 2015 Posted February 23, 2015 Tak właśnie myślałam że czeka mnie zakup dużej ilości adresówek. Quote
angineuuka Posted February 23, 2015 Posted February 23, 2015 Moje ID holdery z furkidza się trzymają, ale mnie teraz wystraszyłas :p nie mam zamiaru kupowac 30 adresowek ani co chwile je przepinac. Quote
nadira Posted February 23, 2015 Posted February 23, 2015 hurtty jak to hutty, ale poczwar w juliusach wygląda naprawdę profesjonalnie :D juliusy jak to juliusy, ale jaki super poczwar! :D Quote
gops Posted February 23, 2015 Posted February 23, 2015 Ktoś ma juliusy pasowe rozmiar 1 ? Vailet Ty chyba masz dla Grubego ? Może mi ktoś napisać jaki jest minimum za przednimi łapami ? 0 i 1 różnią się taśmą , my na luzie wejdziemy w 0 ale nie podoba mi się ta taśma :/ 1 chyba też powinno być dobre hmm . Quote
Vailet Posted February 23, 2015 Posted February 23, 2015 Mysle ze jedynki będą dobre na Claya, Gru ma wyregulowane prawie na maxa, minimum to 61cm mierzone od wewnątrz na płasko. (btw chyba jedna z niewielu firm ktora nie przeklamuje wymiarow) Na Twoim miejscu zamowilabym jedynki, nawet gdybym musiala skracać :p tasma w zerówkach w ogole mi sie nie podoba Quote
gops Posted February 23, 2015 Posted February 23, 2015 No to by pasowały, on ma w tej chwili 64-5 cm więc nawet nie na max zmniejszone by były . Przodu na pewno nie będe musiała skracać , przód to mój pies ma wielki . W takim razie postanowione , kupię czarne 1 dynki ;D Quote
Kazuro Posted February 23, 2015 Posted February 23, 2015 Nam też się id holdery trzymają jeden już ze 2 lata, drugi 1,5 roku. A suki ich nie oszczędzają ;) Raz tylko jeden poszedł jak babcia zapięła smycz do kółka od adresówki (brawo :P). Quote
gops Posted February 23, 2015 Posted February 23, 2015 Id holdery z furkidza miałam 3 , po miesiącu nie miałam żadnego . W każdym odpadało kółko . Quote
Dogha Posted February 23, 2015 Posted February 23, 2015 Ja mam jeden przy szelkach na grzbiecie noszony i nic mu nie jest póki co. Quote
Czaki Posted February 23, 2015 Posted February 23, 2015 Mój ID nie do zdarcia, mamy go już z drugi rok, nic mu się nie stało nawet gdy tato wyprowadził psa na tym kółeczku na spacer :P Edit. Dorzucam jeszcze miniaturki osiemnastkowego prezentu od siostry - meksykański folklor od Kudłatego (szkoda,że 18-stkę ma się raz w życiu :P) Tak, tak kiepski z Czaksa model, jeszcze bujne owłosienie, mam nadzieję, że coś zobaczycie - na żywo wygląda lepiej :D P.S. Przepraszam za niedogodności, jestem na tel :) Quote
Pepper-oni Posted February 23, 2015 Posted February 23, 2015 Mi doszła obroża hurtty. Jednak ta 25-35cm o szerokości 2,5cm nie wygląda dobrze bo długi pasek pozostaje na szyi bez podszycia i kiepsko to wygląda.Mało zostaje też regulacji. Obawiam się że w rozmiar większej z kolei będzie za szeroko te 3cm. Chyba nie dla nas obroże hurtty. Quote
Recommended Posts