Vailet Posted February 20, 2015 Posted February 20, 2015 przegapiłam jakis taksowy bazarek? :o co rusz ktos mowi o swoich nowych taskowkach Quote
Dioranne Posted February 20, 2015 Posted February 20, 2015 Ja jestem wkurzona na ProDoga, w zeszłą środę moje szelki nie dotarły do nich, na moje zapytanie dostałam odpowiedź, że był problem z tym kolorem w rozmiarze, który zamówiłam, miałam dostać tego samego dnia odpowiedź, czy będą w kolejnej dostawie, ''kolejna dostawa'' była dwa dni temu, a tu ani słychu...znowu sama muszę się ''dobijać'' o jakąś informację...uważam, że sami powinni mnie poinformować o stanie mojego zamówienia, skoro nie są w stanie wywiązać się z zawartej umowy :( Ja nawiązałam z nimi kontakt, żeby dowiedzieć się jaki rozmiar lifeguardów 'Y' będzie odpowiedni dla Młodego. Otrzymałam odpowiedź, że rozmiar 55 powinien być dla niego OK. Zwróciłam im jednak uwagę, że takowego rozmiaru w sklepie nie mają (ja sama się nie orientuję czy taki w ogóle jest), a oni na to, iż niedługo się pojawią. Z tego co pamiętam to miały pojawić się do środy, bo podobno mieli jakieś problemy ze stroną www. I cisza. Może mają ostatnio jakieś 'gorsze dni'... Quote
nadira Posted February 20, 2015 Posted February 20, 2015 Ja też mam gorsze dni... przez nich :D A serio to może faktycznie coś nie-tak ze stroną mają- ostatnio trudno się po sklepie poruszać, na odpowiedź nie mogę się doczekać... Quote
Illusion Posted February 20, 2015 Posted February 20, 2015 Spoko, pisałam do nich tydzień temu i też cisza. Dzisiaj miały dojść szelki i chyba gdzieś zaginęły w akcji. Quote
Dioranne Posted February 20, 2015 Posted February 20, 2015 Mógłby ktoś podrzucić link do aktualnego sklepu DS na allegro? Znowu gdzieś to zgubiłam... :( Quote
nadira Posted February 20, 2015 Posted February 20, 2015 http://allegro.pl/sklep/3671433_dogstyle proszę bardzo :) Quote
Hill. Posted February 20, 2015 Posted February 20, 2015 Jak dla mnie prodog jest niewart nerwów... Bardzo olewczy stosunek do klienta. Zamawiałam u nich dwie pary szelek - bez problemu, bo nie trzeba było o nic pytać. Trafiło się raz, że potrzebowałam informacji - tej pani nie obsługujemy. Quote
nadira Posted February 20, 2015 Posted February 20, 2015 Jak dla mnie prodog jest niewart nerwów... Bardzo olewczy stosunek do klienta. Zamawiałam u nich dwie pary szelek - bez problemu, bo nie trzeba było o nic pytać. Trafiło się raz, że potrzebowałam informacji - tej pani nie obsługujemy. Chętnie skorzystałabym z innego sklepu, ale nie znalazłam nigdzie indziej szelek Hurtty :( w Czechach są dostępne w kilku sklepach, a u nas tylko ProDog z tego, co się orientuję :( Quote
Hill. Posted February 20, 2015 Posted February 20, 2015 Niestety, chyba tak. Ja sobie po prosu odpuściłam i kupiłam inne, ale jak jest się zdecydowanym na akurat od nich, to trzeba uzbroić się w duuuużo cierpliwości. Quote
gops Posted February 20, 2015 Posted February 20, 2015 To jest aktualne allegro dog style http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=22651556 Quote
Agnes Posted February 20, 2015 Posted February 20, 2015 Póki co wygrywa paracord :3 Ta od passion dogs jest cudowna! Ale też nie będzie 2,5cm :( Kurde, końskie kantary w robią tęczowe o szer. 2,5cm a pytałaś? bo ta szeroka jakby z dwóch taśm zszyta? chyba, że one mają po 2 cm... Quote
XdamianX Posted February 20, 2015 Posted February 20, 2015 Nasze Juliusy ;3 Jakość telefonu. _. 1 Quote
Hill. Posted February 20, 2015 Posted February 20, 2015 Szkoda, że starszy model, ale ładnie na nim wyglądają. :) Quote
lucky23 Posted February 20, 2015 Posted February 20, 2015 Kochani, ma prośbę .Chciałabym zrobić posta na moim blogu o psich firmach szyjących na miarę, i potrzebuje wykazu firm, czy ktoś chciałby mi pomóc? Quote
angineuuka Posted February 20, 2015 Posted February 20, 2015 Tych firm tyle, jak właścicieli psów na dogo :P : Dogstyle, kudlaty art, pawsitive dog design, kookito design, mysmo, matis, furkidz, omd. Reszty na ta godzinę nie pamiętam :( 1 Quote
nadira Posted February 20, 2015 Posted February 20, 2015 XdamianX piesio też z nowych szelek dumny :) bardzo fajnie wygląda Quote
Ewa&Duffel Posted February 20, 2015 Posted February 20, 2015 Kochani, ma prośbę .Chciałabym zrobić posta na moim blogu o psich firmach szyjących na miarę, i potrzebuje wykazu firm, czy ktoś chciałby mi pomóc? Furkidz, Ohmypet, Pawsitive Dog Design, El Perro, Jagnię Craft, Dog on Art, Mysmo, Kookito Design, Gadżeciaki, Superdog, Kudłaty Art, Dogstyle- to tyle co pamietam na szybko ;) Quote
XdamianX Posted February 20, 2015 Posted February 20, 2015 Jeszcze Sowinka Design ;3 Dziekujemy: ) Niestety nie wiedziałem, że dostanę starszy model, a później już głupio było mi ich nie wziąć ;3 Quote
nadira Posted February 21, 2015 Posted February 21, 2015 ...i Modna Koza :) ... activdog ... Pitmann ... Prestigedogs ... Dogspeed ...DOGdesign Quote
marmara_19 Posted February 21, 2015 Posted February 21, 2015 Jeszcze Sowinka Design ;3 Dziekujemy: ) Niestety nie wiedziałem, że dostanę starszy model, a później już głupio było mi ich nie wziąć ;3 to dzie je zamawiales? Nie widziales, ze to powery stare?;p Quote
XdamianX Posted February 21, 2015 Posted February 21, 2015 W zoologu. Ale w sumie fajne są. Podobają mi się. Quote
marmara_19 Posted February 21, 2015 Posted February 21, 2015 fajne. i fajnie leza:) Podziwiam odwage co do koloru.. Ja chcialam fiolet dla borderki,. Ale stchorzylam i jest czern;p Quote
XdamianX Posted February 21, 2015 Posted February 21, 2015 A czemu odwaga? Zwykły granat. Idealnie dopasowany do flexi ;3 Quote
Recommended Posts