Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja jestem wkurzona na ProDoga, w zeszłą środę moje szelki nie dotarły do nich, na moje zapytanie dostałam odpowiedź, że był problem z tym kolorem w rozmiarze, który zamówiłam, miałam dostać tego samego dnia odpowiedź, czy będą w kolejnej dostawie, ''kolejna dostawa'' była dwa dni temu, a tu ani słychu...znowu sama muszę się ''dobijać'' o jakąś informację...uważam, że sami powinni mnie poinformować o stanie mojego zamówienia, skoro nie są w stanie wywiązać się z zawartej umowy :(

Ja nawiązałam z nimi kontakt, żeby dowiedzieć się jaki rozmiar lifeguardów 'Y' będzie odpowiedni dla Młodego. Otrzymałam odpowiedź, że rozmiar 55 powinien być dla niego OK. Zwróciłam im jednak uwagę, że takowego rozmiaru w sklepie nie mają (ja sama się nie orientuję czy taki w ogóle jest), a oni na to, iż niedługo się pojawią. Z tego co pamiętam to miały pojawić się do środy, bo podobno mieli jakieś problemy ze stroną www. I cisza. Może mają ostatnio jakieś 'gorsze dni'... 

Posted

Ja też mam gorsze dni... przez nich :D

A serio to może faktycznie coś nie-tak ze stroną mają- ostatnio trudno się po sklepie poruszać, na odpowiedź nie mogę się doczekać...

Posted

Jak dla mnie prodog jest niewart nerwów... Bardzo olewczy stosunek do klienta. Zamawiałam u nich dwie pary szelek - bez problemu, bo nie trzeba było o nic pytać. Trafiło się raz, że potrzebowałam informacji - tej pani nie obsługujemy. 

Posted

Jak dla mnie prodog jest niewart nerwów... Bardzo olewczy stosunek do klienta. Zamawiałam u nich dwie pary szelek - bez problemu, bo nie trzeba było o nic pytać. Trafiło się raz, że potrzebowałam informacji - tej pani nie obsługujemy. 

Chętnie skorzystałabym z innego sklepu, ale nie znalazłam nigdzie indziej szelek Hurtty :( w Czechach są dostępne w kilku sklepach, a u nas tylko ProDog z tego, co się orientuję :(

Posted

Niestety, chyba tak. Ja sobie po prosu odpuściłam i kupiłam inne, ale jak jest się zdecydowanym na akurat od nich, to trzeba uzbroić się w duuuużo cierpliwości.

Posted

Póki co wygrywa paracord :3 Ta od passion dogs jest cudowna! Ale też nie będzie 2,5cm :( Kurde, końskie kantary w robią tęczowe o szer. 2,5cm

a pytałaś? bo ta szeroka jakby z dwóch taśm zszyta? chyba, że one mają po 2 cm...

Posted

Kochani, ma prośbę .Chciałabym zrobić posta na moim blogu o psich firmach szyjących na miarę, i potrzebuje wykazu firm, czy ktoś chciałby mi pomóc? 

Posted

Kochani, ma prośbę .Chciałabym zrobić posta na moim blogu o psich firmach szyjących na miarę, i potrzebuje wykazu firm, czy ktoś chciałby mi pomóc?

Furkidz, Ohmypet, Pawsitive Dog Design, El Perro, Jagnię Craft, Dog on Art, Mysmo, Kookito Design, Gadżeciaki, Superdog, Kudłaty Art, Dogstyle- to tyle co pamietam na szybko ;)
Posted

Jeszcze Sowinka Design ;3
Dziekujemy: )
Niestety nie wiedziałem, że dostanę starszy model, a później już głupio było mi ich nie wziąć ;3

to dzie je zamawiales? Nie widziales, ze to powery stare?;p