lucky23 Posted January 28, 2015 Posted January 28, 2015 Illusion, jakbyś sprzedawała norwegi to może my kupimy :) Quote
Dogha Posted January 28, 2015 Posted January 28, 2015 Wydaje mi się, że te Y dobrze na niej leżą. Najlepiej by było zobaczyć na zdjęciu z boku jak stoi właśnie... Chociaż na żywo też mi się wydawały ok. Agata ze smyczy z nitką nic nie wychodzi, ale z drugiej strony u mnie lekkie i miękkie też dalej wygląda super :P Quote
Agnes Posted January 28, 2015 Posted January 28, 2015 Najlepiej ocenic jak pies stoi, mi sie wydaje ze te szelki sa dobre. Najczesciej sa luzne z przodu lataja potwornie, a u Ciebie wydaja sie stabilne. No tylu na tych zdjeciach ocenic za dobrze sie nie da niestety, tzn ja nie widze ;) Quote
NightQueen Posted January 28, 2015 Posted January 28, 2015 Właśnie apropo smyczy z Rogza, nasza miękkie i lekkie nadaje się już do wymiany, zrobiła się taka kudłata https://lh4.googleusercontent.com/-y5s60zggleE/VMjhi02EbFI/AAAAAAAAFQY/RpzRpEZWTjU/s650/DSC_1399-003.JPG, z tych z odblaskową nitką też wychodzą jakieś kudły? :P Z wygody wzięłabym znowu miękką i lekką, ale nie chcę, żeby kolejny raz po takim krótkim czasie i nieczęstym używaniu tak wyglądała. taśma odblaskowych z nitką jest sztywniejsza i nie mechaci się tak jak z serii miękkie i lekkie Quote
rev Posted January 28, 2015 Posted January 28, 2015 Właśnie apropo smyczy z Rogza, nasza miękkie i lekkie nadaje się już do wymiany, zrobiła się taka kudłata https://lh4.googleusercontent.com/-y5s60zggleE/VMjhi02EbFI/AAAAAAAAFQY/RpzRpEZWTjU/s650/DSC_1399-003.JPG, z tych z odblaskową nitką też wychodzą jakieś kudły? :P Z wygody wzięłabym znowu miękką i lekką, ale nie chcę, żeby kolejny raz po takim krótkim czasie i nieczęstym używaniu tak wyglądała. Tak jak napisała NightQueen, odblaskowe rogzy są znacznie wytrzymalsze od miękkich i lekkich. Nasza smycz po sporym czasie użytkowania wyglądała tak. Nie była ani oszczędzana, ani jakoś nadzwyczajnie eksploatowana. Te drobne zmechacenia bardzo łatwo usunąć m.in. maszynką do ubrań, a z miękkich i lekkich dość szybko robią się szmatki chyba nie do odratowania. Quote
Illusion Posted January 28, 2015 Posted January 28, 2015 Illusion, jakbyś sprzedawała norwegi to może my kupimy :) Najpierw comfortflexy, a potem zobaczę, bo jeszcze zastanawiam się czy ich (hurtty) nie zostawić Tosiakowi :). Wydaje mi się, że te Y dobrze na niej leżą. Najlepiej by było zobaczyć na zdjęciu z boku jak stoi właśnie... Chociaż na żywo też mi się wydawały ok. Agata ze smyczy z nitką nic nie wychodzi, ale z drugiej strony u mnie lekkie i miękkie też dalej wygląda super :P Najlepiej ocenic jak pies stoi, mi sie wydaje ze te szelki sa dobre. Najczesciej sa luzne z przodu lataja potwornie, a u Ciebie wydaja sie stabilne. No tylu na tych zdjeciach ocenic za dobrze sie nie da niestety, tzn ja nie widze ;) Może coś sobie wymyśliłam już, nie wiem :P. Jak stoi mam tylko takie i takie. Ew. zrobiłam jej dzisiaj, ale serio jest zarośnięta i kłaki sprawiają wrażenie, że szelki w ogóle są za małe. Chyba będę musiała ją ostrzyc przed marcem, zanim ta promocja się skończy ;). W każdym razie kolor już wybrany haha, dzięki wszystkim za radę, będą wisienki. Quote
Kesja Posted January 28, 2015 Posted January 28, 2015 W każdym razie kolor już wybrany haha, dzięki wszystkim za radę, będą wisienki. Będzie cudnie wyglądać! :) Nasze hurtty używane intensywnie, jestem z nich bardzo zadowolona :D Quote
Ewa&Duffel Posted January 28, 2015 Posted January 28, 2015 A ja się jednak będę pozbywać naszych szelek Hurtty niestety :( wiszą na nim z przodu za bardzo... myślałam, że się jakoś ułożą, ale niestety nie. Przymierzę mu 80 jak się uda, obawiam się, że będzie z kolei za mała i nie da się dopasować rozmiaru do niego :( Quote
Naklejka Posted January 28, 2015 Posted January 28, 2015 hurtta 120 na Jetsanie Przód jest bardzo luźny https://lh3.googleusercontent.com/-ye_p5k9-ccA/UlWM53mCGZI/AAAAAAAAXcg/ZDaw2zvthQE/s640/IMG_9018.png https://lh5.googleusercontent.com/-HrtoIMCvN9c/UlWMpf0-diI/AAAAAAAAXcA/jfDJqsikwtc/s640/IMG_8966.png https://lh4.googleusercontent.com/-1g54mDyC028/Ula2Y8Nir3I/AAAAAAAAXdo/03mNHiVdMb4/s640/IMG_9009.png https://lh3.googleusercontent.com/-A8DQBPHc2yc/Ula2aAq0jRI/AAAAAAAAXd4/M7zzxSi9pvE/s640/IMG_9013.png Quote
marta1624 Posted January 28, 2015 Posted January 28, 2015 Coraz więcej hurtt wiśniowych widzę się szykuje :) Już się doczekać nie mogę, a tu czas 7-14 dni... Zapewne bliżej 14 jak znam prodog :( Quote
Vailet Posted January 28, 2015 Posted January 28, 2015 Doszly mnie sluchy że chcą wycofać żółtą hurtte lifeguard, ktos wiec coś na ten temat? To prawda? Quote
kalyna Posted January 28, 2015 Posted January 28, 2015 A ja się jednak będę pozbywać naszych szelek Hurtty niestety :( wiszą na nim z przodu za bardzo... myślałam, że się jakoś ułożą, ale niestety nie. Przymierzę mu 80 jak się uda, obawiam się, że będzie z kolei za mała i nie da się dopasować rozmiaru do niego :( możesz pokazać na zdjęciu jak to wygląda? Quote
.Agata. Posted January 28, 2015 Posted January 28, 2015 A jakby te hurtty zanieść do krawcowej? Sama myślę zrobić to ze swoimi, jakby rozpruła to w miejscu zszycia na klatce piersiowej, skróciła i zszyła z powrotem :P Miałam głupi pomysł pozbyć się żółtych Y ale skoro pojawiły się plotki o zniknięciu to już wiem, żeby tego nie robić :D I zaczęłam myśleć o kamizelce chłodzącej - teraz są prawie 100zł tańsze, jak zacznie się szukać w sezonie to znowu będą po 250zł :o Quote
lucky23 Posted January 28, 2015 Posted January 28, 2015 Najpierw comfortflexy, a potem zobaczę, bo jeszcze zastanawiam się czy ich (hurtty) nie zostawić Tosiakowi :). No okej, okej. W razie co się odezwiemy :) Quote
Vailet Posted January 28, 2015 Posted January 28, 2015 wspomniane o kamizelkach to co tam :D ma ktoś moze tą kamizelke chłodzącą hurtty light (krótką)? Bardziej przemawia do mnie ta wersja niz długa derka, chce sie upewnic czy nie beda to pieniądze wyrzucone w bloto. Ma ktoś? Jak wrażenia? Dziala? Quote
dance_macabre Posted January 28, 2015 Posted January 28, 2015 Mam tą krótką. Dla mnie jest fajniejsza na spacery latem żeby troszkę schłodzić bardzo grzejące się psy od tej długiej bo pies ma swobodę ruchu. Ale planuję na zawody kupić tą długą bo jednak lepiej chłodzi(choć ta krótka też daje chłodek ale mniejszy - mniejsza powierzchnia). Quote
nadira Posted January 28, 2015 Posted January 28, 2015 Poszukuję świecącej obroży- dokładnie takiej, jak na zdjęciach. Czy ktoś może mi pomóc znaleźć sklep, gdzie są dostępne (potrzebuję na obw.55cm)? Naszą kupowałam późnym latem i wtedy nie było problemu z dostępnością, teraz jakoś poznikały, czasem tylko można się natknąć na taką ale małą :( Odwiedziłam bezskutecznie wszystkie znane mi w okolicy zoologi, na necie też nie mogę trafić :( a mój gamoń niedawno zepsuł i teraz po zmroku staje się niewidzialny :(((( Quote
katasza1 Posted January 28, 2015 Posted January 28, 2015 http://www.forlegs.pl/obroza_led_karlie Quote
nadira Posted January 28, 2015 Posted January 28, 2015 Dzięki, katasza :) ale cena...ja na Mall.pl zapłaciłam niecałe 20zł !!! kurcze, pogięło ich??? Quote
Illusion Posted January 28, 2015 Posted January 28, 2015 OMG, biedronki z Lupine wróciły :O. W dodatku będą we wszystkich rozmiarach, ciekawe kiedy się obudzą i od razu zaczną produkować każdy wzór w każdym rozmiarze... To prawda, że rozmiarówka pro jest mniejsza od lifeguard? Na stronie hurtty nie ma takiego podziału, tylko na norwegi i Y. Quote
Dioranne Posted January 28, 2015 Posted January 28, 2015 My na razie wprawdzie szykujemy się do zakupu Julków, ale jeśli u Pana Pinczera szelki się sprawdzą to kto wie czy do marca nie zaopatrzymy się jeszcze w te Hurtty (bo promocje dość solidne i kusi). :D I stąd moje pytanie - czy rozmiarówce Hurtty można 'ufać'? Bo według niej wszystkie szelki, sześćdziesiątki, pasują na sznaucery mini oraz JRT. I czy to się rzeczywiście sprawdza? Bo jeśli tak to pewnie byłby to OK rozmiar dla nas. ;) Quote
Recommended Posts