katasza1 Posted January 26, 2015 Posted January 26, 2015 całe szczeście żadna mi się nie podoba :P Quote
angineuuka Posted January 26, 2015 Posted January 26, 2015 Liczylam na obroże eko, bo są świetne :p Quote
.Agata. Posted January 26, 2015 Posted January 26, 2015 Co do szelek to wdaje mi się, że są za blisko pach problem w tym, że one same tak podjeżdżają pod pachy, a pasek z brzucha odstaje z przodu na klatce, jak idzie na smyczy czy sama je podciągnę to są jakoś ze 2-3cm od pach.Coś jest z nimi nie tak, bo hamują psa jak idzie na smyczy i przestaje ciągnąć, nie wiem czy zwyczajnie chodzi o metalowe kółeczko, bo nigdy nie nosił guardów czy coś go pije. Generalnie taśma jest cudowna i kolorystycznie na żywo wychodzą lepiej, ale jest też śliska i pewnie dlatego zjeżdża mu do przodu :P zamówiłam w końcu zielone norwegi :D Quote
Illusion Posted January 26, 2015 Posted January 26, 2015 Doszły nasze lupine, są cudowne :D. Na tych sklepowych fotach chyba nawet w połowie nie wyglądają tak super, jak "na żywo". W obu obrożach taśma jest bardzo miękka, we flower power trochę sztywniejsza. Kwiatuszki będziemy na dniach zmniejszać, to wtedy wrzucę fotkę całego psa. Quote
vege* Posted January 26, 2015 Posted January 26, 2015 Doszły nasze lupine, są cudowne :D. Na tych sklepowych fotach chyba nawet w połowie nie wyglądają tak super, jak "na żywo". W obu obrożach taśma jest bardzo miękka, we flower power trochę sztywniejsza. Kwiatuszki będziemy na dniach zmniejszać, to wtedy wrzucę fotkę całego psa. Faktycznie jakie śliczne :D W sklepie na zdj wyglądają tak sobie, ale ta fioletowa na żywo jest super :D Quote
Illusion Posted January 26, 2015 Posted January 26, 2015 Tak, fioletowa najbardziej (pozytywnie!) mnie zaskoczyła po wyjęciu z koperty :D. W ogóle dowiedziałam się, że Lupine mają magazyn rzut beretem ode mnie, nie wiem czy się z tego cieszyć czy nie. To chyba przeznaczenie haha. Quote
Kocham psy <3 Posted January 26, 2015 Posted January 26, 2015 Doszły nasze lupine, są cudowne :D. Na tych sklepowych fotach chyba nawet w połowie nie wyglądają tak super, jak "na żywo". W obu obrożach taśma jest bardzo miękka, we flower power trochę sztywniejsza. Kwiatuszki będziemy na dniach zmniejszać, to wtedy wrzucę fotkę całego psa. O cie na bogato :D A jak ślicznie im :* Quote
lucky23 Posted January 26, 2015 Posted January 26, 2015 Illusion, lupinki śliczne, ale i swoje kosztują :D W ogóle dowiedziałam się, że Lupine mają magazyn rzut beretem ode mnie, nie wiem czy się z tego cieszyć czy nie. To chyba przeznaczenie haha. To przeznaczenie, z pewnością :D Mam pytanie co osób, co troszeczkę się na linkach i pleceniu znają i mi doradzą. Zamiast kupować postanowiłam, że uszyję sobie komplecik, tylko nie mam pojęcia czego zrobić ten komplecik. Myślałam o połączeniu taśma + linka z satyny, lub taśma + linka z polipropylenu? Może coś innego? Quote
Kocham psy <3 Posted January 26, 2015 Posted January 26, 2015 Do lucky Ja na twoim miejscu wybrałabym taśmę ;) Quote
vege* Posted January 26, 2015 Posted January 26, 2015 Illusion, lupinki śliczne, ale i swoje kosztują :D W ogóle dowiedziałam się, że Lupine mają magazyn rzut beretem ode mnie, nie wiem czy się z tego cieszyć czy nie. To chyba przeznaczenie haha. To przeznaczenie, z pewnością :D Mam pytanie co osób, co troszeczkę się na linkach i pleceniu znają i mi doradzą. Zamiast kupować postanowiłam, że uszyję sobie komplecik, tylko nie mam pojęcia czego zrobić ten komplecik. Myślałam o połączeniu taśma + linka z satyny, lub taśma + linka z polipropylenu? Może coś innego? Do takich pytań jest inny wątek o rzeczach samoróbkach dla psów ;) Quote
Kocham psy <3 Posted January 26, 2015 Posted January 26, 2015 Do takich pytań jest inny wątek o rzeczach samoróbkach dla psów ;) A podałabyś link? Bo ja nie wiem jak się nazywa, a chętnie bym zajrzała :) Quote
Cheri Posted January 26, 2015 Posted January 26, 2015 Ma/miał ktoś zdjęcia ROGZa Dayglow Yellow, Turq Chrome albo czegoś takiego http://pelna-miska.pl/pl/p/Rogz-obroza-HB-53-A-Black/4322na swoim psie? Byłabym bardzo wdzięczna, ponieważ zastanawiam się nad zakupem kolejnej obroży a wszystkie trzy "wpadły mi w oko" ;) Quote
Onomato-Peja Posted January 26, 2015 Posted January 26, 2015 Z każdą pierdołą? No sorry, ale to jest temat dotyczący "obroży, szelek, smyczy" więc się pytam czy obroża pod względem szerokości dobrze na psie leży. ... ;) Mój pies ma 6 obróż, chcę kupić jeszcze jedną czy to oznacza, że jestem chora psychicznie? :V Quote
Hill. Posted January 26, 2015 Posted January 26, 2015 Szukanie na własną rękę nic mi nie dało; może Wy kojarzycie - co to za szelki, w których biega Bokserka? http://pieswwarszawie.pl/z-zycia-psiarki/10zdjecdosmiechu/ Cheri, mam takie: Quote
Marta_Ares Posted January 26, 2015 Posted January 26, 2015 Szukanie na własną rękę nic mi nie dało; może Wy kojarzycie - co to za szelki, w których biega Bokserka? http://pieswwarszawie.pl/z-zycia-psiarki/10zdjecdosmiechu/ wydaje mi się, że to szelki trixie flash ;) Quote
katasza1 Posted January 26, 2015 Posted January 26, 2015 Bluesik w neonowych hurttach ;) I Frodo. Ale musze je sprzedac, sa zdecydowanie za duze :( Razem ;) Quote
dance_macabre Posted January 26, 2015 Posted January 26, 2015 Katasza a jaki rozmiar sprzedajesz? ;) Bluesikowi ślicznie w nich, mam wrażenie że hurtta robi szelki pod czarne psy( na ich zdjęciach same czarna albo czarno-białe są) Quote
katasza1 Posted January 26, 2015 Posted January 26, 2015 rozm 60. Chetnie wymienilabym na norwegi lub 50tki neonowe, ale pewnie nikt nie bedzie mial. Czarnym psom jest super w tym zoltym neonie, ale bezowy Frodo wg mnie wyglada super w tych pomaranczkach :) Quote
Illusion Posted January 26, 2015 Posted January 26, 2015 Ma/miał ktoś zdjęcia ROGZa Dayglow Yellow, Turq Chrome albo czegoś takiego http://pelna-miska.pl/pl/p/Rogz-obroza-HB-53-A-Black/4322na swoim psie? Byłabym bardzo wdzięczna, ponieważ zastanawiam się nad zakupem kolejnej obroży a wszystkie trzy "wpadły mi w oko" ;) My mamy dayglow yellow Quote
rev Posted January 26, 2015 Posted January 26, 2015 rozm 60. Chetnie wymienilabym na norwegi lub 50tki neonowe, ale pewnie nikt nie bedzie mial. Czarnym psom jest super w tym zoltym neonie, ale bezowy Frodo wg mnie wyglada super w tych pomaranczkach :) Miałabyś możliwość zmierzenia obwodu tylnej obręczy i tych pasków leżących na barkach? Byłabym bardzo wdzięczna! Blues super w nich wygląda, choć na nim chyba wszystkie kolory wyglądałyby dobrze :) Quote
.Agata. Posted January 26, 2015 Posted January 26, 2015 Kolorystycznie hurtty dopasowane idealnie, takie połączenie lubię - jasny pies = ciemne szelki, ciemny pies = jasne szelki :D Quote
katasza1 Posted January 26, 2015 Posted January 26, 2015 Jasne, zmierzę chociaż wstępnie mam już dwóch chętnych ;) No strasznie mi szkoda, że na mojego wysuszonego pieska są za duże :( Na Bluesie ten pasek dolny między łapami trochę odstaje, ale w niczym mu to nie przeszkadza (Frodo w serii pro miał to samo, ale on ma długie, chude łapy i zdarzało się, że w trakcie biegania jakoś te łapy przekładał i pasek wychodził bokiem). Quote
rev Posted January 26, 2015 Posted January 26, 2015 Jasne, zmierzę chociaż wstępnie mam już dwóch chętnych ;) Dzięki :) Quote
Kocham psy <3 Posted January 26, 2015 Posted January 26, 2015 Szukanie na własną rękę nic mi nie dało; może Wy kojarzycie - co to za szelki, w których biega Bokserka? http://pieswwarszawie.pl/z-zycia-psiarki/10zdjecdosmiechu/ Cheri, mam takie: Nie za wąska ta obroża (szerokość)? :) Quote
Recommended Posts