Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Aaa pomaranczki sliczne, dobrze ze koniec koncow roz zamienilam na pomarancz.

Niech one juz przyjda bo musze uskutecznic lans po lesie :P Kupilam sobie oczojebna rozowa kurteczke, bedziemy najbardziej neonowym stadkiem w miescie :P

Ma ktos hurtty lifeguard i smycze/obroze rogza z serii z nitka w kolorach zolty/pomaranczowy i wie czy te smycze chociaz mniej wiecej przypominaja kolor szelek?

Posted

A ja Wam powiem że moja zielono/żółta smycz el perro linowa wygląda jak komplet z szelkami HURTTY i prezentują się razem prześwietnie! 

Szelki prałam już 4 razy ;D pasek dolny niestety przy staffiku non stop jest usyfiony . 

Szybko schną :) nie ma tragedi . 

Posted

Ja przeżyłam chwilę grozy jak wrzuciłam swoją Hurttę do pralki z innymi rzeczami i nastawiłam 60 stopni. Oczywiście uświadomiłam to sobie jak już prała się w najlepsze. Efekt był taki, że wyjęłam z pralki bardzo czystą obrożę :P Kolejny plusik na konto Hurtty.

A w ogóle to mi odbiło, ale zobaczyłam wzorek nr. 164 https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpa1/v/t1.0-9/10429246_872927136092404_3130757175572333583_n.jpg?oh=3e1b2212c51c138ab5e06c352c00dd2e&oe=5528FCE1i... wróciłam do nałogu. 4 cm w zacisku. Trochę potrwa zanim będę ją mieć, bo materiał idzie zza granicy, ale już się nie mogę doczekać na moje myszki <3

Posted

Ma ktos hurtty lifeguard i smycze/obroze rogza z serii z nitka w kolorach zolty/pomaranczowy i wie czy te smycze chociaz mniej wiecej przypominaja kolor szelek?

Ja mam taki komplet właśnie, żółty. Pokazywałam tu kiedyś nawet, kolor jest praktycznie identyczny. Na swoje pomarańczowe szelki czekam, jak przyjdą to będę mogła powiedzieć jak pasują do pomarańczowego rogza. Chociaż ta smycz ma z 5 lat, może być różnica w kolorze w porównaniu do nowej. Ale generalnie zamawiałam chłopakom szelki hurtty właśnie pod kolor tych smyczy.
Posted

Ja mam taki komplet właśnie, żółty. Pokazywałam tu kiedyś nawet, kolor jest praktycznie identyczny. Na swoje pomarańczowe szelki czekam, jak przyjdą to będę mogła powiedzieć jak pasują do pomarańczowego rogza. Chociaż ta smycz ma z 5 lat, może być różnica w kolorze w porównaniu do nowej. Ale generalnie zamawiałam chłopakom szelki hurtty właśnie pod kolor tych smyczy.

To wypierz smycz i powinna odzyskac kolor ;)
Posted

HELP!

Zamawiam dziś hurtty i nadal nie jestem pewna co do koloru... Brać wiśniowe? Czy lepiej różowe lifeguardy? 

:-P

Nie myślałam, że to będzie aż tak trudne...

Posted

Obróżki przyszły do nas już dość dawno, ale zapomniałam się pochwalić. Jakichś specjalnych zdjęć na modelu nie ma, musicie uwierzyć na słowo, że świetnie się w nich prezentuje.  :P

akhoc3.jpg

Generalnie ja 'czaję się' na jakieś szelki, najlepiej guardy... I podoba mi się tyle, że prawdopodobnie skończy się na tym, iż nie wybiorę żadnych.  ;)

Posted
Dioranne, łańcuszki są chyba twoim ulubionym typem obróż? :P
Ja przymierzam się do zakupu smyczy z Lupine (no może jeszcze nie teraz, bo zima i nigdzie nie jeździmy), bo mamy w 'planach' wybrać się do W-wy i przyda nam się jakaś porządna smycz. Jak to jest z tą wyściółką na rączce? Z czego ona jest?
Posted

Rączka jest z takiego grubego materiału wypełnionego... chyba gąbką? Ogólnie trzymanie tej smyczy za rączkę jest wygodne, ale jak chcesz skrócić smycz i złapać za taśmę to już nie polecam. Taśma jest bardzo sztywna, długo nawet zajmuje jej prostowanie zagięć po rozpakowaniu. 
Jak już polecam tą krótszą, bo trzymanie taśmy to nic przyjemnego.