Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dobrze dobrze :D

No właśnie dlatego chyba wybiorę Y. Nawet jak się w sieci przegląda zdjęcia w norwegach hurtta to na mało którym psie wyglądają dobrze - właśnie przez ten przedni pasek, niewymiarowy jakiś on jest..

Posted

Dobra, już się tak nie chwalcie...  :P

A czy jakaś firma oprócz OMP szyje jeszcze szelki 'Y'? Bo na Trixie chyba się jednak po raz kolejny nie porwę, nie mam ochoty się męczyć z przerabianiem ich.  ;)

Posted

Jakoś na Dufflu ni w kij ni w oko nie pasują mi te szelki.... dziwnie na nim wyglądają...

No wiem własnie, mi też się nie podobało to jak leżą i w końcu je sprzedałam... Nie wiem w sumie, od czego to zależy, norwegi z innych firm  były ok...

Posted

Też miałam takie odczucie że dziwnie, ale nawet jakoś kolor mi średnio pasuje do Duffla . 

Może pomarańcze by się bardziej odznaczały .

Ja o ile wyjdzie te zamówienie z Czech chce obroże Hurtty i chyba będę celować w inną serie w ogóle , nie tą walącą po oczach .

Posted

Też miałam takie odczucie że dziwnie, ale nawet jakoś kolor mi średnio pasuje do Duffla . 

Może pomarańcze by się bardziej odznaczały .

Ja o ile wyjdzie te zamówienie z Czech chce obroże Hurtty i chyba będę celować w inną serie w ogóle , nie tą walącą po oczach .

Mi się ten kolor podoba, na żywo wygląda na nim fajnie, pomarańcz też mieliśmy i również był ok, ale wydaje mi się, że szybciej blaknie niż żółty. 

Mam obrożę z serii pro i wydaje się trwalsza od tej neonowej serii, chociaż to oczywiście będzie można stwierdzić dopiero po dłuższym użytkowaniu. 

Posted

Żółte Hurtty, według mnie, zdecydowanie lepiej prezentują się na ciemnych psach ;)

Teraz to mi powiedziałaś :p ja kupiłam żółte na białego psa ;D

Mi się ten kolor podoba, na żywo wygląda na nim fajnie, pomarańcz też mieliśmy i również był ok, ale wydaje mi się, że szybciej blaknie niż żółty. 

Mam obrożę z serii pro i wydaje się trwalsza od tej neonowej serii, chociaż to oczywiście będzie można stwierdzić dopiero po dłuższym użytkowaniu. 

Ja też będę celować w serie pro raczej .

Posted

Dobra, już się tak nie chwalcie...  :P

A czy jakaś firma oprócz OMP szyje jeszcze szelki 'Y'? Bo na Trixie chyba się jednak po raz kolejny nie porwę, nie mam ochoty się męczyć z przerabianiem ich.  ;)

To OMP jeszcze szyje Y?
Nie ma ich u nich w spisie O.o
Posted

Ewa hurtty 100 zdecydowanie za małe, jeśli dla psa gabarytów Fanty pasują 90 ;) a różnica z wielkości między Dufflem a Fantą jest spora. Tyle, że nie mierzyłam z serii pro i właśnie dlatego, że tylny pasek ma dużą regulację dla Twoje spokojnie bym brała 110cm.

Posted

Żółte neonowe mogę przymierzyć jutro na bokserze to może rozwieje wątpliwości co do połączenia rudego z tym kolorem :D

Paula, te fioletowe szele z rogza na Free to Lki? Gdzieś mi mignął na zdjęciu ten specyficzny zatrzask. Myślałam, że L będzie dobre na Muffina, teraz obawiam się, że pasek na plecach będzie za krótki , XL takie drogie :(

Posted

Czy ma ktoś może Hurttę Y rozmiar 70 z serii Lifeguard i mógłby mi podać przednie wymiary?

Waham się pomiędzy norwegami a Y, bo jeśli to zamówienie nie doszłoby w końcu do skutku, to zamawiałabym z Prodoga na promocji.

Znowu boję się, że w Y będzie się strasznie brudził ten dolny pasek...

Ktoś coś poradzi?

Posted

Doszły HURTTY!

Są przepiękne! :) 

Może później zrobię fotke .

80tka jest dobra na sporego staffika , a przód nawet ma trochę luzu więc nie wiem jak luźno mają je bordery :P

Posted

Moi drodzy, czysto teoretycznie. Szelki hurtty Y dla suczki w typie DON. Obwód klatki ok. 84cm. Celować lepiej w 90 czy 100?

I jak myślicie, będzie jej ładnie w różu? oczywiście, czysto teoretycznie ;)

Posted

Żółte neonowe mogę przymierzyć jutro na bokserze to może rozwieje wątpliwości co do połączenia rudego z tym kolorem :D

Paula, te fioletowe szele z rogza na Free to Lki? Gdzieś mi mignął na zdjęciu ten specyficzny zatrzask. Myślałam, że L będzie dobre na Muffina, teraz obawiam się, że pasek na plecach będzie za krótki , XL takie drogie :(

Tak, to Lki ;)  pasek ma koło 13cm , także może być krótki, Free jest jednak bardzo drobnym bc :P

Posted

Do nas też dotarły Hurtty i po pierwszych przymiarkach mam wrażenie, że na jednego psa są trochę za małe, a na drugiego trochę za duże :P

Posted

Do nas też dotarły Hurtty i po pierwszych przymiarkach mam wrażenie, że na jednego psa są trochę za małe, a na drugiego trochę za duże :P

Wiesz co ja mam wrażenie że 80tki są ciut za duże na mojego a przecież noszą je borderki z połową szyi mojego :p

Zobaczymy czy sie przekręcać nie będą , pasują idealnie jak pies ma kubrak . 

I chyba kolorystycznie też nie jest źle :p

Posted

Wiesz co ja mam wrażenie że 80tki są ciut za duże na mojego a przecież noszą je borderki z połową szyi mojego :P

Zobaczymy czy sie przekręcać nie będą , pasują idealnie jak pies ma kubrak . 

I chyba kolorystycznie też nie jest źle :P

Pokażesz? ;)