Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

hraskovy to zielony(birch), jalovec to te zielono-niebieskie(juniper). Tresnova to wiśnia, modry=niebieski, hnedy=brązowy. Reszta jest raczej czytelna.
Pisać zdecydowanie po angielsku, translate na czeski to słaby pomysł :P Chyba, że znasz czeski :)
Szerszy pasek z przodu i kółeczka mają norwegi od rozmiaru 90.

Posted

Agata Fanta ma w szyi ok 37cm, ale Ty pewnie piszesz o obroży z Tk Maxxa? tam znowu inne rozmiary pewnie..

nie kupowałam w tk maxxie, przyznam, że nigdy nie natrafiłam tam na nic o czym tu czytałam - rogz,hurtta,chuckit czy zabawki z konga, nigdy nie było na czym zaczepić oka :D

A kto ma norwegi lifeguard 55, i mógłby podac wymiary? Nie wiem, czy brac 45 czy 55

Kto ma norwegi lifeguard rozmiar 55 i mógły mi pomierzyć długość paska przedniego?

Nikt nie ma norwegów 55?

spokojnie, wystarczy raz napisać i wszyscy widzą :P

Posted

Mój się dobrze luzuje, powiedziałabym, że najlepiej ze wszystkich zacisków jakie miałam. Z resztą w tej chwili to chyba mój jedyny półzacisk którego się nie pozbyłam ;) Wezmę ze sobą, to zobaczysz :P

Posted

Rogzowy zacisk to jakaś porażka jak dla mnie… Właściwie to ta metka na zacisku, bo gdyby nie to było by spoko.
A mnie trzasnęło konkretnie i dołożyłam do zamówienia na prodogu pomarańczowe Y Hurtty dla Jazza. Rozmiar 60, najwyżej będę wymieniać :P Albo będą dobre na Ghandiego.

Posted

Moje psy sie rozu nie boja :P

No wlasnie ta neonowa mi sie podoba bardziej. Ma ktos moze zdjecie tej rozowej na czarnym psie?

Róż! :) Czarnym psom pasuje w zasadzie każdy kolor, zwłaszcza jeśli jest właśnie neonowy.

Zdjęcia tej obroży nie mam, ale mogę pokazać swojego psa w podobnym do Lupine różowym Hamiltonie. Odcienie mogą lekko się różnić, moje zdjęcie ma dość zimne tony, ale myślę, że Blues będzie świetnie wyglądać w takiej obroży.

Posted

Ginny od Natalii Śliwińskiej ma Lupinkę różową. Można ją poprosić na zdjęcie na Tosi, a jest po trochu czarna ;)

A ja uszyłam dziś taki półzacisk ;)
icdr6wxw7ent_t.jpg

A taką obróżkę młoda dostała od naszej znajomej ;)
matlhdahyhhd_t.jpg

Posted

W Prodogu teraz promocje na Hurttę akurat :)

Czy ma ktoś może norwegi z Hurtty rozmiar 110 lub 120 i mógłby podać długość przedniego paska ? Mieliśmy rozmiar 100 i ten pasek mógłby być trochę dłuższy...Bo z tego, co kiedyś pisaliście, o ile dobrze pamiętam, z regulacją obwodu nie ma problemu ?