Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Katasza mogę prosić o wymiary tych 60? Zastanawiam się czy na oba szetlandy takie czy na Jazza 55... Interesuje mnie pasek dolny i ten przód(najlepiej długość jednej jego części :P)
Edit: i w sumie też czy 60 to naprawdę max obwód klatki, czy może jest ciut więcej.

Posted

Jamniki widziałam w 60 ;) Norwegi 60 ma Jazz, na Ghana nie ma rozmiaru... Teoretycznie wchodzi w 60, ale jest ciasno. 70 jest ok jak ma dużo futra, jak go ogolilam to przód okazał się wielki. Ghan ma 41cm wzrostu, 9kg wagi. Dosyć spory jest.Jazz 36cm, 7kg(trochę za dużo xD)
Jasne, nie śpieszy mi się :) Dzięki

Posted

WARSZAWO! czy ma ktos norwegi z HURTTY ktore by mi pozyczyl do przymiarki? :D bo te wymiary sa tak pokopane, ze ja ich nie dobiore via net! Chcialabym zobaczyc 80 badz 90cm, ale nie z tk maxxa i nie neonowe. Czyli te klasyczne

Mam suke o dosc waskiej klacie i obawiam sie ze nie bedzie tak hop siup dobrac rozmiar.

Teraz zauwazylam Dogha ze pisalas do mnie, wiec masz pw ;)

Posted

Jakbyście zamawiali z tej dobrej miski to jestem chętna na dwie obroże - gdzie będzie temat tej zbiórki prowadzony dalej? Tutaj? Wydaje mi się to trochę nieczytelne, może jakiś oddzielny temat? 

Posted

Nie musi być na dogo, przecież jak tutaj każdy będzie pisał o czymś innym (jedni o zamówieniu z Czech, inni o eBayu, inni o szelkach Trixie itd.) to tym trudniej będzie w tym zamówieniu się połapać chyba :P . Grupa na fejsie brzmi spoks.

Teraz pytanie za 100ptk. - kolor jalovec to jaki? A ten - hráškový - to zielony?

Posted

Agnes a Fanta ile ma w szyjce? Muffin ma +/- 32cm i półzacisk 45 (35-45cm) i jest idealna, wymiarowo się zgadza - 35 na pełnym zacisku, 45 luźna i mimo to nie zsuwa się z głowy :)

Az tymi norwegami jak to było - od którego rozmiaru mają szerszy pasek z przodu, 90?  ;)

jałowiec, juniper pokazał translator więc wydaje mi się, że chodzi o te zielono-niebieskie :D

• Upvote 1
Posted

Tak myślałam, z tym jałowcem, że wyjdzie ten granatowo-zielony, ale lepiej się upewnić, niż potem próbować to sprzedać. Ten drugi to niby 'groszek', więc wychodziłoby, że zielony, ale potrzebuję poparcia dla mojej logiki.

Całe szczęście, że dla Vegi kolor nazywa się po ludzku :D