Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

My mamy Trixie pomarańczowe. Musiałam przerabiać, bo pasek przedni bardzo odstawał. Ale jakby nie patrzeć, są to jedyne jak do tej pory szelki, z których Mikusi nie udało jej się wyjść :). Wrzucam zdjęcie Miki w szelach Trixie i obroży OhMyDog z motywem kocim:

mika_ohmy.JPG

miki_ohmy2.JPG

Posted

Teoretycznie zamówiłam zielono-niebieskie Y na prodogu, ale… Może ktoś umie znaleźć gdzieś (gdziekolwiek, byle wysłali do PL) szelki Y rozm.80 w tym kolorze:
_57.jpg
Ja szukałam, ale chyba mi nie wychodzi :( Będę dozgonnie wdzięczna :)

I przy okazji Buzz prezentuje pomarańcz Lupine i Hurtty żółte, które chyba nigdy się dobrych zdjęć nie doczekały:
P1014285.jpg

P1014289.jpg

P1014287.jpg

P1014271.jpg

P1014310.jpg

Amber jemu we wszystkim ładnie :) Taki dostojny jest <3

Posted

Hurtta jest droga, bardzo droga ale sa to akcesoria na lata wiec warto. Ja mam szelki ktore uzywam bardzo czesto, kazda podroz samochodem, kazdy prawie spacer po polach lesie, bloto nie bloto. Im NIC nie jest. Chyba nie mialam tak trwalych rzeczy dla psa ;)

Mnie korca norwegi, kiedys mialam ale moja wtedy byla na etapie zatrzymywania sie naglego na spacerach i szelki lecialy momentalnie w dol. Moze teraz byloby lepiej. Tylko jak jest z tymi rozmiarami? Mam Y z Tk Maxxa 80cm, z tego co widze raczej bierzecie rozmiar wieksze norwegow. Chociaz wg strony prodog to powinnam znowu brac 80tki, w klacie ma ok 65cm, wzrost ok 56cm, waga 21kg.

Posted

Śliczny ten pomarańcz, chyba się faktycznie skuszę na obróżkę, ale poczekam do środy na jakiś rabat u nich :P

I tak rozmawiacie o tych Hurttach, a ja się coraz poważniej zastanawiam nad pomarańczowymi Lifeguardami... :D

Posted

A jakie sa ceny na ebayu? Ktos przeliczal? Bo na tej czeskiej stronie mocne braki, tam prawie nic nie ma juz. Ewentualnie poszukac innego czeskiego sklepu, moze znajdzie sie taniej?

Posted
W tych czerwonych taśma jest szara czy oliwkowa? Ciężko po zdjęciu stwierdzić.

Nie wiem, ja mam czarno-czerwoną i to chyba o tą chodzi.

Posted

Mial ktos hurty Y rozm 55? Mamy 60 i zdaza sie ze Frodowi  ten pasek pomiedzy lapami wylazi na bok. Chyba 55 bylyby lepsze, ale w tabeli romiarow nie ma takiego modelu?

To zamawiamy czy nie zamawiamy? :) Ja chce obroze i szelki i troche mi sie spieszy :P

Posted

W tym linku który wrzucalam wychodzi 104zł za szelki i jest darmowa wysyłka. Z Japonii :P Ale same pozytywne opinie, więc ja się chyba złamię po nowym roku...
Agnes twoja ma identyczne wymiary jak Buzz, my mamy norwegi 90, pasek przedni ma 54cm

• Upvote 1
Posted

Ja nie raz zamawiałam z amerykańskiego ebaya i zawsze wszystko było w porządku, z tym, że ja zamawiałam do USA, nie do Polski. Płaciłam normalnie przez Paypal. Ale jeżeli jest napisane, że wysyłka do PL jest darmowa, to chyba jest.

Obroża, która mnie interesuje kosztuje 22,83$ co daje po teraźniejszym, wysokim kursie dolara 80,57 PLN, tak więc nie jakoś super tanio.