Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ma ktoś może te 45 i może pokazać?
Boże, fajne są te hurtty. Tak się im właśnie przyjrzałem i ten.. opłacają się na tej czeskiej stronie. Jak będzie to zamówienie, to coś czuję, że portfel się przede mną schowa... przecież 76 zł to wcale nie tak dużo...

Posted

Ma ktoś może te 45 i może pokazać?
Boże, fajne są te hurtty. Tak się im właśnie przyjrzałem i ten.. opłacają się na tej czeskiej stronie. Jak będzie to zamówienie, to coś czuję, że portfel się przede mną schowa... przecież 76 zł to wcale nie tak dużo...

Norwegi 45

IMG_2117_zpsde1bc546.jpg

Posted

Dziewczyny, z Trixie tego kroju X czy Y to dla psa wielkości spaniela jaki potrzebowałabym rozmiar? Wg obwodu klatki idealne byłoby S-M albo M, biorąc pod uwagę ten przedni obwód to chyba lepiej wziąć ten mniejszy rozmiar, nie? Ona jest dosyć wąska w barkach, ale klatę ma mocno rozbudowaną.

Posted

Dzisiaj doszła do nas obróżka Lupine, jest cudowna :D Genialny odcień różu (mega podobny do Hamiltona) i wyjątkowo mięciutka taśma, w żadnej innej lupine takiej nie miałyśmy. Chcę jeszcze jedną!

15908152567_b734ae1a58_z.jpg

Posted

Zwróćcie uwagę na ten napis przy prawie wszystkich hurttach: "Tento produkt již není na skladě s těmito vlastnostmi, ale je k dispozici jinými

czyli "Tego produktu już nie ma na składzie z takimi właściwościami (rozmiar, kolor), ale jest dostępny z innymi" I nie ma wtedy opcji dodaj do koszyka ;)
A jednokolorowe Lupiny są boskie <3 My mamy komplet pomarańczowy, właściwie pomarańczowy neon. Czekam na szelki do niego jeszcze :D Może jeszcze dziś dotrą. I obroża ACU, fioletowa obroża dla kota, smyczki niebieska i czerwona dla szetlandów… Szkoda, że różu nie ma dla dużych psów.