Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Moje pomiarki wskazują 60cm ale może niech ktoś jeszcze zmierzy :D

u mnie również wychodzi 60cm :)

te z Tk Maxa różnią się na pewno jeśli chodzi o norwegi (90 z serii lifeguard są większe od 100 z Tk Maxa) 

Posted

Ok 60 cm to w sumie nie tak dużo , mój ma 49cm w szyi . 

Więc niżej lekko 55 będzie , 5 cm luzu to raczej nie dużo skoro psiak z 31cm szyją w takich chodzi . 

Wolałabym Y z Hurtty niż norwegi , jakoś wydają mi sie wygodniejsze :P 

Posted

Czy ktoś posiada szelki HURTTY 80tki ale model Y  ? i nie z tk maxu tylko ze sklepu innego .

Potrzebuje wymiar przodu .

Miałam 80tki z tk maxu ale wiele osób pisało że modele nowe się różnią wymiarami .

Ktoś , coś ?

Ja mam 80 z serii neonkowej i mierzyłam te z TKMaxx.

Według moich ustaleń neonkowe są troszkę większe na przedniej obręczy.

Na mojej te z TKMaxx leżały idealnie a te z neo są lekko luźne.

Posted

Może kogoś zainteresuje. Moje norwegi Hurtty (kupowane w prodogu) 70 mają przedni pasek długości 43cm.. Tak więc pojechały z powrotem i czekam na 60 :p

Posted

Ale co ty chcesz od banku? :P To będzie po prostu przelew zagraniczny i tyle, jeśli można zapłacić w euro to prowizja nie będzie zabójcza, jeśli tylko korony to trochę gorzej, ale trochę osób jest więc się rozłoży.

Posted

Jak już będziecie zamawiać, to skontaktujcie się też ze mną, ok? Na 50% coś wezmę.
Szelki hurrty norwegi, z oznaczeniem 45 to jest co? 45 to dlugosc czego? Tego paska przedniego?