Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Uznałam, że szarpnę się trochę na święta i kupię suce juliusy IDC. Tylko zastanawiam się nad rozmiarem 1 czy 2. W klacie ma 80 cm, waży około 31 kg, ale jest spokojna i nie ma zrywów. Które byście kupili na moim miejscu?

Posted

Uznałam, że szarpnę się trochę na święta i kupię suce juliusy IDC. Tylko zastanawiam się nad rozmiarem 1 czy 2. W klacie ma 80 cm, waży około 31 kg, ale jest spokojna i nie ma zrywów. Które byście kupili na moim miejscu?

Wymiary w klacie i wagę ma taką samą jak moja Ajra, ja radzę brać 2, na moją jest idealna, no i ona ma większe to siodełko niż 1;)

Posted

DS zawiesiło działaność na allegro?
Chciałam sprawdzić cenę pewnej rzeczy, a tu nie ma takiego sklepu.

Jeśli chodzi o pedigree'owa obroze - to bede patrzec :-)

Posted

Tez mam fazę na obrozki świąteczne :P ale myślę sobie "taka obrozka w lato? " i faza znika :lol:

Mnie strasznie skręca na świąteczne obroże Oh My Dog, tłumaczę sobie, że bez sensu kupować obrożę na parę dni, ale chyba się nie powstrzymam. Na dodatek nie mogę się zdecydować, czy niebieskie śnieżynki, czy zielone reniferki... co fajniejsze wg. Was?

Posted

nadira, fioletowe bałwanki! Ja jestem zakochana po uszy w reniferkach z Kudłatego, ale nieeee, w ostatniej chwili powstrzymałam dzikie żądze :P Choć już było bardzo blisko :P

Posted

Fioletowe bałwanki też brałam pod uwagę :) W końcu kupiłam śnieżynki, reniferki poczekają do wypłaty :D

Teraz przydałaby się jeszcze śnieżynkowy identyfikator ;)

Ciekawa jestem, jak w OhMyDog wygląda klamra na 3cm- ktoś ma może fotkę?

Posted

Wymiary w klacie i wagę ma taką samą jak moja Ajra, ja radzę brać 2, na moją jest idealna, no i ona ma większe to siodełko niż 1;)

Dzięki za odpowiedź, biorę więc 2 :)

Przy okazji pochwalę się jeszcze, że wczoraj kupiłam dwie obroże z SuperDog, jedną świąteczną (Happy Winter) i drugą nieświąteczną (Born to Rock) :D No, nie mogłam się powstrzymać. I naprawdę przez najbliższe pół roku nie kupię niczego!

Posted

Ktoś wie, które firmy HM mają jeszcze jutro darmową wysyłkę (oprócz Furkidza, u którego jest dzisiaj)?
Zastanawiam się, czy potrzebna nam 12 obroża :D

Z tego co widzę, właśnie dołączyły DogStyle i Pawsitive, a jak z resztą to nie wiem :)

Posted

A my narazie nie kupujemy żadnych nowych obróżek, bo ich mamy za dużo, a szelki na zime nieprzydatne.
Za to planuję kupić smycz z HUNTERa z zooplusa.

Ktoś miał? Tnie ręce? Bardzo si brudzi?