Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nie mam od nich obroży ale w jednej jesstem zakochana i mocno myślę nad zakupem.

Z rasą mojego psa stanowiłaby fajny kontrast.

10354948_737752746297192_160155802671807

Też się chętnie dowiem jak u nich z jakością .

Posted

Zamawialiście stąd obroże, albo coś?
allegro.pl/show_user.php?uid=24685137

Myślę nad jakąś porządną obrożą, w której Xena bedzie mogła latać po błocie, wodzie, itp. warunkach.
Większość naszych obróżek wygląda masakrycznie, kolory nie chcą się doprać, i wgl. wyglądają tak sobie.

Pomyślałam że kupię czarna obrożkę, parciana, bo w skórzanych Xeny nie widzę..
Więc moje pytanie - zamawialiście z w/w linku?

Posted

Zamawialiście stąd obroże, albo coś?

allegro.pl/show_user.php?uid=24685137

Myślę nad jakąś porządną obrożą, w której Xena bedzie mogła latać po błocie, wodzie, itp. warunkach.

Większość naszych obróżek wygląda masakrycznie, kolory nie chcą się doprać, i wgl. wyglądają tak sobie.

Pomyślałam że kupię czarna obrożkę, parciana, bo w skórzanych Xeny nie widzę..

Więc moje pytanie - zamawialiście z w/w linku?

Jak jednak chcialabys skorzana, to moge Ci sprzedac czarną po 5zł

Nie widze w tym linku obrozy, tylko opinie o sprzedawcy wiec nie wiem jaka to, ale moze z el perro chcesz? Jakosciowo pewnie lepsze niz z zoologa http://www.elperro.com.pl/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.browse&category_id=25&Itemid=1
Posted

Cześć! Czy moglibyście polecić jakieś szybkoschnące szelki, w których psu będzie wygodnie ciągnąć? Norwegi raczej odpadają. Zależy mi, żeby pies miał dość dużo swobody za łapami.
Tak wygląda w szelkach Trixie:
25spdhi.jpg

Posted

hej ludziska mam problem :P chce kupić psu szelki
41d1c1baa79cab84eaccad83b0f8a8a6.jpeg

Pies ma aktualnie 7 miesięcy , wymierzyłam ją za łapkami obwód w klatce ma 35cm
wiadomo jeszcze urośnie

i mam problem szelki są dostępne w szerokości 40 i 45cm - jaką wielkość wybrać?

Posted

super te czerwone norwegi, akurat zastanawiałam się dzisiaj w co ubiorę psa na wigilię :D 

A hurtty z prodoga zamówione 3 listopada, do dzisiaj nawet nie zaakceptowali przelewu na stronie, na pytanie czy doszedł też niestety nikt nie odpisał :P 

Posted

super te czerwone norwegi, akurat zastanawiałam się dzisiaj w co ubiorę psa na wigilię :D

A hurtty z prodoga zamówione 3 listopada, do dzisiaj nawet nie zaakceptowali przelewu na stronie, na pytanie czy doszedł też niestety nikt nie odpisał :P

Ja chyba mam szczęście jeśli chodzi o kontakt z prodogiem, zawsze mi szybko odpisują na maile, przy zamówieniach też jest ciągły kontakt i powiadomienia o każdej zmianie statusu. A teraz napisałam do nich i postarają się sprowadzić te świąteczne produkty Hurtty :)