NightQueen Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 gops napisał(a):id z plexi na allegro sa TU dziękuje :) Quote
Asia & Ginger Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Czy te adresówki są trwałe? Napisy się nie zmywają albo nie ścierają? :roll: Quote
gops Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Asia & Ginger napisał(a):Czy te adresówki są trwałe? Napisy się nie zmywają albo nie ścierają? :roll: tak sa trwale ja zawsze bylam za metalowymi ale sprobowalam tych i nie zaluje zrobilam maly test jak doslzy ;D podeptalam . porzucalam troche tym i zyje suka nosi juz kilka meisiecy i tez wszystko okey sporo o nich pisze na watku adresowek ;) Quote
cockermaister Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Asia & Ginger ja mam już tą adresówkę prawie rok i sprawuje się super napis jest czytelny i nie ściera się ;) Quote
Szerkanka Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 a do nas szelki doszly :) tylko chyba z szerokoscia przesadzilam... Quote
joanna83 Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Szerkanka pokaż fotki na psiaku. Jestem baaardzo ciekawa!!! Quote
Szerkanka Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 joanna83 napisał(a):Szerkanka pokaż fotki na psiaku. Jestem baaardzo ciekawa!!! Mowisz i masz :) Quote
zaba14 Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 dobra szerokość CC to potężny pies i nie wygląda źle, wręcz normalnie ;) Quote
Szerkanka Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 zaba14 napisał(a):dobra szerokość CC to potężny pies i nie wygląda źle, wręcz normalnie ;) To są nasze drugie szelki wczesniej mielismy ManMata 3 cm., i taki skok z 3 cm do w sumie 6cm (z polarem liczac) ale jestem zadowolona, wiecej zdjec wstawie do galerii, takze zapraszam :) Quote
Onomato-Peja Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Szekranka - szerokość ideolo i świetne kolorki ! :D Quote
joanna83 Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Moim zdaniem super!:)Świetnie wykombinowałaś te kolory. Porównując szerokość obroży i szelek, to zdecydowanie szerokość szelek jest lepsza. Quote
Cieplutkaa. Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Bardzo fajne połączenie kolorków ;) Takie niebanalne i rzucające się w oczy :D Quote
Szerkanka Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 joanna83 napisał(a):Moim zdaniem super!:)Świetnie wykombinowałaś te kolory. Porównując szerokość obroży i szelek, to zdecydowanie szerokość szelek jest lepsza. Dziekuje:) a co do obrozy to koniecznie chcialam zacisk a rogzowa XL to tylko 2,5 cm, obroze bardziej preferuje tak od 3cm w zwyz, tyle ze miekkie zeby zacisk dobrze chodzil, trudno o takie. Cieplutkaa. napisał(a):Bardzo fajne połączenie kolorków ;) Takie niebanalne i rzucające się w oczy :D dziekuje:) Onomato-Peja napisał(a):Szekranka - szerokość ideolo i świetne kolorki ! :D Dziekuje:) Quote
Nayantara Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 A tak odbiegając od tematu, może ktoś mi podesłać link do wątku adresówek? Quote
vege* Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 CarolineS napisał(a):A tak odbiegając od tematu, może ktoś mi podesłać link do wątku adresówek? http://www.dogomania.pl/threads/8630-Adresówka proszę :-) Szerkanka super te szelki leżą i wcale nie są za szerokie, kolor też idealnie pasuje ;) czy to są szelki od marty aresowej? Quote
Szerkanka Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 vege* napisał(a):http://www.dogomania.pl/threads/8630-Adresówka proszę :-) Szerkanka super te szelki leżą i wcale nie są za szerokie, kolor też idealnie pasuje ;) czy to są szelki od marty aresowej? Dziekuje, tak od Marty:) Quote
Asia & Ginger Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 gops napisał(a):tak sa trwale ja zawsze bylam za metalowymi ale sprobowalam tych i nie zaluje zrobilam maly test jak doslzy ;D podeptalam . porzucalam troche tym i zyje suka nosi juz kilka meisiecy i tez wszystko okey sporo o nich pisze na watku adresowek ;) Dzięki, będę musiała poczytać. :p cockermaister napisał(a):Asia & Ginger ja mam już tą adresówkę prawie rok i sprawuje się super napis jest czytelny i nie ściera się ;) Dzięki, trzeba będzie pomyśleć, bo mam tylko jedną adresówkę i nie chce mi się jej przekładać z obroży do obroży. :evil_lol: Quote
Cieplutkaa. Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Chciałabym znowu zafundować Larce obróżkę.. Myślałam o tej http://i64.servimg.com/u/f64/14/64/88/22/p2140115.jpg, http://i64.servimg.com/u/f64/14/64/88/22/p2140124.jpg .. Nieustannie chodzi mi też po głowie różowy rogz z odblaskową nitką i rogzette, ale potrzebowałabym Lkę, a ona to już dość kosztowna jest -.-' Więc najchętniej zakupiłabym uzywaną ;) Ale nie słyszałam, aby ktoś miał.. Quote
Cieplutkaa. Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 A na Ciebie Asiu od Gingera to się publicznie, tu i teraz, na tym właśnie wątku.. obrażam.. Nie dość, że się wpychasz do kolejki po meadow to jeszcze teraz patrzę, że wykupiłaś najładniejszą, taksową - truskawkową obrożę.. No jak tak można, jak tak można.. :shake: Drodzy dogomaniacy! Uważajcie na Nią dobrze Wam radzę! :diabloti: Quote
konikowa Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Ta Aresowa jest super!! Super mu kolor pasuje;) Quote
Kateczka Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 pewnie, ze super...moja ulubiona taśma...już niedługo będę ją mieć :D Quote
Kateczka Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 łoł wyglada świetnie :D pięknie mu w tym kolorze...i jeszcze ta szerokość :D świetny wybór...normalnie zachwycona jestem...jednak na czarnym wszystko wygląda lepiej :) Quote
Recommended Posts