IZMADO Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 Szukam flexi 8 lub 10 metrów dla psa 12 kg. Czy coś takiego w ogóle istnieje? Quote
rashelek Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 Szukam flexi 8 lub 10 metrów dla psa 12 kg. Czy coś takiego w ogóle istnieje? Są wersje Long na lince, które mają 8m. Najlepsza chyba będzie Mka do 20kg :) Quote
Talia Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 W końcu nie wytrzymałam i zamówiłam RD dla suczy, dla młodej nawet jedną mniejsza i jedną większą jak już urośnie. Teraz tylko czekamy na paczuszkę :loveu: Quote
IZMADO Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 Szukam flexi 8 lub 10 metrów dla psa ważącego 12 kilogramów. Czy coś takiego w ogóle istnieje? Quote
IZMADO Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 Szukam flexi 8 lub 10 metrów dla psa ważącego 12 kilogramów. Czy coś takiego w ogóle istnieje? 1 Quote
Dioranne Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 IZMADO dla Młodego mam Flexi Comfort Long, rozmiar S - długość 8m, linka, do 12kg. Opisywałam ją na wątku o smyczach automatycznych. ;-) 1 Quote
IZMADO Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 Są wersje Long na lince, które mają 8m. Najlepsza chyba będzie Mka do 20kg :) IZMADO dla Młodego mam Flexi Comfort Long, rozmiar S - długość 8m, linka, do 12kg. Opisywałam ją na wątku o smyczach automatycznych. ;-) Dzięki dziewczyny! Zaczęłam trochę o nich czytać i zwariowałam :P Najchętniej kupiłabym taśmę, ale w tym przedziale wagowym są tylko linki. Wybór kolorystyczny też nie powala :( Przepraszam za mój pytaniowy spam, ale coś mi się zawiesiło ;) Quote
Talia Posted October 3, 2014 Posted October 3, 2014 Kolory są przeróżne, ale chyba nie wszystkie w wersji 8m. Moje wymarzone na tą chwile to z serii vario. Na 8m masz takie: http://allegro.pl/smycz-automatyczna-flexi-vario-s-linka-8m-12kg-i4620770855.html http://allegro.pl/smycz-automatyczna-flexi-vario-m-linka-8m-20kg-i4611069590.html Quote
marmara_19 Posted October 3, 2014 Posted October 3, 2014 Szukam flexi 8 lub 10 metrów dla psa 12 kg. Czy coś takiego w ogóle istnieje? mam 8m fioletowa z gumowa raczka. stan techniczny idealny. wizualny- bardzo dobry-dobry. Sprzedam za 35zl+kw. do negocjacji! Sprzedaje bo wymienilam na vario;p Quote
Dioranne Posted October 3, 2014 Posted October 3, 2014 Adriana1 szałowo dziewczyna wygląda! I z jaką dumą pozuje w tych szelkach :grins: Quote
XdamianX Posted October 3, 2014 Posted October 3, 2014 Dla tych co nie wiedzę. Jutro a OMD będzie promocja, Darmowa wysyłka lub -10%. Zależy co na facebooku ludzie wybiorą ;) Quote
Adriana. Posted October 4, 2014 Posted October 4, 2014 Adriana1 szałowo dziewczyna wygląda! I z jaką dumą pozuje w tych szelkach :grins: Haha :D dziękuję Quote
Dogha Posted October 6, 2014 Posted October 6, 2014 Uprzejmie donoszę, że activdog znowu szyje! :D Z tej okazji zamówiłam dwie obróżki agility... Quote
Kocham psy <3 Posted October 6, 2014 Posted October 6, 2014 Jak zrobić dziurkę w tej obroży bo kupiłam na długość 35 cm bo na ubranko długość 30cm za małe, ale strasznie mi się mój pies w czerwonym podoba, a jest o pół cm za duża, jak zrobić dziurkę czy nie zniszczę tej obroży? Quote
Aleksandrossa Posted October 6, 2014 Posted October 6, 2014 Ja robiłam rozgrzanym śrubokrętem ;) Taśma się topi w miejscu dotknięcia więc nic się później nie pruje ;) Quote
Victoria Posted October 6, 2014 Posted October 6, 2014 Uprzejmie donoszę, że activdog znowu szyje! :D Z tej okazji zamówiłam dwie obróżki agility... oj bardzo skuteczne maja te chwyty marketingowe, bardzo :diabloti: xd A u nas dzisiaj Lusia pomyślnie przeszła testy chodzenia na obroży.. Koniec z komfortem kupowania obroży dla jednego psa bo drugi może tylko na szelkach a one są za drogie żeby ciągle kupować nowe xd Także tego... Który helołinowy wzorek dla Lucysi? http://furkidz.eu/pl/p/Obroza-Glowing-Spiders/386#prettyPhoto http://furkidz.eu/pl/p/Obroza-Halloween-Time/384 http://furkidz.eu/pl/p/Obroza-Night-with-Bats/387 ?? Quote
Dogha Posted October 6, 2014 Posted October 6, 2014 Nawet nie, chciałam agilitowe obróżki i juz miałam zamawiać z superdoga aż tu nagle zonk, activdog szyje :P A kocham ich akcesoria no i mogę sobie dobrać kolory jakie chcę + tasiemka agility mi się bardziej podoba niż superdog ;) A dla Lusi Haloween Time, nie wiem jak oni uszyją tak małą obróżkę... Quote
Vailet Posted October 6, 2014 Posted October 6, 2014 wiecie jaka firma nadal ma tą tasiemke? iii jakie są jeszcze firmy handmade oprócz ds, tutti, kudłatego, modnej kozy, furkidz, manufaktury, activdog..? :hmmmm: Quote
Baton Posted October 6, 2014 Posted October 6, 2014 Bierz Night with Bats ;) A pająków ci nie pozwalam kupować xD Quote
XdamianX Posted October 6, 2014 Posted October 6, 2014 Vailet Sowinka Design, Pawsitive Dog Design... Quote
dance_macabre Posted October 6, 2014 Posted October 6, 2014 iii jakie są jeszcze firmy handmade oprócz ds, tutti, kudłatego, modnej kozy, furkidz, manufaktury, activdog..? :hmmmm: Jagnie craft i MYSMO A tak w temacie ma ktoś coś MYSMO? Jak wrażenia? Quote
aganela Posted October 7, 2014 Posted October 7, 2014 Orientujecie sie czy gdzieś mozna kupić smycz gumowana do tego z odblaskiem niepalące ręki?Dla silnego onka. Quote
Recommended Posts