Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jo_ann napisał(a):
Macie moze zdjecia Waszych psow w rogzowych odblaskach -czerwonym, niebieskim, brazowym - i w analogicznych lekkich i miekkich?:diabloti:

Chyba nie ma czerwonych miękkich i lekkich ;)

Agnes - Aza przepięknie wygląda w takiej szerokości ! :loveu: Wydaje mi się, że dużo jej lepiej niż w tych cienkich tasiemkach !

Posted

Justa napisał(a):
Agnes - Aza przepięknie wygląda w takiej szerokości ! :loveu: Wydaje mi się, że dużo jej lepiej niż w tych cienkich tasiemkach !

szczegolnie, ze ostatnio zrobila sie dosc...masywna:evil_lol: to i tasiemki zle wygladaly:diabloti:

Posted

Onomato-Peja napisał(a):
Obroża 4 cm na drobnej suni ONka nie wygląda tak źle :P Choć to nie to samo co 5 cm jednak, to taka szmatka jest trochę.

Fajnie Rasta wygląda w tej szerokości ;) Jaką minimalną długość mają obroże XXL Rogza?

Posted

Justa napisał(a):
Chyba nie ma czerwonych miękkich i lekkich ;)

Oj wiem, ze nie ma, wiem... czaje sie na brazy dla mojego bc, ale co wtedy dac brodzie? ;) roze juz ma, haha :)

Posted

jo_ann napisał(a):
Oj wiem, ze nie ma, wiem... czaje sie na brazy dla mojego bc, ale co wtedy dac brodzie? ;) roze juz ma, haha :)

Zawsze możesz kupić jej pomarańczowe miękkie i lekkie :cool3:

Posted

Infortune. napisał(a):
Czyli moja Kluska nadaje się do reklam.

A ja właśnie wczoraj przerobiłam obroże z powyższego zdjęcia na zatrzask

Super reklama żółwi :loveu:.

Zatrzasków nie lubię, nie ufam im i nie używam. Obydwie suńki chodzą w półzaciskach, tylko jedna ma przypiętą smycz do tego co się zaciska a druga do tego kółeczka do nie zaciskania. Gdyby nosiły zatrzaski to bym brała dla młodej żółwie a dla Hexy flower power, ale nie noszą zapinanych a flower power nie ma zaciskowej nigdzie :-(...