Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ada i Fanta pokaż zdjęcie jak stoi, proszę :3

Jutro postaram się jej zrobić jakieś na którym nie toną w sierści ;)

Oo.. Jest juz dogo, jak miło :smile:
Sory za ot...

Ada i Fanta -gdzie można dostac te hurrty? I o ile sa droższe od tych z prodoga?

Tak jak Dogha już napisła, mam je z prodoga

świetne są :loveu: :loveu:

wiem :loveu:

http://i1226.photobucket.com/albums/ee405/Kazuro19/DSC_0168-2_zps88d73c7e.jpg

boże, dlaczego znowu weszłam na ten wątek...  :lookarou:

są genialne, śliczne, obłędne! strasznie fajnie wyglądały by na mojej psicy, chyba zacznę zbierać kasę, akurat dozbieram jak urośnie :D

zbieraj zbieraj, na Twojej przynajmniej będzie je dobrze widać :D

Posted

nasza hurtta też doszła, w końcu rozmiar dobrze dobrany no ale co z tego jak ginie w sierści :roll:

To tak jak z bielizną- nieważne, że inni nie widzą, ważne, że ty wiesz, co masz na sobie :D

• Upvote 1
Posted

Kiedyś byłam obrożowym zakupoholikiem, później kupiłam tą obrożę od Tutti i.. Na stałe przyrosła Lunie do szyi :D baaardzo mocno polecam :)

A moglabys mi powiedzieć cos o ich jakości? Bo zastanawiam sie nad obrożą od nich. Wlasnie w tym wzorze. :D
Posted

nasza hurtta też doszła, w końcu rozmiar dobrze dobrany no ale co z tego jak ginie w sierści :roll:

DSC_0074-005.JPG

Mam taką samą dla mojego, a jest bardziej ofutrzony niż Twój i tylko gdzieniegdzie ją widać, ale i tak jest ładna :smile:.

Posted

Szukam (dla psa XXL) smyczy przepinanej typu składak, najlepiej hand made, bo długiej (co najmniej 3m), najlepiej w szerokości 25mm, z dużymi, porządnymi karabińczykami, a najważniejsze - WYTRZYMAŁEJ, chętnie za rozsądne pieniążki. Ktoś, coś? ;)

Posted

Szukam (dla psa XXL) smyczy przepinanej typu składak, najlepiej hand made, bo długiej (co najmniej 3m), najlepiej w szerokości 25mm, z dużymi, porządnymi karabińczykami, a najważniejsze - WYTRZYMAŁEJ, chętnie za rozsądne pieniążki. Ktoś, coś? ;)

Możecie spróbować napisać do el perro , ich linowe smycze są na prawde wygodne , nie tną i sa mega przyjemne w użytkowaniu .

Mają oni również karabinki typu bull , czyli podobno najwytrzymalsze . 

Raczej powinni zgodzić się zrobić smycz "na wymiar" czyli 3 metry bo w ofercie aż tak długich nie mają .

Posted

DogStyle odpada, jakiś czas temu zamówiłam dziewczynom szelki i młodej smycz i niestety, szelki spoko, smycz - lipa. 

Elperro zapisuję pod rozwagę :)

A może ktoś wie jak z wytrzymałością zwykłej, czarnej taśmowej smyczy np. od Gadżeciaków? 

Posted

Gops dziękuję za odpowiedź, kurcze myślałam, że będą schły w miarę szybko.. zwłaszcza, że moja sunia ostatnio polubiła się z wodą, a czy te szelki nie będą za mocno grzały psa latem? i czy są wygodne? (sorry za tyle pytań ale jak mam wydać tyle kasy na szelki wolałabym być pewna wyboru) 

Jeśli juliusy na codzienne spacery, to chyba lepsze będą ta pasowe :) One schną zdecydowanie szybciej i są mniej zabudowane.

Posted

Ja ostatnio kupilam pasowe, bo balam sie wlasnie tego schniecia, moimi jestem zachwycona i goraco polecam pasowe. Zamawialam ze sklepu p1es i doszly mi w 2 dni.

Mam podobnego gabarytowo psa i mam rozmier 1, i tak ten przedni pasek jest regulowany

Posted

Saphira89, my mamy czerwone powery od Julius K9. Schną całkiem długo, dlatego jak jedziemy gdzieś nad wode to bierzemy obrożę z adresówką, a na szelkach Xena jedzie przypięta w koszyku ;)

Jednak na przyszłe lato chcę kupić jej te pasowe Juliusy, co prawda mogę sobię takie sama uszyć, ale.. :D

My bierzemy czerwone albo czarne :-)