BBeta Posted September 9, 2014 Posted September 9, 2014 Ada i Fanta napisał(a):BBeta, a hurtty 80 i 90 różnią się szerokością pasków? Tak ;)..... Quote
lucky23 Posted September 12, 2014 Posted September 12, 2014 Oo.. Jest juz dogo, jak miło :-) Sory za ot... Ada i Fanta -gdzie można dostac te hurrty? I o ile sa droższe od tych z prodoga? Quote
Ewa&Duffel Posted September 12, 2014 Posted September 12, 2014 A do nas doszła pomarańczowa Hurtta Lifeguard :) Fot. Joanna Ossowska Quote
lucky23 Posted September 12, 2014 Posted September 12, 2014 Ewa&Duffel - i od razu pomarańczowa adresóweczka do kompletu :-) My też mamy łapkę, tyle że różową :-) :-) Quote
angineuuka Posted September 12, 2014 Posted September 12, 2014 BBeta, a hurtty 80 i 90 różnią się szerokością pasków? Bo do nas przyszły jakiś czas temu 80 i szczerze mówiąc myślałam, że będą ciut szersze. świetne są :loveu: :loveu: Quote
Dogha Posted September 12, 2014 Posted September 12, 2014 Ada i Fanta -gdzie można dostac te hurrty? I o ile sa droższe od tych z prodoga? To są hurtty dostępne na prodogu, więc są w cenie hurtty na prodogu ;) Quote
paulaa. Posted September 12, 2014 Posted September 12, 2014 http://i1226.photobucket.com/albums/ee405/Kazuro19/DSC_0168-2_zps88d73c7e.jpg boże, dlaczego znowu weszłam na ten wątek... :lookarou: są genialne, śliczne, obłędne! strasznie fajnie wyglądały by na mojej psicy, chyba zacznę zbierać kasę, akurat dozbieram jak urośnie :D Quote
Kazuro Posted September 12, 2014 Posted September 12, 2014 Ada i Fanta pokaż zdjęcie jak stoi, proszę :3 Jutro postaram się jej zrobić jakieś na którym nie toną w sierści ;) Oo.. Jest juz dogo, jak miło :smile: Sory za ot... Ada i Fanta -gdzie można dostac te hurrty? I o ile sa droższe od tych z prodoga? Tak jak Dogha już napisła, mam je z prodoga świetne są :loveu: :loveu: wiem :loveu: http://i1226.photobucket.com/albums/ee405/Kazuro19/DSC_0168-2_zps88d73c7e.jpg boże, dlaczego znowu weszłam na ten wątek... :lookarou: są genialne, śliczne, obłędne! strasznie fajnie wyglądały by na mojej psicy, chyba zacznę zbierać kasę, akurat dozbieram jak urośnie :D zbieraj zbieraj, na Twojej przynajmniej będzie je dobrze widać :D Quote
.Agata. Posted September 13, 2014 Posted September 13, 2014 nasza hurtta też doszła, w końcu rozmiar dobrze dobrany no ale co z tego jak ginie w sierści :roll: Quote
Iza i Luna Posted September 13, 2014 Posted September 13, 2014 Kiedyś byłam obrożowym zakupoholikiem, później kupiłam tą obrożę od Tutti i.. Na stałe przyrosła Lunie do szyi :D baaardzo mocno polecam :) Quote
nadira Posted September 14, 2014 Posted September 14, 2014 nasza hurtta też doszła, w końcu rozmiar dobrze dobrany no ale co z tego jak ginie w sierści :roll: To tak jak z bielizną- nieważne, że inni nie widzą, ważne, że ty wiesz, co masz na sobie :D 1 Quote
Wola istnienia. Posted September 14, 2014 Posted September 14, 2014 Kiedyś byłam obrożowym zakupoholikiem, później kupiłam tą obrożę od Tutti i.. Na stałe przyrosła Lunie do szyi :D baaardzo mocno polecam :) A moglabys mi powiedzieć cos o ich jakości? Bo zastanawiam sie nad obrożą od nich. Wlasnie w tym wzorze. :D Quote
żmijka Posted September 14, 2014 Posted September 14, 2014 nasza hurtta też doszła, w końcu rozmiar dobrze dobrany no ale co z tego jak ginie w sierści :roll: Mam taką samą dla mojego, a jest bardziej ofutrzony niż Twój i tylko gdzieniegdzie ją widać, ale i tak jest ładna :smile:. Quote
Guest wolfheart Posted September 14, 2014 Posted September 14, 2014 http://i1226.photobucket.com/albums/ee405/Kazuro19/DSC_0168-2_zps88d73c7e.jpg cudowne :loveu: :loveu: :loveu: aż sama zamarzyłam o takich :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
evel Posted September 14, 2014 Posted September 14, 2014 Szukam (dla psa XXL) smyczy przepinanej typu składak, najlepiej hand made, bo długiej (co najmniej 3m), najlepiej w szerokości 25mm, z dużymi, porządnymi karabińczykami, a najważniejsze - WYTRZYMAŁEJ, chętnie za rozsądne pieniążki. Ktoś, coś? ;) Quote
gops Posted September 14, 2014 Posted September 14, 2014 Szukam (dla psa XXL) smyczy przepinanej typu składak, najlepiej hand made, bo długiej (co najmniej 3m), najlepiej w szerokości 25mm, z dużymi, porządnymi karabińczykami, a najważniejsze - WYTRZYMAŁEJ, chętnie za rozsądne pieniążki. Ktoś, coś? ;) Możecie spróbować napisać do el perro , ich linowe smycze są na prawde wygodne , nie tną i sa mega przyjemne w użytkowaniu . Mają oni również karabinki typu bull , czyli podobno najwytrzymalsze . Raczej powinni zgodzić się zrobić smycz "na wymiar" czyli 3 metry bo w ofercie aż tak długich nie mają . Quote
Amber Posted September 14, 2014 Posted September 14, 2014 Ja mam taką z DogSyle, zamawiałam na IPO, 4 m. Taśmę sobie można wybrać jaką się chce https://picasaweb.google.com/101825270268017642048/WZORNIKTASM choć ja bym teraz brała gumowaną. I poprosić o wzmacniane karabińczyki http://i.imgur.com/Hkx9qFP.jpg Quote
evel Posted September 14, 2014 Posted September 14, 2014 DogStyle odpada, jakiś czas temu zamówiłam dziewczynom szelki i młodej smycz i niestety, szelki spoko, smycz - lipa. Elperro zapisuję pod rozwagę :) A może ktoś wie jak z wytrzymałością zwykłej, czarnej taśmowej smyczy np. od Gadżeciaków? Quote
gops Posted September 14, 2014 Posted September 14, 2014 Saphira rozmiar 1 jednak juliusy siodełkowe nasiąkają woda i schną bardzo długo . Quote
Ewa&Duffel Posted September 14, 2014 Posted September 14, 2014 Gops dziękuję za odpowiedź, kurcze myślałam, że będą schły w miarę szybko.. zwłaszcza, że moja sunia ostatnio polubiła się z wodą, a czy te szelki nie będą za mocno grzały psa latem? i czy są wygodne? (sorry za tyle pytań ale jak mam wydać tyle kasy na szelki wolałabym być pewna wyboru) Jeśli juliusy na codzienne spacery, to chyba lepsze będą ta pasowe :) One schną zdecydowanie szybciej i są mniej zabudowane. Quote
Vailet Posted September 14, 2014 Posted September 14, 2014 Ja ostatnio kupilam pasowe, bo balam sie wlasnie tego schniecia, moimi jestem zachwycona i goraco polecam pasowe. Zamawialam ze sklepu p1es i doszly mi w 2 dni. Mam podobnego gabarytowo psa i mam rozmier 1, i tak ten przedni pasek jest regulowany Quote
lucky23 Posted September 14, 2014 Posted September 14, 2014 Saphira89, my mamy czerwone powery od Julius K9. Schną całkiem długo, dlatego jak jedziemy gdzieś nad wode to bierzemy obrożę z adresówką, a na szelkach Xena jedzie przypięta w koszyku ;) Jednak na przyszłe lato chcę kupić jej te pasowe Juliusy, co prawda mogę sobię takie sama uszyć, ale.. :D My bierzemy czerwone albo czarne :-) Quote
gops Posted September 14, 2014 Posted September 14, 2014 Wysyłają bardzo szybko , miałam szelki w 2 dni :) Quote
dog193 Posted September 14, 2014 Posted September 14, 2014 Evel, ja polecam smycze od taks z taśmy rurowej, jest bardzo wygodna, wytrzymała, karabinczyki porządne. Można napisać i zapytać. Quote
Recommended Posts