Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja kliknęłam sobie smycz i obrożę trixie za w sumie 19zł (XLki)

Do wyboru był tylko odbiór w Warszawie, ale tak z ciekawości i tak potwierdziłam zamówienie

Posted

sugarr napisał(a):
Ja kliknęłam sobie smycz i obrożę trixie za w sumie 19zł (XLki)

Do wyboru był tylko odbiór w Warszawie, ale tak z ciekawości i tak potwierdziłam zamówienie

przyjmuja zamowienie tylko powyzej 50zl :)
pisze w regulaminie

Posted

gops napisał(a):
przyjmuja zamowienie tylko powyzej 50zl :)
pisze w regulaminie

Napisali mi maila ze moga mi wyslac poczta moje zamowienIe :) I nic nie wspomnieli o tym ze musze zaplacic wiecej, bo na stronie wystapil blad. Super :)
Trixie navajo leine smycz podwojna (xl) i w tym samym wzorze obroza xl za 19zl + przesylka! O ile sie nie myle to kolo 40zl normalnie kosztuje sama smycz

Posted

sugarr napisał(a):
Napisali mi maila ze moga mi wyslac poczta moje zamowienIe :) I nic nie wspomnieli o tym ze musze zaplacic wiecej, bo na stronie wystapil blad. Super :)
Trixie navajo leine smycz podwojna (xl) i w tym samym wzorze obroza xl za 19zl + przesylka! O ile sie nie myle to kolo 40zl normalnie kosztuje sama smycz

i co z tym wyszlo...?
ja kupilam obroze ale co to bedzie to niewiem bo jedna kosztowala 5 zl druga 6... tak wydawalo mi sie dziwnie tanio :shake: ale byla oferta wiec kupilam...
pewnie zadzwonia i odmowia...

Posted

Juz tak bylo jakis czas temu, cos chcialam kupic i bylo w cenie 3 zl (normalnie 30 cos) wiec wyslalam maila z zapytaniem i chyba mi napisali, ze to blad ;)

Posted

Też tak zrobiłam wczoraj, nie będę im niepotrzebnej roboty przysparzać, potem przy anulowaniu zamówień. Pan dziś odpisał, że to błąd systemu. Miałam rację.

Posted

Magda25 napisał(a):
Też tak zrobiłam wczoraj, nie będę im niepotrzebnej roboty przysparzać, potem przy anulowaniu zamówień. Pan dziś odpisał, że to błąd systemu. Miałam rację.

tak pomyslalam... albo jakies "nadzwyczajne" promocje albo blad, no ja im narobilam niepotrzebnej roboty :oops: bo nie wiedzialam do konca o co chodzi...
szkoda, fajne te obrozki :razz:
bo mialam juz kupic z muscata, mc leather dla spanieli, szukalam po "kuchni" i zobaczylam takie ceny z Trixie :-o no i kupilam, trudno...
ale poki co zero odzewu z "kuchni" ...

Posted

Chantell napisał(a):
wiem, tylko u mnie takich nie ma, a może ktoś ma na zbyciu xDD nie wiedziałam tylko jak to wytłumaczyć xD

każda przepinana smycz ma dwa karabińczyki, przynajmniej ja innej nie widziałam