Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='IZMADO']
Już nie wiem co mam zrobić z tymi zdjęciami, ostatnio też mi się pogubiły, wrzuciłam je na inny serwer i chyba znowu jest jakiś problem. Nie ogarniam :P[/QUOTE]

Picasa? Zmień ustawienia albumu, bo pewnie masz na prywatnym i na nowo wrzuć zdjęcia (linki się zmienią)

Posted

[quote name='Naklejka']Picasa? Zmień ustawienia albumu, bo pewnie masz na prywatnym i na nowo wrzuć zdjęcia (linki się zmienią)[/QUOTE]

A jak to działa w Google+ ?

Posted

[quote name='IZMADO']A jak to działa w Google+ ?

Tak samo.Po prawej stronie masz ikonkę ze strzałką w dół (obok dodaj zdjęcia), rozwiń to i tam masz opcje udostępniania.

Posted

[quote name='Naklejka']Tak samo.Po prawej stronie masz ikonkę ze strzałką w dół (obok dodaj zdjęcia), rozwiń to i tam masz opcje udostępniania.

Ale to głuuupieee :eviltong:

Zrobiłam zgodnie z instrukcją, czy teraz widać?

Posted

My też mamy te szelki, rozmiar M, i dolny pasek jest dla nas zdecydowanie za długi, jak sucz jest na smyczy to jeszcze jakoś to wygląda, ale po bieganiu strasznie odstają :/ I też przekłada przez nie łapę jak Muffin :P

Posted

[quote name='Czekunia']Jasne:) chodzi o całą przednią obręcz? Z moimi umiejętnościami może być ciężko:evil_lol:, ale postaram się.

Haha:evil_lol: Teraz widzę bezsens w swoim poście - Tobie chodzi o norwegi, a ja sobie ubzdurałam, że o Fusion;). Już wszystko jasne, zmierzę pasek jak będę w zoologu:).

[quote name='IZMADO']Jedź, wymierz i przymierz, a później zamów przez Internet ;) To zawsze najlepsza opcja!
Podobno wymiary norwegów z serii Trixie Fusion są przegięte w drugą stronę, tzn. na małe psy dobre są rozmiary M-L lub większe, właśnie przez krótki przedni pasek.

Możesz też cyknąć fotki ;)

Moja suka tak prezentuje się w tych szelkach:

Tak właśnie zamierzam zrobić;), przez internet nawet z przesyłką wyjdzie taniej...
Zrobię też fotki wróżnych rozmiarach i wrócę do Was z prośbą o pomoc.
Dzięki IZMADO za fotki:loveu: Janka przepiękna, po cichu do niej wzdycham...

Posted

[quote name='Czekunia']

Tak właśnie zamierzam zrobić;), przez internet nawet z przesyłką wyjdzie taniej...
Zrobię też fotki wróżnych rozmiarach i wrócę do Was z prośbą o pomoc.
Dzięki IZMADO za fotki:loveu: Janka przepiękna, po cichu do niej wzdycham...

Jejkuś, dziękuję za komplement! :oops:

[quote name='trabeska']IZMADO pasują Jance te szelki, fajnie wygląda :) To rozmiar M?

Jest to rozmiar S-M i też się zgadzam, że jej pasują! ;) Jestem w szoku, że udało mi się dla niej dobrać gotowe szelki z takimi bajerami, za taką cenę! Które jeszcze leżą jak na nią szyte ;)

Posted

Proszę Was o pomoc....
Mianowicie szukam dwóch smyczy, przepinanych, aby kolorystycznie pasowały do tych szelek.. coby psy jakoś wyglądały jak idą razem...

Posted

Ja tez myśle, ze czarna smycz i czarny rozdzielacz. Możesz jeszcze kupic tasiemka i zrobic jeden niebieski, a drugi czerwony :lol:
A psiaki wyglądają po prostu cudnie w tych szelkach od Juliusa. Jak prawdziwe psy policyjne :cool1:

Posted

Dzisiaj byłam z psem w tym zoologu w Siemianowicach, przymierzyłam jej Y fusion i rozmiar M-L idealny, super leży :multi: Dobrze, że poszłam na tą przymiarkę, bo przez neta bym pewnie wybrała Lke i byłaby za duża :evil_lol: ale nie kupiłam, bo nie było koloru który chcę, także będziemy zamawiać.

Posted

[quote name='Kesja']Dzisiaj byłam z psem w tym zoologu w Siemianowicach, przymierzyłam jej Y fusion i rozmiar M-L idealny, super leży :multi: Dobrze, że poszłam na tą przymiarkę, bo przez neta bym pewnie wybrała Lke i byłaby za duża :evil_lol: ale nie kupiłam, bo nie było koloru który chcę, także będziemy zamawiać.[/QUOTE]

Masz labka? :)

Posted

[quote name='lucky23']Kalyna, może rozdzielacz na dwa kolory? Ewentualnie czarna smycz.

[quote name='Wola istnienia.']Ja tez myśle, ze czarna smycz i czarny rozdzielacz. Możesz jeszcze kupic tasiemka i zrobic jeden niebieski, a drugi czerwony :lol:
A psiaki wyglądają po prostu cudnie w tych szelkach od Juliusa. Jak prawdziwe psy policyjne :cool1:

szukam dwóch kolorowych smyczy.. czarnych mam dość jak na razie...
rozdzielacza nie chcę
dzięki :loveu:

Posted

[quote name='Kesja']Tak ;)
10 znaków[/QUOTE]

Dzięki:)
W takim razie podejrzewam, że skoro na Twojego laba dobry jest rozmiar M-L to na mojego psa też będę musiała wziąć M-L:), a nie L.
W niedzielę jak się uda zasuwam do zoologa na przymiarkę.

Posted

[quote name='Agata_Roki']może plecione z DS? https://picasaweb.google.com/101825270268017642048/KoloryLINEKDoPlecionychSmyczy pomyślałam o jednolitej czerwonej, niebieskiej lub czerwono-niebieskiej co może być nieco pstrokate ale idąc z obydwoma psami w tych szelkach i mając dwie takie smycze głupio nie musi wyglądać :D

Od DS chcę właśnie tą kupić, wyjściową w kolorach obroży Owczarów.
A tą chcę na spacery poza miasto.
Obecnie mam na oku ManMat, Elperro i Ami Play.

Posted

[quote name='Kesja'] nie kupiłam, bo nie było koloru który chcę, także będziemy zamawiać.[/QUOTE]
A jakiego szukasz kolorku? Bo mam na sprzedaż czarno- zielone w rozmiarze M/L (też jestem z Katowic, więc koszt przesyłki by odpadł ;) )

Posted

[quote name='Czekunia']Dzięki:)
W takim razie podejrzewam, że skoro na Twojego laba dobry jest rozmiar M-L to na mojego psa też będę musiała wziąć M-L:), a nie L.
W niedzielę jak się uda zasuwam do zoologa na przymiarkę.[/QUOTE]
Najlepiej przymierzyć, będziesz miała pewność że są dobre :)