Naklejka Posted July 30, 2014 Posted July 30, 2014 [quote name='IZMADO'] Już nie wiem co mam zrobić z tymi zdjęciami, ostatnio też mi się pogubiły, wrzuciłam je na inny serwer i chyba znowu jest jakiś problem. Nie ogarniam :P[/QUOTE] Picasa? Zmień ustawienia albumu, bo pewnie masz na prywatnym i na nowo wrzuć zdjęcia (linki się zmienią) Quote
IZMADO Posted July 30, 2014 Posted July 30, 2014 [quote name='Naklejka']Picasa? Zmień ustawienia albumu, bo pewnie masz na prywatnym i na nowo wrzuć zdjęcia (linki się zmienią)[/QUOTE] A jak to działa w Google+ ? Quote
Naklejka Posted July 30, 2014 Posted July 30, 2014 [quote name='IZMADO']A jak to działa w Google+ ? Tak samo.Po prawej stronie masz ikonkę ze strzałką w dół (obok dodaj zdjęcia), rozwiń to i tam masz opcje udostępniania. Quote
IZMADO Posted July 30, 2014 Posted July 30, 2014 [quote name='Naklejka']Tak samo.Po prawej stronie masz ikonkę ze strzałką w dół (obok dodaj zdjęcia), rozwiń to i tam masz opcje udostępniania. Ale to głuuupieee :eviltong: Zrobiłam zgodnie z instrukcją, czy teraz widać? Quote
Kazuro Posted July 30, 2014 Posted July 30, 2014 My też mamy te szelki, rozmiar M, i dolny pasek jest dla nas zdecydowanie za długi, jak sucz jest na smyczy to jeszcze jakoś to wygląda, ale po bieganiu strasznie odstają :/ I też przekłada przez nie łapę jak Muffin :P Quote
Czekunia Posted July 30, 2014 Posted July 30, 2014 [quote name='Czekunia']Jasne:) chodzi o całą przednią obręcz? Z moimi umiejętnościami może być ciężko:evil_lol:, ale postaram się. Haha:evil_lol: Teraz widzę bezsens w swoim poście - Tobie chodzi o norwegi, a ja sobie ubzdurałam, że o Fusion;). Już wszystko jasne, zmierzę pasek jak będę w zoologu:). [quote name='IZMADO']Jedź, wymierz i przymierz, a później zamów przez Internet ;) To zawsze najlepsza opcja! Podobno wymiary norwegów z serii Trixie Fusion są przegięte w drugą stronę, tzn. na małe psy dobre są rozmiary M-L lub większe, właśnie przez krótki przedni pasek. Możesz też cyknąć fotki ;) Moja suka tak prezentuje się w tych szelkach: Tak właśnie zamierzam zrobić;), przez internet nawet z przesyłką wyjdzie taniej... Zrobię też fotki wróżnych rozmiarach i wrócę do Was z prośbą o pomoc. Dzięki IZMADO za fotki:loveu: Janka przepiękna, po cichu do niej wzdycham... Quote
trabeska Posted July 30, 2014 Posted July 30, 2014 IZMADO pasują Jance te szelki, fajnie wygląda :) To rozmiar M? Quote
IZMADO Posted July 30, 2014 Posted July 30, 2014 [quote name='Czekunia'] Tak właśnie zamierzam zrobić;), przez internet nawet z przesyłką wyjdzie taniej... Zrobię też fotki wróżnych rozmiarach i wrócę do Was z prośbą o pomoc. Dzięki IZMADO za fotki:loveu: Janka przepiękna, po cichu do niej wzdycham... Jejkuś, dziękuję za komplement! :oops: [quote name='trabeska']IZMADO pasują Jance te szelki, fajnie wygląda :) To rozmiar M? Jest to rozmiar S-M i też się zgadzam, że jej pasują! ;) Jestem w szoku, że udało mi się dla niej dobrać gotowe szelki z takimi bajerami, za taką cenę! Które jeszcze leżą jak na nią szyte ;) Quote
kalyna Posted July 30, 2014 Posted July 30, 2014 Proszę Was o pomoc.... Mianowicie szukam dwóch smyczy, przepinanych, aby kolorystycznie pasowały do tych szelek.. coby psy jakoś wyglądały jak idą razem... Quote
kesencja Posted July 30, 2014 Posted July 30, 2014 Tak orientacyjnie... Ile kosztują szelki Julius-K9? Quote
kalyna Posted July 30, 2014 Posted July 30, 2014 [quote name='kesencja']Tak orientacyjnie... Ile kosztują szelki Julius-K9?[/QUOTE] te co my mamy to ok 90zł :) bo my mamy pasowe. Quote
lucky23 Posted July 30, 2014 Posted July 30, 2014 Kalyna, może rozdzielacz na dwa kolory? Ewentualnie czarna smycz. Quote
Wola istnienia. Posted July 31, 2014 Posted July 31, 2014 Ja tez myśle, ze czarna smycz i czarny rozdzielacz. Możesz jeszcze kupic tasiemka i zrobic jeden niebieski, a drugi czerwony :lol: A psiaki wyglądają po prostu cudnie w tych szelkach od Juliusa. Jak prawdziwe psy policyjne :cool1: Quote
Kesja Posted July 31, 2014 Posted July 31, 2014 Dzisiaj byłam z psem w tym zoologu w Siemianowicach, przymierzyłam jej Y fusion i rozmiar M-L idealny, super leży :multi: Dobrze, że poszłam na tą przymiarkę, bo przez neta bym pewnie wybrała Lke i byłaby za duża :evil_lol: ale nie kupiłam, bo nie było koloru który chcę, także będziemy zamawiać. Quote
Czekunia Posted July 31, 2014 Posted July 31, 2014 [quote name='Kesja']Dzisiaj byłam z psem w tym zoologu w Siemianowicach, przymierzyłam jej Y fusion i rozmiar M-L idealny, super leży :multi: Dobrze, że poszłam na tą przymiarkę, bo przez neta bym pewnie wybrała Lke i byłaby za duża :evil_lol: ale nie kupiłam, bo nie było koloru który chcę, także będziemy zamawiać.[/QUOTE] Masz labka? :) Quote
kalyna Posted July 31, 2014 Posted July 31, 2014 [quote name='lucky23']Kalyna, może rozdzielacz na dwa kolory? Ewentualnie czarna smycz. [quote name='Wola istnienia.']Ja tez myśle, ze czarna smycz i czarny rozdzielacz. Możesz jeszcze kupic tasiemka i zrobic jeden niebieski, a drugi czerwony :lol: A psiaki wyglądają po prostu cudnie w tych szelkach od Juliusa. Jak prawdziwe psy policyjne :cool1: szukam dwóch kolorowych smyczy.. czarnych mam dość jak na razie... rozdzielacza nie chcę dzięki :loveu: Quote
.Agata. Posted July 31, 2014 Posted July 31, 2014 może plecione z DS? https://picasaweb.google.com/101825270268017642048/KoloryLINEKDoPlecionychSmyczy pomyślałam o jednolitej czerwonej, niebieskiej lub czerwono-niebieskiej co może być nieco pstrokate ale idąc z obydwoma psami w tych szelkach i mając dwie takie smycze głupio nie musi wyglądać :D Quote
Kesja Posted July 31, 2014 Posted July 31, 2014 [quote name='Czekunia']Masz labka? :)[/QUOTE] Tak ;) 10 znaków Quote
Czekunia Posted July 31, 2014 Posted July 31, 2014 [quote name='Kesja']Tak ;) 10 znaków[/QUOTE] Dzięki:) W takim razie podejrzewam, że skoro na Twojego laba dobry jest rozmiar M-L to na mojego psa też będę musiała wziąć M-L:), a nie L. W niedzielę jak się uda zasuwam do zoologa na przymiarkę. Quote
kalyna Posted July 31, 2014 Posted July 31, 2014 [quote name='Agata_Roki']może plecione z DS? https://picasaweb.google.com/101825270268017642048/KoloryLINEKDoPlecionychSmyczy pomyślałam o jednolitej czerwonej, niebieskiej lub czerwono-niebieskiej co może być nieco pstrokate ale idąc z obydwoma psami w tych szelkach i mając dwie takie smycze głupio nie musi wyglądać :D Od DS chcę właśnie tą kupić, wyjściową w kolorach obroży Owczarów. A tą chcę na spacery poza miasto. Obecnie mam na oku ManMat, Elperro i Ami Play. Quote
nadira Posted August 1, 2014 Posted August 1, 2014 [quote name='Kesja'] nie kupiłam, bo nie było koloru który chcę, także będziemy zamawiać.[/QUOTE] A jakiego szukasz kolorku? Bo mam na sprzedaż czarno- zielone w rozmiarze M/L (też jestem z Katowic, więc koszt przesyłki by odpadł ;) ) Quote
Kesja Posted August 1, 2014 Posted August 1, 2014 [quote name='Czekunia']Dzięki:) W takim razie podejrzewam, że skoro na Twojego laba dobry jest rozmiar M-L to na mojego psa też będę musiała wziąć M-L:), a nie L. W niedzielę jak się uda zasuwam do zoologa na przymiarkę.[/QUOTE] Najlepiej przymierzyć, będziesz miała pewność że są dobre :) Quote
Recommended Posts