Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja zamawiałam 1 lipca... Paczki nadal nie ma. We wtorek zostałam poinformowana, że została już wysłana, w piątek napisałam wiadomość z prośbą o numer przesyłki, żebym mogła sprawdzić co się z nią dzieje. Do tej pory cisza :confused:
Szkoda, bo z ostatnich norwegów od nich bardzo jestem zadowolona, ale teraz chyba trochę się zraziłam. Gorzej będzie jak paczka w ogóle do mnie nie przyjdzie.
Najlepsze jest to, że to moja mama wyłożyła kasę, bo chciała zrobić prezent psu na urodziny, no i ja się jednak trochę głupio czuję jak ciągle muszę tłumaczyć dlaczego szelek jeszcze nie ma, skoro mówiłam, że zostaną wysłane w ciągu 12 dni roboczych.
Szkoda wielka, bo ofertę mają świetną.

Znacie jeszcze jakąś firmę, która dobrze szyje norwegi?

Posted

Może i tak, jednak dobrze by było dostać jakąś informację :)
Poczekam do jutra na odpowiedź, jak się nie doczekam, to ponowię wiadomość, bo może gdzieś się zawieruszyła, hmmm.

Posted

Ja szelki zamawiałam 1 lipca i też jeszcze nie mam i nie miałam informacji o wysyłce, ale nauczona doświadczeniem ze smyczą (zamawiana 4 czerwca doszła 2 lipca) czekam cierpliwie, zwłaszcza że pewnie 1 lipca mieli sporo zamówień jak promocja była. Ze smyczy jestem bardzo zadowolona, więc jeśli z szelek też będę to mogę poczekać.

Posted

Przyszła dzisiaj paczka z naszezoo.pl

Zamówiłam narazie jedne szelki, żeby zobaczyć czy będą w ogóle pasowały na któregoś z psów (bo podobno jest problem z tą przednią obręczą) ale chyba nie jest źle?

Posted

trabeska, to Mki? Na moim ta przednia obręcz wygląda podobnie a to całkiem spory border,większy od spaniela, nie ma z tym większego problemu jednak czasem jak jest luzem to wychodzi z tego środkowego paska i całość przekręca się do góry nogami, chciałam teraz spróbować z norwegami ale boje się,że znowu nie trafię z rozmiarem :shake: generalnie szelki są super, teraz podobają mi się te niebieskie :cool3:

Posted

Tylko to na teraz, więc chyba M-L najprędzej, jak wyrośnie to już zainwestuję w hurtty (te niebiesko-zielone co wstawiłaś wyżej mm :loveu:) widzę są już dostępne na prodogu :cool3:
a szele Rogza z odblaskową nitką to Victoria patrzyła i mają w Wawie tylko turkusowe i wydaje mi się,że to są te https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/t31.0-8/10465481_808698029162865_3450426436077508933_o.jpg nie wiem któremu zdjęciu wierzyć,bo w necie większość turkusowych prezentuje się tak http://pelna-miska.pl/userdata/gfx/79d635c1137322f8070e1266561c75ad.jpg :eviltong:

Posted

Zdjęcie nr. 2 to turkusowe :) Te na pudlu to niebieski rogz. Ja chciałam zielone hurtty, ale nie było dostępnych od ręki więc wzięłam czarne... Jak nie będą dobre 90 to wymienię na 100 zielone, bo w tym rozmiarze są :P A ile Muffin powinien mieć cm przedni pasek?

Posted

Hmm, w sumie to trochę dziwne, bo czarny pies jest szczuplejszy i tam mi się wydawało że prędzej będą pasowały na rudego. To może na rudego spróbuję z rozmiarem M-S, bo szelki są naprawdę fajne i chciałam żeby kundle miały takie same.

Agata_Roki tak, to rozmiar M :) No właśnie moim też to raczej za bardzo nie przeszkadza, jakby był jakiś problem to je trochę przerobię, bo jak za tę cenę szelki są świetne :)

Posted

[quote name='trabeska']Przyszła dzisiaj paczka z naszezoo.pl

Zamówiłam narazie jedne szelki, żeby zobaczyć czy będą w ogóle pasowały na któregoś z psów (bo podobno jest problem z tą przednią obręczą) ale chyba nie jest źle?

Leżą idealnie!

Ja też mam dośc wąskiego psa i jestem bardzo zadowolona jak te szelki się na nim układają. Szkoda, że przód nie jest uszyty w typowe Y, no ale nie będę narzekała ;)

Posted

[quote name='Ada i Fanta']Dzięki :) akurat miałam kupić suczy jakieś szelki, te będą idealne :loveu:[/QUOTE] koniecznie zdjęcia jak przyjdą poproszę <3