Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

gato napisał(a):
Ja nigdy nie miałam problemów z Prodogiem :crazyeye: . Zamawiam tam od dość dawna, paczka zawsze po 3 dniach od zamówienia, no chyba że przy towarze była informacja, że trzeba czekać - ale wtedy też czekałam krócej niż podano, kontakt zawsze w porządku.

ja złożyłam zamówienie prawie miesiąc temu, termin oczekiwania do 10 dni, spoko ;) po 10 dniach nie zaksięgowali mojej wpłaty, więc wysłałam potwierdzenie, mieli sprawdzić i napisać czy doszło- no pewnie doszło, bo nic nie napisali. Kolejnych kilka maili kiedy będzie towar- bo wyjeżdżam, nic nie wiedzą. Wczoraj wieczorem mieli w ciągu 2 godzin napisać czy w paczce z hurtty jest coś dla mnie- nie napisali, więc napisałam kolejnego maila, na którego odpowiedzi ni widu ni słychu. A ja znowu jutro/ pojutrze wyjeżdżam, za 1,5 tygodnia jadę do francji na zawody z psem, na które myślałam, że kamizelka dawno będzie, a coś czuję, że jednak będzie ciężko :/

Posted

Muszę Wam się pochwalić jakie szelki przy drobnej pomocy mamy dla Xeny uszyłam :-)

Bardzo mi się podobają, tylko że muszę coś nowego uczyć, dlatego że okazało się że Xenka ma stany zapalne na szyi (najpierw wytarła się jej sierść, dziś zrobiły się strupki) i muszę jej zrobić jakieś szelki które jej nie będą drażnily tej skory. Jaki materiał polecacie? Co jest na tyle delikatne, żeby nie wycierało jej sierści?

Posted

lucky23 napisał(a):
Tylko który? Minky byłby lepszy, ale na te upały?

Minky jest super, mam w norwegach zwykły polar, a w drugich minky i wolę minky ;)
Co z tego, że są upały, przecież pies nie jest w tym polarze cały od ogona po czubek nosa, tylko jest to cienki pasek w szelkach/obroży :p

Posted

Unbelievable napisał(a):
ja złożyłam zamówienie prawie miesiąc temu, termin oczekiwania do 10 dni, spoko ;) po 10 dniach nie zaksięgowali mojej wpłaty, więc wysłałam potwierdzenie, mieli sprawdzić i napisać czy doszło- no pewnie doszło, bo nic nie napisali. Kolejnych kilka maili kiedy będzie towar- bo wyjeżdżam, nic nie wiedzą. Wczoraj wieczorem mieli w ciągu 2 godzin napisać czy w paczce z hurtty jest coś dla mnie- nie napisali, więc napisałam kolejnego maila, na którego odpowiedzi ni widu ni słychu. A ja znowu jutro/ pojutrze wyjeżdżam, za 1,5 tygodnia jadę do francji na zawody z psem, na które myślałam, że kamizelka dawno będzie, a coś czuję, że jednak będzie ciężko :/

o czyli dobrze zrobiłam decydując sie jednak na ręcznik :P
bo już nawet miałam ochotę zamawiać kamizelkę z nadzieją, że się jakoś dogadam i szybko wyslą..

Posted

Unbelievable napisał(a):

Ja zawsze pytałam przez fanpejdża i w ciągu 24h otrzymywałam odpowiedź. Oni z tymi kamizelkami ogólnie jakiś śmietnik mają, bo raz mi pisali, że miała być teraz dostawa, a 2 dni temu jak pytałam to nagle w połowie lipca, bo u hurtty braki...

Jutro się pochwalimy norwegami od Modnej Kozy w nasze ulubione i nieśmiertelne szopy :loveu:

Posted

Gezowa napisał(a):
Ja zawsze pytałam przez fanpejdża i w ciągu 24h otrzymywałam odpowiedź. Oni z tymi kamizelkami ogólnie jakiś śmietnik mają, bo raz mi pisali, że miała być teraz dostawa, a 2 dni temu jak pytałam to nagle w połowie lipca, bo u hurtty braki...

ja takiej informacji nie otrzymałam ;) a szkoda

Posted

nadira napisał(a):
Kto ma z Superdoga wzór Wild? Wygląda jak na zdjęciu? Chodzi za mną jakiś czas, ale po ostatnim rozczarowaniu troszkę się obawiam...

Czym Cię Super Dog rozczarował? Ciągle się waham aby zamówić u nich obrożę, ale po pierwsze niewiele wzorów mi się od nich podoba, apo drugie, mają strasznie długi półzacisk :( Nie wiem jak wygląda klamerka - czy jest profilowana?