Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja 5 czerwca zamawiałam smycz i do dziś nie dostałam i pewnie dziś nie dojdzie, bo listonosz już był, chociaż niby najpóźniej miała być wczoraj:roll: Więc już nie wiem o co chodzi, skoro Vailet miała większe zamówienie i czekała tylko kilka dni. Ale ja jestem cierpliwa :P

Posted

agacia napisał(a):
Ja 5 czerwca zamawiałam smycz i do dziś nie dostałam i pewnie dziś nie dojdzie, bo listonosz już był, chociaż niby najpóźniej miała być wczoraj:roll: Więc już nie wiem o co chodzi, skoro Vailet miała większe zamówienie i czekała tylko kilka dni. Ale ja jestem cierpliwa :P

Napisz z prośbą o numer przesyłki, na pewno podadzą. A może nie ich wina, tylko gdzieś paczka utknęła na poczcie?

Posted

Sorki Vailet, pomyliłam cię z kimś innym, kto pisał że kilka dni czekał ;)
Rashelek, jak jutro nie dojdzie to tak zrobię :) Ja naprawdę jestem cierpliwa i nie skreślam DS, bo chce u nich szelki zamówić dla białasa.

Posted

Dziś Dzień Psa!
Wszystkim naszym czworonożnym klientom i przyjaciołom życzymy z tej okazji samych merdających chwil i góry prezentów
Tylko dziś Furkidz również ma dla Was prezent! Rabat 13% na zakupy w sklepie - na wszystko (*przy zakupach za min 30zł. Rabat naliczy się automatycznie)!!!
Zapraszamy na www.furkidz.eu

Na ID ma chyba psdd. ;)

Posted

Pytanie nr 2: jak wygląda sytuacja z łańcuszkami przy małych obrożach w Furkidz? Pamiętam, że kiedyś niezależnie od rozmiaru przy obroży wisiał "krowi łańcuch" - a jak jest teraz? Mam na myśli obrożę 2 cm, 30-40 w obwodzie, na psiaka ok. 9-10 kg. Zdjęcia mile widziane ;)

I jeszcze jedno - czy ktoś mógłby wstawić zdjęcie zdjęcie obroży o tych wymiarach w wersji zaciskowej? Najlepiej na takim drobnym psiaczku :D

Proooszę :loveu:

Posted

[quote name='Karoola']Pytanie nr 2: jak wygląda sytuacja z łańcuszkami przy małych obrożach w Furkidz? Pamiętam, że kiedyś niezależnie od rozmiaru przy obroży wisiał "krowi łańcuch" - a jak jest teraz? Mam na myśli obrożę 2 cm, 30-40 w obwodzie, na psiaka ok. 9-10 kg. Zdjęcia mile widziane ;)

I jeszcze jedno - czy ktoś mógłby wstawić zdjęcie zdjęcie obroży o tych wymiarach w wersji zaciskowej? Najlepiej na takim drobnym psiaczku :D

Proooszę :loveu:

Moli waży 9 kg
2 cm łańcuszek

2,5 cm

zacisk

Posted

Karoola napisał(a):
Pytanie nr 2: jak wygląda sytuacja z łańcuszkami przy małych obrożach w Furkidz? Pamiętam, że kiedyś niezależnie od rozmiaru przy obroży wisiał "krowi łańcuch" - a jak jest teraz? Mam na myśli obrożę 2 cm, 30-40 w obwodzie, na psiaka ok. 9-10 kg. Zdjęcia mile widziane ;)

Możesz napisać, że prosisz o krótki łańcuszek, ja tak zrobiłam, a obroże zamawiałam jakieś pół roku temu.
Zdjęć nie posiadam, chyba że może być mega brzydkie z "kalkulatora" to na szybko coś zrobię :D

Posted

NightQueen, ooo dzięki ogromniaste! Super psina :loveu: I ślicznie te obroże na niej wyglądają ;) Jeszcze chwilkę Cię pomęczę - czy na tym pierwszym zdjęciu łańcuszek jest cieńszy niż na drugim? Czy mi się tylko w oczach myli? :P
catie, już nie trzeba, zdjęcia NQ mnie absolutnie satysfakcjonują, ale dzięki :)

Posted

XdamianX napisał(a):
Kto zamawiał od DS? Jak długo czekał?

Ja dzisiaj zamawiałam (a właściwie wczoraj bo już po północy :-P)
Mi na fejsie odpisali po jakichś 20min :)
Oczywiście nie omieszkam się pochwalić naszą nową zdobyczą oraz poinformować was o czasie przesyłki ;)

Posted

Ale jestem zadowolona z zakupu!
Szelki Trixie Fusion, pomarańczowe, rozmiar S-M.
Tym razem jestem pewna, że leżą dobrze i nie mam już wątpliwości czy je zatrzymać - a przy hurtta z TK Maxx bardzo się wahałam i ostatecznie oba rozmiary (miałam 60 i 70) wróciły do sklepu.

Sami zobaczcie!

Pies stoi KLIK1 KLIK2 KLIK3
Pies siedzi KLIK1 KLIK2 KLIK3 KLIK4

:loveu:

Posted

Czy na DCDC (konkretnie chodzi mi o Warszawę) bywają jacyś wystawcy HM?
W tym roku (możliwe) jadę pierwszy raz i niezbyt się orientuję...
Bo myślę, czy odkładać pieniądze na jakieś obroże ;p

Posted

Ja nigdy nie miałam problemów z Prodogiem :crazyeye: . Zamawiam tam od dość dawna, paczka zawsze po 3 dniach od zamówienia, no chyba że przy towarze była informacja, że trzeba czekać - ale wtedy też czekałam krócej niż podano, kontakt zawsze w porządku.