Onomato-Peja Posted June 23, 2014 Posted June 23, 2014 Popieram, Hurrta stajl są zajefajne. :lol: Quote
Vailet Posted June 23, 2014 Posted June 23, 2014 pfff to mi ułatwiłyście... akurat hurtte miałam odrzucać z trzech propozycji.......:eviltong: Quote
marta1624 Posted June 23, 2014 Posted June 23, 2014 [quote name='Vailet']pfff to mi ułatwiłyście... akurat hurtte miałam odrzucać z trzech propozycji.......:eviltong: To ja ci pomogę- bierz jednolite :D (chociaż ja się skłaniam na hurttę :D) Quote
Vailet Posted June 23, 2014 Posted June 23, 2014 w hurcie odstrasza mnie ten czarny pasek, jakoś wydaje mi się że ma czarnym psie będzie się zlewał i nie będzie to fajnie wyglądać, nie wiem :roll: spodobał mi się ten pomarańczowy wzorek, chociaż ostatnio mi się bardzo nie podobał https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xap1/t1.0-9/17787_459506700798233_209960404_n.jpg :eviltong: Quote
IZMADO Posted June 23, 2014 Posted June 23, 2014 [quote name='Vailet']w hurcie odstrasza mnie ten czarny pasek, jakoś wydaje mi się że ma czarnym psie będzie się zlewał i nie będzie to fajnie wyglądać, nie wiem :roll: spodobał mi się ten pomarańczowy wzorek, chociaż ostatnio mi się bardzo nie podobał https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xap1/t1.0-9/17787_459506700798233_209960404_n.jpg :eviltong: No co ty, przecież ta czarna taśma podszyta jest drugą - w kolorze przeszycia. Nic się nie zlewa, zobacz: KLIK A tak wygląda z daleka KLIK fajnie, co nie? :cool3: Ta pomarańczowa taśma jest okropna, na pewno Ci się szybko znudzi i będziesz żałowała zakupu :eviltong: Quote
Vailet Posted June 23, 2014 Posted June 23, 2014 Juz mi sie znudzila :p na obrozy wyglada super, ale ja chce szelki, a w szelkach jest jeden pasek (laczacy i raczka) ktora jest czarna. Ale juz sobie wymyslilam ze tam tez poprosze o haft i nigdzie nie bedzie czarno :lol: Quote
IZMADO Posted June 23, 2014 Posted June 23, 2014 [quote name='Vailet']Juz mi sie znudzila :p na obrozy wyglada super, ale ja chce szelki, a w szelkach jest jeden pasek (laczacy i raczka) ktora jest czarna. Ale juz sobie wymyslilam ze tam tez poprosze o haft i nigdzie nie bedzie czarno :lol: I właśnie o to chodzi w hendmejdach :loveu: Quote
Vailet Posted June 23, 2014 Posted June 23, 2014 :D a co do obroz, to w sumie jak juz zamawiam z ds to obrozke chyba tez zamowie, wiecie jedna wysylka i te sprawy, oplaca sie :lol: Chce pol zacisk lancuszkowy hurtta ale nie wiem jak one wygladaja na 4cm, ma ktos taka? Quote
Cytrynaaaaa Posted June 25, 2014 Posted June 25, 2014 kesencja napisał(a):kupował ktoś coś z Jagnię Craft? O to samo miałam pytać. :) Quote
razed_in_black Posted June 25, 2014 Posted June 25, 2014 Norwegi Trixie Fusion rozmiar M-L wg. producenta rozmiar przeznaczony dla psów rasy border collie, dalmatyńczyk, golden retriever :) na cavalierze pasek piersiowy jest na styk :) Quote
XdamianX Posted June 25, 2014 Posted June 25, 2014 Napisałem wczoraj do DS co chcę, czekamy na podliczenie i numer konta ;D Zamowiłem: Szelki guardy, kolor miętowy Obrożę w niebieskie sówki 2.5cm Chyba, że jeszcze zmienię na 2cm. Nie wiem jak shih-tzu będzie pasować w obroży 2.5cm. Ma ktos foto psa mniej wiecej wielkosci shih w 25mm ? Quote
razed_in_black Posted June 25, 2014 Posted June 25, 2014 XdamianX mój pies jest większy od shih-tzu i obroża 2,5 cm wydaję mi się za duża ;) Quote
angineuuka Posted June 25, 2014 Posted June 25, 2014 [quote name='XdamianX']Napisałem wczoraj do DS co chcę, czekamy na podliczenie i numer konta ;D Zamowiłem: Szelki guardy, kolor miętowy Obrożę w niebieskie sówki 2.5cm Chyba, że jeszcze zmienię na 2cm. Nie wiem jak shih-tzu będzie pasować w obroży 2.5cm. Ma ktos foto psa mniej wiecej wielkosci shih w 25mm ? Quote
aleola Posted June 25, 2014 Posted June 25, 2014 Chcę zamówić szelki dla dużego psa, którego czasem za pomocą tych szelek trzeba gdzieś "przestawić". Czy do umiarkowanego codziennego ruchu lepsze są guardy czy norweskie? Chciałabym zamówić w DS i mam może nieco naiwne pytanie... Czy jest gdzieś instrukcja mierzenia psa? Chciałabym to zrobić dobrze, zeby szelki były dopasowane, a nie mogę nigdzie się tego doszukać. Czy należy najpierw "zgłosić się" do DS i oni udzielają potem instrukcji? Quote
XdamianX Posted June 25, 2014 Posted June 25, 2014 Ja jak zamawiałem guardy w DS to chcieli tylko obwód szyi i klatki piersiowej ( 3-4 cm za przednimi lapami, w tym najgrubszym miejscu) Tu masz instrukcję do poszczególnych rodzai szelek : http://kudlatyart.weebly.com/jak-zmierzy263-psa.html Quote
.Agata. Posted June 25, 2014 Posted June 25, 2014 razed_in_black napisał(a):Norwegi Trixie Fusion rozmiar M-L wg. producenta rozmiar przeznaczony dla psów rasy border collie, dalmatyńczyk, golden retriever :) na cavalierze pasek piersiowy jest na styk :) mogłabyś zmierzyć długość tego paska? kurcze, w Y rozmiar M mój border się topi, przednią obręcz łapie sobie zębami i zrobił już im kuku, muszę to jakoś ładnie zszyć, chciałam spróbować z norwegami ale teraz to już nie wiem jaki rozmiar wziąć :shake: Quote
Gezowa Posted June 25, 2014 Posted June 25, 2014 Łipeciok w obroży z Kudłatego: Uwielbiam ją :D Quote
Gezowa Posted June 25, 2014 Posted June 25, 2014 No ba :D Świetna jest, bo ma bardzo lekkie okucia, a u nas to od zawsze był problem. Też ze względu na jego nietypowo grubszą szyję wzięłam tym razem 3cm, bo w 4 wygląda jak w kołnierzu :grins: Quote
Vailet Posted June 25, 2014 Posted June 25, 2014 Gezowa obroża super :loveu: po weekendzie szykuje się dogospacer to możesz zaprezentować na żywo :eviltong: [SIZE=2] pomuszzzzzcie, jaki kolor? :placz: ??????? Quote
Recommended Posts