Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Vailet']pfff to mi ułatwiłyście... akurat hurtte miałam odrzucać z trzech propozycji.......:eviltong:
To ja ci pomogę- bierz jednolite :D (chociaż ja się skłaniam na hurttę :D)

Posted

[quote name='Vailet']w hurcie odstrasza mnie ten czarny pasek, jakoś wydaje mi się że ma czarnym psie będzie się zlewał i nie będzie to fajnie wyglądać, nie wiem :roll: spodobał mi się ten pomarańczowy wzorek, chociaż ostatnio mi się bardzo nie podobał https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xap1/t1.0-9/17787_459506700798233_209960404_n.jpg :eviltong:

No co ty, przecież ta czarna taśma podszyta jest drugą - w kolorze przeszycia. Nic się nie zlewa, zobacz: KLIK
A tak wygląda z daleka KLIK fajnie, co nie? :cool3:

Ta pomarańczowa taśma jest okropna, na pewno Ci się szybko znudzi i będziesz żałowała zakupu :eviltong:

Posted

Juz mi sie znudzila :p

na obrozy wyglada super, ale ja chce szelki, a w szelkach jest jeden pasek (laczacy i raczka) ktora jest czarna. Ale juz sobie wymyslilam ze tam tez poprosze o haft i nigdzie nie bedzie czarno :lol:

Posted

[quote name='Vailet']Juz mi sie znudzila :p

na obrozy wyglada super, ale ja chce szelki, a w szelkach jest jeden pasek (laczacy i raczka) ktora jest czarna. Ale juz sobie wymyslilam ze tam tez poprosze o haft i nigdzie nie bedzie czarno :lol:

I właśnie o to chodzi w hendmejdach :loveu:

Posted

:D a co do obroz, to w sumie jak juz zamawiam z ds to obrozke chyba tez zamowie, wiecie jedna wysylka i te sprawy, oplaca sie :lol:

Chce pol zacisk lancuszkowy hurtta ale nie wiem jak one wygladaja na 4cm, ma ktos taka?

Posted

Napisałem wczoraj do DS co chcę, czekamy na podliczenie i numer konta ;D Zamowiłem:
Szelki guardy, kolor miętowy
Obrożę w niebieskie sówki 2.5cm
Chyba, że jeszcze zmienię na 2cm. Nie wiem jak shih-tzu będzie pasować w obroży 2.5cm. Ma ktos foto psa mniej wiecej wielkosci shih w 25mm ?

Posted

[quote name='XdamianX']Napisałem wczoraj do DS co chcę, czekamy na podliczenie i numer konta ;D Zamowiłem:
Szelki guardy, kolor miętowy
Obrożę w niebieskie sówki 2.5cm
Chyba, że jeszcze zmienię na 2cm. Nie wiem jak shih-tzu będzie pasować w obroży 2.5cm. Ma ktos foto psa mniej wiecej wielkosci shih w 25mm ?

Posted

Chcę zamówić szelki dla dużego psa, którego czasem za pomocą tych szelek trzeba gdzieś "przestawić". Czy do umiarkowanego codziennego ruchu lepsze są guardy czy norweskie?
Chciałabym zamówić w DS i mam może nieco naiwne pytanie... Czy jest gdzieś instrukcja mierzenia psa? Chciałabym to zrobić dobrze, zeby szelki były dopasowane, a nie mogę nigdzie się tego doszukać. Czy należy najpierw "zgłosić się" do DS i oni udzielają potem instrukcji?

Posted

razed_in_black napisał(a):
Norwegi Trixie Fusion rozmiar M-L wg. producenta rozmiar przeznaczony dla psów rasy border collie, dalmatyńczyk, golden retriever :) na cavalierze pasek piersiowy jest na styk :)

mogłabyś zmierzyć długość tego paska? kurcze, w Y rozmiar M mój border się topi, przednią obręcz łapie sobie zębami i zrobił już im kuku, muszę to jakoś ładnie zszyć, chciałam spróbować z norwegami ale teraz to już nie wiem jaki rozmiar wziąć :shake:

Posted

No ba :D Świetna jest, bo ma bardzo lekkie okucia, a u nas to od zawsze był problem. Też ze względu na jego nietypowo grubszą szyję wzięłam tym razem 3cm, bo w 4 wygląda jak w kołnierzu :grins:

Posted

Gezowa obroża super :loveu: po weekendzie szykuje się dogospacer to możesz zaprezentować na żywo :eviltong:
[SIZE=2]

pomuszzzzzcie, jaki kolor?
:placz:

???????