Szerkanka Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 Kateczka napisał(a):przepraszam mój bład 2,5 :) Kurcze, no a juz myslalam ze sa takie, tylko nadzieje mi zrobilas:) Quote
Szerkanka Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 a co myslicie, o tych szelach? http://www.allegro.pl/item1004848771_uprzaz_dla_psa_szelki_trekking_dogtrekking.html Quote
Migori Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 Szerkanka napisał(a):Są muscaty na 35 mm? Nie ma. Max to 25mm. Quote
DomixX Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 Kateczka a dziękuje ci bardzo:loveu: Noto w takim razie jestem ślepa, albo nie wiem jak ja szukałam :evil_lol::shake: Quote
Szerkanka Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 Magda25 napisał(a):Nie ma. Max to 25mm. niestety 2,5 na moim ginie... i o ile nam sie wybor zmiejsza, muscaty, lupine odpadaja. Quote
Agnes Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 Szerkanka napisał(a):niestety 2,5 na moim ginie... i o ile nam sie wybor zmiejsza, muscaty, lupine odpadaja. dlatego ja zaczelam kupowac albo na zamowienie:evil_lol: albo pitmany gdzie wybor szerokosci jest znacznie wiekszy Quote
Asia & Ginger Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 To i ja się pochwalę, nasz najnowszy nabytek, truskaweczki od Taks (niestety modelka nie chciała pozować z profilu): Quote
Ewa&Duffel Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 [quote name='WeronikaM']my zamierzamy kupić rogza XL lekkie i miękkie (everest) różowego jak będą foty , to wstawię :) To taka jaką Duffel ma :evil_lol: Ślicznie jej w tej obroży :loveu: http://i40.tinypic.com/ndpxxj.jpg Quote
Marta_Ares Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 Asia, super Ginger w tych truskaweczkach!!!! :) zapraszam do podpisu :D Quote
BullWest Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 Asia, Ginger wygląda bosko w tych truskawkach, taks jest niesamowita Martaaa nooo kusisz jak nie wiem i tymi i szelami i tą obrożą...Dlaczego ja tak kocham Rogza?? buu A ja w związku z tym, że biorę na długii weekend majowy (czyli w moim przypadku 9 dni) Rolka do domu nasunęła mi się myśl o obroży dla niego. On teraz chodzi jak reszta buldożkow z Baflo w czarnej skorze ze złotymi okuciami, ooo tak: tylko problem tkwi w tym, że on jej nie lubi i myślałam, żeby kupić mu coś co nie będzie mu ściśle przylegało do szyi (przynajmniej nie cały czas) no i zastanawiam się nad Rogzem lekkie i miękkie dla niego, a dokładniej polzaciskiem, czy to dobry wybor? Nie mam jeszcze nic z Rogza co by nie było Beach Bumem- czyli wzorkowanym, wiem, że niektorzy nie lubią miękkich i lekkich, bo są jak papier... Quote
Unbelievable Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 ja uwielbiam szczurzą różową obrożę z lekkich i miękkich ;) jest mięciutka, nie siepie się, nie mechaci, nie blaknie- na prawdę polecam ;) Quote
Talia Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 Ja też jestem zadowolona bardzo z naszej obroży z serii lekkie i miekkie. Jest super. Trochę sie tylko ten pasek od zacisku pomechacił, ale to naprawdę minimalnie. A mamy ją już jakieś 2 lata. Quote
WeronikaM Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 no to fajnie słyszeć, czekam na maila i zamawiam :multi: Quote
kasia_1982 Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 zaa14, czyżbyś zamówiła 4cm dla Miyi? To ja czekam na zdjęcia na modelce ;) Quote
Marta_Ares Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 zaba14 napisał(a):czy tak wygląda ta nasza 4 cm czerwona?:> tak to Wasza 4cm :) Quote
zaba14 Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 super!! :) Kasiu sama jestem ciekawa :D dojdzie to zobaczymy, aktualna obroża już jest przy końcówce życia :) no i zapinana już na ostatnie kółeczko :D Quote
Cieplutkaa. Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 A mnie naszła przeraźliwa ochota na jakas obroze rogza lup lupine. Łaj. :loveu: Tylko nie wiem jaki wzor dla Lary? A gdyby ktoś miał jakąś używaną obrożę (ok 45 cm) tych firm na sprzedaż (najlepiej zacisk/polzacisk) to zapraszamna PW Quote
Justa Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 Unbelievable napisał(a):ja uwielbiam szczurzą różową obrożę z lekkich i miękkich ;) jest mięciutka, nie siepie się, nie mechaci, nie blaknie- na prawdę polecam ;) Podpisuję się pod tym - dużo fajniejsza niż wzorkowe. Quote
BullWest Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 ooo no to bardzo fajnie, już wiem co mu kupię, dzięki bardzo:loveu: Quote
Asia & Ginger Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 [quote name='Ewa&Duffel'] Ślicznie jej w tej obroży :loveu: http://i40.tinypic.com/ndpxxj.jpg [quote name='Marta_Ares']Asia, super Ginger w tych truskaweczkach!!!! :) [quote name='BullWest']Asia, Ginger wygląda bosko w tych truskawkach, taks jest niesamowita Fajnie, że się Dzińdziołek w truskaweczkach podoba. Bałam się, że w 3 cm bedzie wyglądała jak w kołnierzu, bo przecież to mały knypek, ale o dziwo wygląda bardzo dobrze. :p Quote
Agnes Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 Ja tez bardzo lubilam lekkie i miekkie z rogza, ale po pierwsze mi strasznie szkoda tej obrozy na nasze spacery, gdzie potrafi cala w blocie wrocic ;) po drugie - zmieniamy szerokosci obrozy, teraz 3 cm, a niedlugo sucz dostanie 4 cm:cool3::diabloti: Quote
Recommended Posts