Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Szerkanka napisał(a):
niestety 2,5 na moim ginie... i o ile nam sie wybor zmiejsza, muscaty, lupine odpadaja.

dlatego ja zaczelam kupowac albo na zamowienie:evil_lol: albo pitmany gdzie wybor szerokosci jest znacznie wiekszy

Posted

Asia, Ginger wygląda bosko w tych truskawkach, taks jest niesamowita
Martaaa nooo kusisz jak nie wiem i tymi i szelami i tą obrożą...Dlaczego ja tak kocham Rogza?? buu

A ja w związku z tym, że biorę na długii weekend majowy (czyli w moim przypadku 9 dni) Rolka do domu nasunęła mi się myśl o obroży dla niego. On teraz chodzi jak reszta buldożkow z Baflo w czarnej skorze ze złotymi okuciami, ooo tak:
tylko problem tkwi w tym, że on jej nie lubi i myślałam, żeby kupić mu coś co nie będzie mu ściśle przylegało do szyi (przynajmniej nie cały czas) no i zastanawiam się nad Rogzem lekkie i miękkie dla niego, a dokładniej polzaciskiem, czy to dobry wybor? Nie mam jeszcze nic z Rogza co by nie było Beach Bumem- czyli wzorkowanym, wiem, że niektorzy nie lubią miękkich i lekkich, bo są jak papier...

Posted

Ja też jestem zadowolona bardzo z naszej obroży z serii lekkie i miekkie. Jest super. Trochę sie tylko ten pasek od zacisku pomechacił, ale to naprawdę minimalnie. A mamy ją już jakieś 2 lata.

Posted

super!! :)
Kasiu sama jestem ciekawa :D dojdzie to zobaczymy, aktualna obroża już jest przy końcówce życia :) no i zapinana już na ostatnie kółeczko :D

Posted

A mnie naszła przeraźliwa ochota na jakas obroze rogza lup lupine. Łaj. :loveu:
Tylko nie wiem jaki wzor dla Lary?

A gdyby ktoś miał jakąś używaną obrożę (ok 45 cm) tych firm na sprzedaż (najlepiej zacisk/polzacisk) to zapraszamna PW

Posted

Unbelievable napisał(a):
ja uwielbiam szczurzą różową obrożę z lekkich i miękkich ;) jest mięciutka, nie siepie się, nie mechaci, nie blaknie- na prawdę polecam ;)

Podpisuję się pod tym - dużo fajniejsza niż wzorkowe.

Posted

[quote name='Ewa&Duffel']
Ślicznie jej w tej obroży :loveu:
http://i40.tinypic.com/ndpxxj.jpg

[quote name='Marta_Ares']Asia, super Ginger w tych truskaweczkach!!!! :)

[quote name='BullWest']Asia, Ginger wygląda bosko w tych truskawkach, taks jest niesamowita
Fajnie, że się Dzińdziołek w truskaweczkach podoba. Bałam się, że w 3 cm bedzie wyglądała jak w kołnierzu, bo przecież to mały knypek, ale o dziwo wygląda bardzo dobrze. :p

Posted

Ja tez bardzo lubilam lekkie i miekkie z rogza, ale po pierwsze mi strasznie szkoda tej obrozy na nasze spacery, gdzie potrafi cala w blocie wrocic ;) po drugie - zmieniamy szerokosci obrozy, teraz 3 cm, a niedlugo sucz dostanie 4 cm:cool3::diabloti: