Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No to już wiem, kto mi wykupił czarną Bellomanię :diabloti:
Ja kupiłam tą fioletową, ale za mała i musiałam sprzedać (jak można nie spojrzeć na metkę, kiedy się coś sprzedaje?! :angryy:) :placz:

Ale muszę przyznać, że jest porządna.
Jak będę miała kolejną okazję, żeby gdzieś kupić, to z pewnością skorzystam ;)

Posted

[quote name='Niewyspana']No to już wiem, kto mi wykupił czarną Bellomanię :diabloti:
Ja kupiłam tą fioletową, ale za mała i musiałam sprzedać (jak można nie spojrzeć na metkę, kiedy się coś sprzedaje?! :angryy:) :placz:

Ja bym się wykłócała ze sprzedającym i odesłała, niech oddaje kasę skoro nie ogarnia ;)
U nas w TK jeszcze jakaś ostatnia bellomania jest, ale malutka. Porządne bardzo są te obróżki, tylko regulacja z rzepa mnie nie przekonuje.

Posted

Nie kupiłam, a wymieniłam się.
Pisałam, ale zostało mi oświadczone, że to mama wysyłała.
Nie wiem co ma piernik do wiatraka (znaczy się, wiem, wiatrak może się roz pierni czyć :diabloti:), ale na zdjęciu była wystawiona identyczna obroża jaką dostałam (te same pęknięcia) tyle, że podpisana innym rozmiarem (M).
A jak zajrzałam pod klamrę, to tam S :angryy:

Pieniądze (przynajmniej połowa) zostaną mi zwrócone, a obroży nie muszę odsyłać, ale ten niesmak jednak pozostaje...
Gdyby chociaż był napisany właściwy rozmiar, to bym sobie w ogóle głowy nie zawracała...

Posted

gops napisał(a):
Zaszalałaś Paula :)
Iwan super wygląda w łańcuszku , i widzę że odblaski z foresto się na nim nadal trzymają ;)

No kurcze po ponad roku dałam sobie pozwolenie :evil_lol:
A odblaski u Iwana się trzymają, u Kury po pierwszym spacerze został jeden, ale trzyma się dzielnie dalej :diabloti:

Co macie za pasy do samochodów dla swoich psów? Szukam czegoś konkretnego, ale ratującego życie w razie potrzeby, a nie tylko usadzającego na dupie w czasie jazdy :lol:

Posted

zahirka11 napisał(a):
Jeśli chodzi o bellomanie to u mnie w tk maxx jest kilka obroży ale tylko w dużych rozmiarach :(

Oooo powiedź że pamiętasz kolory i cene proszę :p

Posted

Dziewczyny, mam do was pytanie. Na początku lipca będę mieć psa w typie boksera od sąsiada, możecie doradzić mi, jaką mam kupić obrożę i dla szczeniaka i dla starszego? Chodzi mi o rozmiar (przynajmniej tak mniej więcej). Byłabym wdzięczna :-)

Posted

Gops były bardzo duże rozmiary nie wiem coś jak na onka? A z kolorów to fiolet i brąz był na pewno: ) a co do ceny nie powiem bo nawet nie sprawdzałam. :(
Niewyspana l było na pewno bo sama miałam wziąć. Tylko to było jakieś 2 tygodnie temu nie wiem jak teraz sprawa wygląda ;)

Posted

[quote name='zahirka11']
Niewyspana l było na pewno bo sama miałam wziąć. Tylko to było jakieś 2 tygodnie temu nie wiem jak teraz sprawa wygląda ;)

Zapewne nie chce ci się pofatygować, aby sprawdzić, czy coś jeszcze zostało? :diabloti:
Mnie by się chciało - uwielbiam ten sklep ;p

Posted

[quote name='guciak']Dziewczyny, mam do was pytanie. Na początku lipca będę mieć psa w typie boksera od sąsiada, możecie doradzić mi, jaką mam kupić obrożę i dla szczeniaka i dla starszego? Chodzi mi o rozmiar (przynajmniej tak mniej więcej). Byłabym wdzięczna :-)

mój bokser ma raptem 45cm w obwodzie szyi, pewnie przy normalnej wadze miał kilka cm więcej, zwykle nosi 2,5cm https://lh5.googleusercontent.com/-Xso5zE6wvMA/Uv9OkyhWKeI/AAAAAAAACTk/G4jQyImhnG0/s640/DSC_2220-071.JPG :)

Posted

[quote name='Agata_Roki']mój bokser ma raptem 45cm w obwodzie szyi, pewnie przy normalnej wadze miał kilka cm więcej, zwykle nosi 2,5cm https://lh5.googleusercontent.com/-Xso5zE6wvMA/Uv9OkyhWKeI/AAAAAAAACTk/G4jQyImhnG0/s640/DSC_2220-071.JPG :)

Dzięki! :-) A przy odbiorze szczeniaka jaką wziąć obrożę? Ile cm mniej więcej? Boje się, że moja M-ka z kudłatego będzie za duża, bo ma 40-50cm (na pewno będzie xD). Na początek chce kupić jakąś zwykłą, wygodną, a jak pies przestanie już rosnąć, to szelki :').

Posted

Vailet napisał(a):
Mialam 10mm MacL. i byla ok, tylko sie poluzniala, musialam ja zszywac obok zacisku zeby byla caly czas w tym samym miejscu Ja lubie rude w czerwonym ;)

A rozsuwa się pewnie bo jest śliska a do tego jeszcze ma żelazny regulator, byłam z zoologiku zobaczyć (jutro kupuje) i jakoś nie wyglądała na taką, która miałaby się poluźniać ;/ :) no, ale skoro tak mówisz to pewnie tak było :)

Posted

guciak napisał(a):
Dzięki! :-) A przy odbiorze szczeniaka jaką wziąć obrożę? Ile cm mniej więcej? Boje się, że moja M-ka z kudłatego będzie za duża, bo ma 40-50cm (na pewno będzie xD). Na początek chce kupić jakąś zwykłą, wygodną, a jak pies przestanie już rosnąć, to szelki :').

myślę,że 20-30cm, tzn biorąc pod uwagę w jakim wieku będzie maluch, ja się zdziwiłam jak przy odbiorze obecnego szczeniaka musiałam szybko szukać najmniejszej z możliwych z regulacją od 17cm, bo wzięłam ze sobą tylko hiltona,który był od 25cm i mogłam ją przełożyć przez Muffina bez rozpinania,a z bokserem gabarytowo byli nawet podobni,skoro teraz są prawie równi :D

Do nas w końcu idzie day on bahama i żałuję,że nie wzięłam od razu owieczek :eviltong:

Posted

Kurczę, myślałam, że dorosły psiak ma o wiele więcej, taki duży się wydaje :D
Ja muszę niestety sprzedać swoja obrożę z kudłatego, ponieważ była kupowana z zamysłem suczki, a tu niespodzianka, że najbardziej spodobał mi się chłopak, no i nie ma przebacz, zakochałam się w psiaku od razu :oops: dzisiaj właśnie byłam je oglądać.
Dzięki raz jeszcze, dobrze, że się spytałam, bo pojechałabym głupia z tą obrożą 40-50 :roll:

Posted

Gdzie kupie miękką smycz? Lub z jakieś firmy tej sklepowej?
Chodzi mi o to żeby była szeroka (2cm) ale żeby nie była gruba.
Ktoś? Coś?

Kolor czarny.

Posted

Biedny, na wszystkich fotkach siedzi, chyba wstydzi sie ze czegos mu brak :-(:diabloti:

fajna ta obroza, ja bardzo rzadko szukam w zoologach obroz, z przekonaniem ze wszystko ma zawyzone ceny i taniej kupie przez neta, chyba czas to zmienic :lol: