Niewyspana Posted June 12, 2014 Posted June 12, 2014 No to już wiem, kto mi wykupił czarną Bellomanię :diabloti: Ja kupiłam tą fioletową, ale za mała i musiałam sprzedać (jak można nie spojrzeć na metkę, kiedy się coś sprzedaje?! :angryy:) :placz: Ale muszę przyznać, że jest porządna. Jak będę miała kolejną okazję, żeby gdzieś kupić, to z pewnością skorzystam ;) Quote
rashelek Posted June 12, 2014 Posted June 12, 2014 [quote name='Niewyspana']No to już wiem, kto mi wykupił czarną Bellomanię :diabloti: Ja kupiłam tą fioletową, ale za mała i musiałam sprzedać (jak można nie spojrzeć na metkę, kiedy się coś sprzedaje?! :angryy:) :placz: Ja bym się wykłócała ze sprzedającym i odesłała, niech oddaje kasę skoro nie ogarnia ;) U nas w TK jeszcze jakaś ostatnia bellomania jest, ale malutka. Porządne bardzo są te obróżki, tylko regulacja z rzepa mnie nie przekonuje. Quote
Niewyspana Posted June 12, 2014 Posted June 12, 2014 Nie kupiłam, a wymieniłam się. Pisałam, ale zostało mi oświadczone, że to mama wysyłała. Nie wiem co ma piernik do wiatraka (znaczy się, wiem, wiatrak może się roz pierni czyć :diabloti:), ale na zdjęciu była wystawiona identyczna obroża jaką dostałam (te same pęknięcia) tyle, że podpisana innym rozmiarem (M). A jak zajrzałam pod klamrę, to tam S :angryy: Pieniądze (przynajmniej połowa) zostaną mi zwrócone, a obroży nie muszę odsyłać, ale ten niesmak jednak pozostaje... Gdyby chociaż był napisany właściwy rozmiar, to bym sobie w ogóle głowy nie zawracała... Quote
omry Posted June 12, 2014 Posted June 12, 2014 gops napisał(a):Zaszalałaś Paula :) Iwan super wygląda w łańcuszku , i widzę że odblaski z foresto się na nim nadal trzymają ;) No kurcze po ponad roku dałam sobie pozwolenie :evil_lol: A odblaski u Iwana się trzymają, u Kury po pierwszym spacerze został jeden, ale trzyma się dzielnie dalej :diabloti: Co macie za pasy do samochodów dla swoich psów? Szukam czegoś konkretnego, ale ratującego życie w razie potrzeby, a nie tylko usadzającego na dupie w czasie jazdy :lol: Quote
zahirka11 Posted June 12, 2014 Posted June 12, 2014 Jeśli chodzi o bellomanie to u mnie w tk maxx jest kilka obroży ale tylko w dużych rozmiarach :( Quote
gops Posted June 12, 2014 Posted June 12, 2014 zahirka11 napisał(a):Jeśli chodzi o bellomanie to u mnie w tk maxx jest kilka obroży ale tylko w dużych rozmiarach :( Oooo powiedź że pamiętasz kolory i cene proszę :p Quote
Niewyspana Posted June 12, 2014 Posted June 12, 2014 zahirka11 napisał(a):Jeśli chodzi o bellomanie to u mnie w tk maxx jest kilka obroży ale tylko w dużych rozmiarach :( L jest? <10znaków> Quote
Kocham psy <3 Posted June 13, 2014 Posted June 13, 2014 Ktoś ma z was obroże mac leather? jak one się sprawują, kupuje 10mm dla rudego psa lepiej czerwona czy czarna? :) Quote
Vailet Posted June 13, 2014 Posted June 13, 2014 Mialam 10mm MacL. i byla ok, tylko sie poluzniala, musialam ja zszywac obok zacisku zeby byla caly czas w tym samym miejscu Ja lubie rude w czerwonym ;) Quote
guciak Posted June 13, 2014 Posted June 13, 2014 Dziewczyny, mam do was pytanie. Na początku lipca będę mieć psa w typie boksera od sąsiada, możecie doradzić mi, jaką mam kupić obrożę i dla szczeniaka i dla starszego? Chodzi mi o rozmiar (przynajmniej tak mniej więcej). Byłabym wdzięczna :-) Quote
zahirka11 Posted June 13, 2014 Posted June 13, 2014 Gops były bardzo duże rozmiary nie wiem coś jak na onka? A z kolorów to fiolet i brąz był na pewno: ) a co do ceny nie powiem bo nawet nie sprawdzałam. :( Niewyspana l było na pewno bo sama miałam wziąć. Tylko to było jakieś 2 tygodnie temu nie wiem jak teraz sprawa wygląda ;) Quote
Niewyspana Posted June 13, 2014 Posted June 13, 2014 [quote name='zahirka11'] Niewyspana l było na pewno bo sama miałam wziąć. Tylko to było jakieś 2 tygodnie temu nie wiem jak teraz sprawa wygląda ;) Zapewne nie chce ci się pofatygować, aby sprawdzić, czy coś jeszcze zostało? :diabloti: Mnie by się chciało - uwielbiam ten sklep ;p Quote
.Agata. Posted June 13, 2014 Posted June 13, 2014 [quote name='guciak']Dziewczyny, mam do was pytanie. Na początku lipca będę mieć psa w typie boksera od sąsiada, możecie doradzić mi, jaką mam kupić obrożę i dla szczeniaka i dla starszego? Chodzi mi o rozmiar (przynajmniej tak mniej więcej). Byłabym wdzięczna :-) mój bokser ma raptem 45cm w obwodzie szyi, pewnie przy normalnej wadze miał kilka cm więcej, zwykle nosi 2,5cm https://lh5.googleusercontent.com/-Xso5zE6wvMA/Uv9OkyhWKeI/AAAAAAAACTk/G4jQyImhnG0/s640/DSC_2220-071.JPG :) Quote
zahirka11 Posted June 13, 2014 Posted June 13, 2014 Chętnie bym poszła ale akurat jestem na wyjeździe 40 km od miasta... nie dam rady zajrzeć w najbliższych dniach :( Quote
guciak Posted June 13, 2014 Posted June 13, 2014 [quote name='Agata_Roki']mój bokser ma raptem 45cm w obwodzie szyi, pewnie przy normalnej wadze miał kilka cm więcej, zwykle nosi 2,5cm https://lh5.googleusercontent.com/-Xso5zE6wvMA/Uv9OkyhWKeI/AAAAAAAACTk/G4jQyImhnG0/s640/DSC_2220-071.JPG :) Dzięki! :-) A przy odbiorze szczeniaka jaką wziąć obrożę? Ile cm mniej więcej? Boje się, że moja M-ka z kudłatego będzie za duża, bo ma 40-50cm (na pewno będzie xD). Na początek chce kupić jakąś zwykłą, wygodną, a jak pies przestanie już rosnąć, to szelki :'). Quote
Kocham psy <3 Posted June 13, 2014 Posted June 13, 2014 Vailet napisał(a):Mialam 10mm MacL. i byla ok, tylko sie poluzniala, musialam ja zszywac obok zacisku zeby byla caly czas w tym samym miejscu Ja lubie rude w czerwonym ;) A rozsuwa się pewnie bo jest śliska a do tego jeszcze ma żelazny regulator, byłam z zoologiku zobaczyć (jutro kupuje) i jakoś nie wyglądała na taką, która miałaby się poluźniać ;/ :) no, ale skoro tak mówisz to pewnie tak było :) Quote
.Agata. Posted June 13, 2014 Posted June 13, 2014 guciak napisał(a):Dzięki! :-) A przy odbiorze szczeniaka jaką wziąć obrożę? Ile cm mniej więcej? Boje się, że moja M-ka z kudłatego będzie za duża, bo ma 40-50cm (na pewno będzie xD). Na początek chce kupić jakąś zwykłą, wygodną, a jak pies przestanie już rosnąć, to szelki :'). myślę,że 20-30cm, tzn biorąc pod uwagę w jakim wieku będzie maluch, ja się zdziwiłam jak przy odbiorze obecnego szczeniaka musiałam szybko szukać najmniejszej z możliwych z regulacją od 17cm, bo wzięłam ze sobą tylko hiltona,który był od 25cm i mogłam ją przełożyć przez Muffina bez rozpinania,a z bokserem gabarytowo byli nawet podobni,skoro teraz są prawie równi :D Do nas w końcu idzie day on bahama i żałuję,że nie wzięłam od razu owieczek :eviltong: Quote
guciak Posted June 13, 2014 Posted June 13, 2014 Kurczę, myślałam, że dorosły psiak ma o wiele więcej, taki duży się wydaje :D Ja muszę niestety sprzedać swoja obrożę z kudłatego, ponieważ była kupowana z zamysłem suczki, a tu niespodzianka, że najbardziej spodobał mi się chłopak, no i nie ma przebacz, zakochałam się w psiaku od razu :oops: dzisiaj właśnie byłam je oglądać. Dzięki raz jeszcze, dobrze, że się spytałam, bo pojechałabym głupia z tą obrożą 40-50 :roll: Quote
lucky23 Posted June 14, 2014 Posted June 14, 2014 Gdzie kupie miękką smycz? Lub z jakieś firmy tej sklepowej? Chodzi mi o to żeby była szeroka (2cm) ale żeby nie była gruba. Ktoś? Coś? Kolor czarny. Quote
Amber Posted June 14, 2014 Posted June 14, 2014 Obroża ala ROGZ, za 16 zł... żal było nie kupić :evil_lol: A wykonanie extra + dodatkowa pianka pod taśmą :) Quote
Vailet Posted June 14, 2014 Posted June 14, 2014 Biedny, na wszystkich fotkach siedzi, chyba wstydzi sie ze czegos mu brak :-(:diabloti: fajna ta obroza, ja bardzo rzadko szukam w zoologach obroz, z przekonaniem ze wszystko ma zawyzone ceny i taniej kupie przez neta, chyba czas to zmienic :lol: Quote
marta1624 Posted June 14, 2014 Posted June 14, 2014 Świetna obroża i ta cena :crazyeye: A nie on pierwszy i nie ostatni stracił :D (podczytałam wątek ;)) Quote
Recommended Posts