Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja używałam do mixa owczarka te z DS. Dla mojej się sprawdziły- co pociągnęła to ją odwracało. Ale już jamnik ma taki charakter że nic nie pomaga, nawet easy walki :shake:

Posted

A jakąś wygodną,przepinaną smycz może ktoś polecić? Nie chodzi mi o firmy hm, bo do przyszłego weekendu muszę ją mieć, chociaż jak nie będzie mnie już gonił czas to zamówię sobie plecioną z DS :)
Miałam i zwykłą bezfirmówkę ale paliła w ręce,miałam też z hiltona ale była strasznie śliska i wyślizgiwała się z rąk, Rogz trochę za drogi zwłaszcza,że zdarza nam się smyczą przeciągać jak zapomnę zabawki na spacer :eviltong:

Posted

Agata_Roki napisał(a):
A jakąś wygodną,przepinaną smycz może ktoś polecić? Nie chodzi mi o firmy hm, bo do przyszłego weekendu muszę ją mieć, chociaż jak nie będzie mnie już gonił czas to zamówię sobie plecioną z DS :)
Miałam i zwykłą bezfirmówkę ale paliła w ręce,miałam też z hiltona ale była strasznie śliska i wyślizgiwała się z rąk, Rogz trochę za drogi zwłaszcza,że zdarza nam się smyczą przeciągać jak zapomnę zabawki na spacer :eviltong:

ja miałam bardzo miękką z chaby kiedyś ;) chyba musisz pochodzić i pomacać po sklepach

Posted

U nas zoologach to chyba tylko te w indiańskie wzory znajdę, , najwyżej na wystawie pomacam, a z chaby poszukam na necie,bo na czymś muszę go tam dowieźć, dzięki :D

Posted

Muscat ma miękkie, ale nie wiem czy przepinane. Może gdzieś są dostępne.
Miałam też kiedyś Trixie bardzo przyjemną w dotyku.

Posted

Agata_Roki napisał(a):

Smycze gładkie firmy hunter są przyjemne , miękkie i wygodne .

Posted

Rogz spokojnie wytrzymuje przyciąganie się z psem. Na moich nie ma śladu, a co spacer używam do tego celu, bo jakoś z zabawką mi nie po drodze nigdy ;)

Posted

Agata_Roki napisał(a):

Najlepsza smycz jaką miałam i mam dalej to od Aleksandry. Nie pali rąk, świetnie się układa do ręki. Następną jaką kupię to też właśnie tam. Ma stoisko na wystawach psów, nie wiem czy internetowo sprzedaje ;)

Posted

Ok,dzięki za propozycje. Póki co zamówiłam pomarańczową M z miękkie i lekkie do szelek, a na wystawie będę się rozglądać za jakąś mam nadzieję równie wygodną przepinaną :D

Posted

Jak najlepiej skontaktować się z DS? Kiedyś pisałam pytanie o cene smyczy bo chcialam szerokość 3cm, ale się nie doczekalam odpowiedzi i smycz kupiłam w zoologu, ale teraz potrzebuję dla drugiego psa smycz i chcę spróbować jeszcze raz ;)

Posted

agacia napisał(a):
Jak najlepiej skontaktować się z DS? Kiedyś pisałam pytanie o cene smyczy bo chcialam szerokość 3cm, ale się nie doczekalam odpowiedzi i smycz kupiłam w zoologu, ale teraz potrzebuję dla drugiego psa smycz i chcę spróbować jeszcze raz ;)

To dla mnie nieodgadniony fenomen: firma zlewa klientów a oni w dalszym ciągu próbują coś tam kupić :) A przecież firm szyjących jest od groma. Do wyboru, do koloru...

Posted

Ja tam nigdy nie miałam problemu z kontaktem z DS. Trzeba jednak mieć na uwadze, że nikt nie siedzi przed kompem 24/dobę i zapewne firma dostaje sporo zapytań i zamówień i nie jesteśmy jedynymi niecierpliwymi klientami ;).

Posted

anostek napisał(a):
To dla mnie nieodgadniony fenomen: firma zlewa klientów a oni w dalszym ciągu próbują coś tam kupić :) A przecież firm szyjących jest od groma. Do wyboru, do koloru...

Widocznie szyją tak dobre artykuły, że są tego warte ;) Ja osobiście Dogstajlówki uwielbiam, bo są porządne i do tego ślicznie wykonane. A plecionych smyczy nigdzie indziej nie dostanę, a innych nie lubię :P Chociaż też nigdy nie miałam jakichś strasznych problemów z kontaktem, max 2 dni czekania na odpowiedź.
To samo było swego czasu z AD, nie odpisywali po 2 miesiące a i tak mieli mnóstwo klientów :lol:

Posted

toyota napisał(a):
Ja tam nigdy nie miałam problemu z kontaktem z DS. Trzeba jednak mieć na uwadze, że nikt nie siedzi przed kompem 24/dobę i zapewne firma dostaje sporo zapytań i zamówień i nie jesteśmy jedynymi niecierpliwymi klientami ;).

Ale nie mówimy o braku natychmiastowej odpowiedzi tylko o jej braku w ogóle.

Posted

Też ostatnio pisałam dwa maile, które zostały zupełnie bez odpowiedzi(kilka tygodni to chyba zupełny brak odpowiedzi). Zamówiłam więc gdzie indziej. Mimo to, na pewno w przyszłości będę jeszcze coś zamawiać z Dogstyle - szelki które mam od nich są naprawdę super! I zmieścili się w deklarowanym terminie wykonania :-).

Posted

Dla mnie numerem jeden są smycze plecione od DS , niestety mój pies już naszą przegryzł i nie wygląda tak pięknie .Czas kupić nową.
Jednak jest to najwygodniejsza smycz jaką miałam .