Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wymarzone komplety w końcu są moje :multi:

Powiem, że jestem zaskoczona, że tak szybko zrealizowali zamówienie :) Myślałam, że będę czekać z 3 tygodnie, a tu tylko 1,5 :D

Posted

[quote name='Hahnoto']Wymarzone komplety w końcu są moje :multi:

Powiem, że jestem zaskoczona, że tak szybko zrealizowali zamówienie :) Myślałam, że będę czekać z 3 tygodnie, a tu tylko 1,5 :D[/QUOTE]
Zielony boski :loveu: Powiedz one są po całości obszyte satyną czy co to jest? :)

Posted

[quote name='vege*']Zielony boski :loveu: Powiedz one są po całości obszyte satyną czy co to jest? :)[/QUOTE]

Wydaje mi się, że to bawełna. Super miękka i wygodna- mam taką na obroży od Modnej Kozy

Posted

[quote name='Vailet']Gdzie najtaniej kupie obroze z obciazeniem? Bo uzywanej juz chyba nie znajde..
Niestety te tańsze są dużo gorsze (np. wypadają z nich sztabki) , najlepsze obroże ma el perro , sztabki się trzymają .
Niestety jak raz wyjęłam sztabki to już włożyć nie mogłam i sobie owinęłam te 2 "części" taśmą izolacyjną by nie wylatywały :)
Wiem że świetne są też z hofero i maga ale dostać je w Polsce jest ciężko , dziewczyna robi zamówienie na hofero (sama jedzie po nie do czech) także możesz do niej napisać się załapać , ja też biore obroże stafficzą bo u nas w Polsce takich nie ma .
http://www.hofero.cz/?page=hledej&cid=1663&kid=222&strana=1&sleva=N masz link , zrób sobie przelicznik na złote . 1zł to koło 15 ichniejszych .

Posted

[quote name='Vailet']Dzieki! Moge jakis namiar na tą dziewczyne? ;)
I nie wiem jakas slepa jestem ale nie moge sie dopatrzec ceny na tej stronie[/QUOTE]

[quote name='Vailet']A mialas jakas stycznosc z obrozami pitmana?[/QUOTE]
Wyśle Ci pw .
Ceny sa pod produktem , pisze nawet tam "cena" 615 k .
Z pitmana nie miałam styczności ale słyszałam różne opinie .

Posted

[quote name='Dioranne']Mógłby mi ktoś powiedzieć jak nazywa się Flexi "linkowa"? Bo już się pogubiłam w tych classicach, comfortach itd. :lol:[/QUOTE]

Classic to zwykła, plastikowa obudowa, Comfort ma gumową rączkę ;) Basic to wersje na lince, Compact taśma, Long - linka 8m.

Posted

[quote name='Harley']Czy Dogstyle odpowiada wam na maile? Chcialam zamówić kolejne szelki, wysłałam dwa maile i obydwa bez odpowiedzi... :???:[/QUOTE]

Lepiej pisać przez Fejsa, większa szansa na szybką odpowiedź ;) Chociaż ja na początku tygodnia zamawiałam rzeczy i też miałam problem z kontaktem, pierwszy raz mi się zdarzył taki zastój w odpowiedziach...

Posted

anostek napisał(a):
A jak z trwałością?

Ja nie mogę się wypowiedzieć, ponieważ obrożę mamy "do kościoła" ;) założona była zaledwie parę razy.
Ale znajoma niedawno kupiła piesiowi całą obszytą bawełną z haftem, za jakiś czas mogę napisać, jak się trzyma

Posted

Szukam jakiś nieprzekręcających się szelek dla starszej jamniczki, takich, za które można by tez złapać by pomóc psu np. wejść czy wyjść z samochodu itp, ale też na codzienne spacery. Mam guardy, ale one się średnio nadają. Myślałam o siodełkowych, ale jako, że mi się fizycznie nigdy na psie nie podobały to nie wiem jakiego modelu szukać. Btw ma ktoś może szelki z TK Maxxa jak te z foty?

One są jak Juliusy?

Posted

No właśnie jakiś czas temu... Teraz jak jeździłam po TK Maxxach to zostały tylko XXS, a to chyba za mało nawet jak na jamniczkę ;)