Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Ewa&Duffel']My też czekamy na 2 hurtty z DS-turkus i żółtą, podszyte neoprenem, jestem ich bardzo ciekawa :)
[/QUOTE]

A jak wyszły cenowo takie obroże?

Posted

Ja choruje już od dawna na Hurte od DS ale przez najbliższe miesiące nie mogę sb na to pozwolić :( a marzy mi się dla czekoladki żółta a dla złotej róż lub turkus. Czekam na zdjęcia zahirka twoich zakupów.

Posted

Jari w granatowym bawełnianym Ami Playu. Ja oczywiście już nic nie kupuje, ale przecież nie mogę nie przyjąć urodzinowego prezentu od mojej ulubionej dogomaniaczki Karolinki vel Okamii :loveu: :evil_lol:

Jak dla mnie obroża świetna, zakochałam się w tym materiale... Chętnie przyjmę też inne kolorki haha :lol:

Posted

Kocham psy <3;22128510 napisał(a):
Wiecie może, gdzie można tanio nabyć obrożę MUSCAT mac leather 10mm, bo wszędzie droga jest... ;(

Wszędzie w granicach 13-14 zł to chyba niewiele? Spróbuj w stacjonarnych zoologach to koszt przesyłki odpadnie.

Posted

[quote name='Kasi i Lena']Wszędzie w granicach 13-14 zł to chyba niewiele? Spróbuj w stacjonarnych zoologach to koszt przesyłki odpadnie.[/QUOTE]

Ale z przesyłką np. wychodzi 20- zł a w kakadu kosztuje tyle co z przesyłką ;/

Posted

Kocham psy <3;22129860 napisał(a):
Ale z przesyłką np. wychodzi 20- zł a w kakadu kosztuje tyle co z przesyłką ;/

Raczej nikt nie sprzedaje obróżek po 5zł, żeby z przesyłką miało wyjść 15zł... Także musisz szukać po stacjonarnych, jeśli chcesz w takiej cenie ;)

Jakie macie opinie o smyczach z ElPerro taśmowych 2,5cm? Tną ręcę? Jak u nich z wytrzymałością?

Posted

Mam pytanie które może się wydać wam ciut dziwne.
Więc chce kupić Flexi taśmowa tylko nie wiem czy klasyczną czy komfort.
Która jest wytrzymlsza?

Posted

[quote name='lucky23']Mam pytanie które może się wydać wam ciut dziwne.
Więc chce kupić Flexi taśmowa tylko nie wiem czy klasyczną czy komfort.
Która jest wytrzymlsza?[/QUOTE]
Wytrzymałe jesli idzie o mechanizm to są tak samo a prznajmniej powinny .
Comfort jest wygodniejsza dla nas , ręka się nie poci jak w classiku i nie ślizga .
Ja osobiście wole comforty .

Posted

[quote name='gops']Wytrzymałe jesli idzie o mechanizm to są tak samo a prznajmniej powinny .
Comfort jest wygodniejsza dla nas , ręka się nie poci jak w classiku i nie ślizga .
Ja osobiście wole comforty .[/QUOTE]
Miałam wcześniej classic, obecnie mam comfort i tak jak pisze gops, comfort dzięki gumie na rączce jest wygodniejsza, nie ślizga się w dłoni ;)

Posted

Moje drugie hobby - rekonstrukcja historyczna - zmusiło mnie do uszycia takiej prościutkiej, skórzanej obroży i dowiązania do niej naturalnego sznura w roli smyczy. Mój pies nigdy wcześniej nie robił takiej furory wśród ludzi :-P.