dance_macabre Posted May 7, 2014 Posted May 7, 2014 [quote name='Karoola']dance, o boziu, jak pięknie :loveu: Teraz masz mniejszy wybór, chyba łatwiej się zdecydować :P Teraz różowy, a na koniec zostanie Ci pomarańczowy i ta zwykła wersja :evil_lol: Dzięki :) teraz było łatwo bo tylko jeden kolor był wysyłka 24h a następne... Ostatnio widziałam tollera w pomarańczowych i wyglądał bosko ale moim faworytem od początku były różowe . Więc zostaje zakup dwóch na raz:diabloti: a ta zwykła taka sobie, za to limitki niczego sobie ;) Quote
Victoria Posted May 7, 2014 Posted May 7, 2014 mi jakoś limitki nie podpasowały.. za to te żółte są cudowne <3 widziałam je ostatnio na żywo i strasznie mi się spodobały :loveu: Nie wiem czy się już chwaliłam, że idą do nas julki akwamarynowe :cool3: Quote
olla1998 Posted May 8, 2014 Posted May 8, 2014 Macie jakieś pomysły na fajne połączenie z dog style z siateczką dla Kiby (z avka)? Być może jutro przyjdzie już obróżka z superdoga :lol: Quote
.Agata. Posted May 8, 2014 Posted May 8, 2014 dance_macabre, przez Ciebie jeszcze bardziej nie mogę się doczekać kiedy pies mi urośnie :eviltong: Quote
Kesja Posted May 8, 2014 Posted May 8, 2014 [quote name='Victoria'] Nie wiem czy się już chwaliłam, że idą do nas julki akwamarynowe :cool3:[/QUOTE] Do nas też! do nas też! chyba nawet awizo czeka już na mnie w domu :loveu::lol: Quote
Onomato-Peja Posted May 8, 2014 Posted May 8, 2014 Dance_macabre - jaka jest szerokośc taśmy z pianką i czy są lekkie? Quote
dance_macabre Posted May 8, 2014 Posted May 8, 2014 [quote name='Onomato-Peja']Dance_macabre - jaka jest szerokośc taśmy z pianką i czy są lekkie?[/QUOTE] Z pianką mają 4-4,3cm a sama taśma 3-3,3cm. Czy są lekkie to 80 ważą 186g :evil_lol: Quote
Victoria Posted May 8, 2014 Posted May 8, 2014 [quote name='Kesja']Do nas też! do nas też! chyba nawet awizo czeka już na mnie w domu :loveu::lol:[/QUOTE] oo hahaha też akwamaryna :P? Wrzucaj fote koniecznie jak najszybciej, będzie mi łatwiej czekać :evil_lol: Quote
Kesja Posted May 8, 2014 Posted May 8, 2014 Tak, akwamaryna, chociaż długo się zastanawiałam czy nie lepiej neonowy zielony :) Jednak jeszcze nie mamy, jutro będą bo są już na poczcie w Katowicach. Zdjęcie wrzucę oczywiście :) Quote
omry Posted May 9, 2014 Posted May 9, 2014 Jeszcze jedno pytanko mam :lol: Chcę kupić Iwanowi guardy 4 cm do samochodu. Jako, ze jest stary i żebym nie musiała podnosić mu łap chciałabym, żeby miały dwa zapięcia. Celuję w DS. No i właśnie, czy do samochodu i psa 40 kg mogę spokojnie wybrać zapięcie plastikowe, czy może trzasnąć w razie ewentualnego wypadku? Klamra na pewno mocniejsza, ale mniej wygodna do zakładania i dla psa, kiedy leży, chyba też? Quote
Vailet Posted May 9, 2014 Posted May 9, 2014 W razie powaznego wypadku prawdopodobnie by peklo, ale przy typowej stluczce i tylko wybiciem psa do przodu chyba byloby ok Quote
Karro Posted May 9, 2014 Posted May 9, 2014 [quote name='XdamianX']Dla shihtzu lepsze guardy czy zwykłe step iny?[/QUOTE] Zależy kto co lubi, wszystko kwestia gustu ;) Quote
zahirka11 Posted May 9, 2014 Posted May 9, 2014 Kesja świetne są:loveu: a ja nadal od 3 miesięcy nie umiem się zdecydować zieleń neon czy akwamaryna :roll: Quote
kamila92 Posted May 9, 2014 Posted May 9, 2014 Potrzebuję się kogoś poradzić, mam nadzieję,że mi pomożecie :) Chcę zamówić easy walki z kudłatego dla tej pannicy: Miałyśmy już ciemny róż ale ten pasek z przodu nam za bardzo opadał i zepsułam bo chciałam przerobić. Zastanawiam się nad błękitem królewskim, morskim, fioletowym, pomarańczowym, czarnym czerwonym. Nie ukrywam ,że chciałabym żeby wyglądała dziewczęco :) Quote
Kesja Posted May 9, 2014 Posted May 9, 2014 Zahirka11 , na żywo kolor jest rewelacyjny - zdjęcie tego nie oddaje ;) Kamila, ja bym brała na twoim miejscu fiolecik :) Quote
zahirka11 Posted May 9, 2014 Posted May 9, 2014 to chyba zdecyduję się na akwamarynę, chociaż ta zieleń też kusi ;P a i zamówiłam u DS hurte turkus i żółtą i smycz plecioną już się nie mogę doczekać kiedy przyjdą ;) Quote
lucky23 Posted May 9, 2014 Posted May 9, 2014 Wiecie może gdzie kupię tanio Flexi Comfort Compact? Nasza liniowa flexi zaczyna się przecierać, a niunia w przyszłym miesiącuma urodzinki - to trzeba coś kupić :-) Quote
toyota Posted May 9, 2014 Posted May 9, 2014 [quote name='lucky23']Wiecie może gdzie kupię tanio Flexi Comfort Compact? Nasza liniowa flexi zaczyna się przecierać, a niunia w przyszłym miesiącuma urodzinki - to trzeba coś kupić :-)[/QUOTE] Najtańszych ofert to chyba trzeba szukać na allegro. Quote
rashelek Posted May 10, 2014 Posted May 10, 2014 [quote name='zahirka11']to chyba zdecyduję się na akwamarynę, chociaż ta zieleń też kusi ;P a i zamówiłam u DS hurte turkus i żółtą i smycz plecioną już się nie mogę doczekać kiedy przyjdą ;)[/QUOTE] Ja poproszę zdjęcia żółtej hurtty jak już dojdzie :grins: Quote
Ewa&Duffel Posted May 10, 2014 Posted May 10, 2014 My też czekamy na 2 hurtty z DS-turkus i żółtą, podszyte neoprenem, jestem ich bardzo ciekawa :) Mam pytanie, czy ktoś z was ma może jakieś doświadczenie z szelkami rehabilitacyjnymi ? Quote
Recommended Posts