Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Karoola']dance, o boziu, jak pięknie :loveu: Teraz masz mniejszy wybór, chyba łatwiej się zdecydować :P Teraz różowy, a na koniec zostanie Ci pomarańczowy i ta zwykła wersja :evil_lol:
Dzięki :) teraz było łatwo bo tylko jeden kolor był wysyłka 24h a następne... Ostatnio widziałam tollera w pomarańczowych i wyglądał bosko ale moim faworytem od początku były różowe . Więc zostaje zakup dwóch na raz:diabloti: a ta zwykła taka sobie, za to limitki niczego sobie ;)

Posted

mi jakoś limitki nie podpasowały.. za to te żółte są cudowne <3 widziałam je ostatnio na żywo i strasznie mi się spodobały :loveu:

Nie wiem czy się już chwaliłam, że idą do nas julki akwamarynowe :cool3:

Posted

[quote name='Victoria']

Nie wiem czy się już chwaliłam, że idą do nas julki akwamarynowe :cool3:[/QUOTE]
Do nas też! do nas też! chyba nawet awizo czeka już na mnie w domu :loveu::lol:

Posted

[quote name='Kesja']Do nas też! do nas też! chyba nawet awizo czeka już na mnie w domu :loveu::lol:[/QUOTE]
oo hahaha też akwamaryna :P?
Wrzucaj fote koniecznie jak najszybciej, będzie mi łatwiej czekać :evil_lol:

Posted

Tak, akwamaryna, chociaż długo się zastanawiałam czy nie lepiej neonowy zielony :)
Jednak jeszcze nie mamy, jutro będą bo są już na poczcie w Katowicach. Zdjęcie wrzucę oczywiście :)

Posted

Jeszcze jedno pytanko mam :lol:
Chcę kupić Iwanowi guardy 4 cm do samochodu. Jako, ze jest stary i żebym nie musiała podnosić mu łap chciałabym, żeby miały dwa zapięcia. Celuję w DS. No i właśnie, czy do samochodu i psa 40 kg mogę spokojnie wybrać zapięcie plastikowe, czy może trzasnąć w razie ewentualnego wypadku? Klamra na pewno mocniejsza, ale mniej wygodna do zakładania i dla psa, kiedy leży, chyba też?

Posted

Potrzebuję się kogoś poradzić, mam nadzieję,że mi pomożecie :)
Chcę zamówić easy walki z kudłatego dla tej pannicy:

Miałyśmy już ciemny róż ale ten pasek z przodu nam za bardzo opadał i zepsułam bo chciałam przerobić.
Zastanawiam się nad błękitem królewskim, morskim, fioletowym, pomarańczowym, czarnym czerwonym. Nie ukrywam ,że chciałabym żeby wyglądała dziewczęco :)

Posted

to chyba zdecyduję się na akwamarynę, chociaż ta zieleń też kusi ;P
a i zamówiłam u DS hurte turkus i żółtą i smycz plecioną już się nie mogę doczekać kiedy przyjdą ;)

Posted

Wiecie może gdzie kupię tanio Flexi Comfort Compact?
Nasza liniowa flexi zaczyna się przecierać, a niunia w przyszłym miesiącuma urodzinki - to trzeba coś kupić :-)

Posted

[quote name='lucky23']Wiecie może gdzie kupię tanio Flexi Comfort Compact?
Nasza liniowa flexi zaczyna się przecierać, a niunia w przyszłym miesiącuma urodzinki - to trzeba coś kupić :-)[/QUOTE]

Najtańszych ofert to chyba trzeba szukać na allegro.

Posted

[quote name='zahirka11']to chyba zdecyduję się na akwamarynę, chociaż ta zieleń też kusi ;P
a i zamówiłam u DS hurte turkus i żółtą i smycz plecioną już się nie mogę doczekać kiedy przyjdą ;)[/QUOTE]

Ja poproszę zdjęcia żółtej hurtty jak już dojdzie :grins:

Posted

My też czekamy na 2 hurtty z DS-turkus i żółtą, podszyte neoprenem, jestem ich bardzo ciekawa :)

Mam pytanie, czy ktoś z was ma może jakieś doświadczenie z szelkami rehabilitacyjnymi ?