Harley Posted May 5, 2014 Posted May 5, 2014 Ja swojego Furkidza(wzór Peacefurr) prałam w rękach, używała sporadycznie, a wygląda jak szmata. Bardzo mocno wyblakł i poprzecierał się na brzegach. Z kolei widziałam intensywnie używany wzór z puzzlami i trzymał się ładnie, więc to chyba od materiału zależy. Quote
NightQueen Posted May 5, 2014 Posted May 5, 2014 Ja furkidz w pralce piorę i nie zauważyłam zmiany kolorów Quote
Cheri Posted May 5, 2014 Posted May 5, 2014 Na razie raczej wstrzymam się z zakupem. Może zamówię coś z Modnej Kozy lub czegoś innego ;) Quote
dance_macabre Posted May 5, 2014 Posted May 5, 2014 [quote name='Cheri']Czy orientuje się ktoś może, jak to jest z obrożami z furkidza? Czytałam gdzieś, że po kilku praniach kolor blednieje. Nie wiem na ile to prawda, więc wolałam się upewnić przed zakupem ;)[/QUOTE] Miałam dla szczeniaka day of bahama i siłą rzeczy prany u mnie był parę razy. Sprzedając po 4 miesiącach miał ten sam kolor albo tak zbliżony że nie zauwarzyłam. Teraz tą obroże ma kolerzanka i kolor zbladł ale obroża ma ponad 2lata więc myśle że do wybaczenia. teraz mam komplet puzli i mają się dobrze pomimo prania przynajmniej pare razy w pralce. Za to zacisk obszyszty bawełną materiał się przetarł i nie wygląda estetycznie. Obroża to ulubiona obroża mojej mamy na poranne spacery po lesie a tak raczej nie używana. mam też pandy moje na zawody ale raptem dwa razy używane i raz prane. Nic im nie jest. Quote
socurek Posted May 6, 2014 Posted May 6, 2014 [quote name='socurek']Wiecie może, kto z HM może mi uszyć śliczne dziewczęce guardy z hafcikiem w niewygórowanej cenie?[/QUOTE] ponawiam pytanie... Quote
dance_macabre Posted May 6, 2014 Posted May 6, 2014 [quote name='socurek']ponawiam pytanie...[/QUOTE] Uszyć mogą gadżeciaki ale nie wiem jak z ceną. nowość z furkiz jest genialna, zwłaszcza kolor:loveu: Quote
rashelek Posted May 6, 2014 Posted May 6, 2014 [quote name='socurek']ponawiam pytanie...[/QUOTE] DogStyle, Gadżeciaki, PWDD i OMD chyba też. Quote
anostek Posted May 6, 2014 Posted May 6, 2014 [quote name='rashelek']DogStyle, Gadżeciaki, PWDD i OMD chyba też.[/QUOTE] Dogstyle i PWDD chyba nie haftują... Quote
rashelek Posted May 6, 2014 Posted May 6, 2014 [quote name='anostek']Dogstyle i PWDD chyba nie haftują...[/QUOTE] Zależy co, przeszycia na smyczach czy szelkach robią więc jakiś tam szlaczek na pewno. Ale napisy czy wzór to tylko Gadżeciaki. Quote
anostek Posted May 6, 2014 Posted May 6, 2014 [quote name='rashelek']Zależy co, przeszycia na smyczach czy szelkach robią więc jakiś tam szlaczek na pewno. Ale napisy czy wzór to tylko Gadżeciaki.[/QUOTE] Nie tylko. Jeszcze ohmypet i modna koza. Quote
dance_macabre Posted May 7, 2014 Posted May 7, 2014 Doszły do nas szeleczki :) zdjęcie masakra na szybko robione Quote
Harley Posted May 7, 2014 Posted May 7, 2014 cudny żółty kolor, ostatnio zachorowałam na żółte akcesoria dla psów:loveu: Quote
Kasi i Lena Posted May 7, 2014 Posted May 7, 2014 Śliczne:loveu: Też mi się strasznie podobają. Byłam zadowolona że nie pasuję do moich suk a jednak. I do tricolorki i do rudej:roll: Kiedyś może kupię. Quote
omry Posted May 7, 2014 Posted May 7, 2014 A tak w temacie Hurtty, Kura ma 47 w klacie, czyli co, nie łapie się? 60 za duże, 45 za małe? I orientujecie się może gdzie kupię fajne małe guardy 1,5 cm? Furkidz miało mieć i nic, a muszę Tekili też coś nowego kupić :lol: Quote
Unbelievable Posted May 7, 2014 Posted May 7, 2014 [quote name='omry']A tak w temacie Hurtty, Kura ma 47 w klacie, czyli co, nie łapie się? 60 za duże, 45 za małe? I orientujecie się może gdzie kupię fajne małe guardy 1,5 cm? Furkidz miało mieć i nic, a muszę Tekili też coś nowego kupić :lol:[/QUOTE] patrz tylko na przód, tył ma dużą regulację, brałabym większe ;) Quote
omry Posted May 7, 2014 Posted May 7, 2014 [quote name='Unbelievable']patrz tylko na przód, tył ma dużą regulację, brałabym większe ;) Oczywiście nie napisałam :evil_lol: Chodzi mi o te: http://pelna-miska.pl/pl/p/Hurtta-Lifeguard-szelki-Y-harness-60/6390 a Ty chyba piszesz o norwegach? Quote
Naklejka Posted May 7, 2014 Posted May 7, 2014 [quote name='omry']Oczywiście nie napisałam :evil_lol: Chodzi mi o te: http://pelna-miska.pl/pl/p/Hurtta-Lifeguard-szelki-Y-harness-60/6390 a Ty chyba piszesz o norwegach? Te też mają dużą regulację, więc tylko dobrze przód dopasuj, o tył się nie martw ;) Quote
gops Posted May 7, 2014 Posted May 7, 2014 Ja miałam z tego 80tke a pies ma w klacie zaledwie 63cm a była możliwość jeszcze dobre 8cm zmiejszenia na klacie . Quote
dance_macabre Posted May 7, 2014 Posted May 7, 2014 Gops 80, ja tak się męczyłam poważnie z 3miesiące i teraz chce następne(tylko znów który kolor...) :) Omry ja mam też 90 a że rude w klacie jest szeroka a obwód ma stosunkowo mały(mam wrażenie że te wymiary są prawie takie same u niej...) więc siłą rzeczy mogłam sobie owinąć obwód prawie dwa razy. Ale regulacja jest bardzo duża a końcówkę obciełam i przypaliłam i jest jak nowa :) ładniejsze zdjęcie Quote
Karoola Posted May 7, 2014 Posted May 7, 2014 dance, o boziu, jak pięknie :loveu: Teraz masz mniejszy wybór, chyba łatwiej się zdecydować :P Teraz różowy, a na koniec zostanie Ci pomarańczowy i ta zwykła wersja :evil_lol: Quote
Recommended Posts