Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='rashelek']Co do ElPerra to wg. informacji na ich stronie używają okuć z nierdzewki, więc nic nie powinno się z nimi dziać i nie powinny się odginać. Także może to kwestia innych serii i dlatego są inne okucia?
Poczwar swoje traktuje bardzo źle i nic się z nimi nie dzieje, dwie sprzedałam dalej i chyba też są ok, no i nie widziałam nawet tutaj na dogo, żeby komuś zardzewiały. Także to bardzo dziwne, może warto do nich napisać w tej sprawie.[/QUOTE]
Teraz to już po ptakach , obroże dawno wyczyściłam pastą do zębów i leży gdzieś nie używana z tego powodu że nie da jej się doprać , chyba ją oddam do schroniska zwyczajnie bo jest z haftowanym imieniem .
Za to obciążeniówka ma bardzo dużo wystających nitek i wyblakła ale to nie jest obroża na codzień także nie przeszkadźa .
Pomarańcza tez już w jednym miejscu doprać nie moge , także widać nie dla nas obroże tej firmy , albo musze brać same ciemne kolory .

Posted

[quote name='gops']Teraz to już po ptakach , obroże dawno wyczyściłam pastą do zębów i leży gdzieś nie używana z tego powodu że nie da jej się doprać , chyba ją oddam do schroniska zwyczajnie bo jest z haftowanym imieniem .
Za to obciążeniówka ma bardzo dużo wystających nitek i wyblakła ale to nie jest obroża na codzień także nie przeszkadźa .
Pomarańcza tez już w jednym miejscu doprać nie moge , także widać nie dla nas obroże tej firmy , albo musze brać same ciemne kolory .[/QUOTE]

No takiej z imieniem raczej nie uda Ci się sprzedać ;)
Nie wiem, co Clay robi z tymi obrożami :lol: Poczwar co prawda nosi ciemne kolory, to się nie brudzą, ale dla suczy miałam chabrowy, fiolet i limonkę i z żadną nie miałam problemów z dopraniem chociaż ciorane były strasznie :P

Posted

[quote name='gops']Wiesz co już jakiś czas wiele dziewczyn napisało że im nic nie rdzewieje od el perro , mi 2 kolejne obroże również od nich nie rdzewieją tylko ta jedna kupiona jakieś 1,5 roku temu . A drugą kupiłam używaną i na pewno ma z 3-4 lata (obroża z obciążeniem ale okucia sa te same) .
Także bym się nie zrażała do firmy , nie wiem czy ja ją źle przechowywałam ? może wrzuciłam mokrą do koszyka z obrożami i leżała , nie wiem zwyczajnie .
Jedyny powód dla którego nie wiem czy jeszcze kupię el perro jest to że u mnie się nie dopierają .[/QUOTE]

Całkiem możliwe, mi jakaś tam obroża raz w życiu pordzewiała ( i była to jakaś firmówka z tych raczej chwalonych) , bo któryś pies zgubił obrożę w ogrodzie. Nie mogłam jej znaleźć, bo tam jest bardzo dużo płożących się krzaków. Dopiero po kilku miesiącach się odnalazła. Pies radośnie sam ją przyniósł w zębach :). Dała się z tej rdzy wyczyścić.

Posted

Do mnie przyszło awizo i chyba jutro odbieram naszą obrożę z Martis :multi: Ciekawa jestem jak będzie 5 cm wyglądać na Cesarze, bo jeszcze tak szerokiej obroży nie mamy :D

Posted

[quote name='Onomato-Peja']A to musi być morderczy, żeby mógł nosić szeroką obrożę? :lol:[/QUOTE]
Chyba nie skomentuję... Pozdrawia mój border posiadający obrożę 4cm.

Posted

Toyota niestety ją znam :roll: i cierpie za każdym razem jak wrzucają coś na facebooku :roll:
A widziałaś cene ? Skutecznie mnie powstrzymuje żeby do nich nie napisać .

Posted

Mają też takie bardzo cieniutkie propozycje, nie mogę się przyzwyczaić do takiego wizerunku staffika:

A tu taki śmieszny mopsik:

I jeszcze jak pięknie na błękitnym wygląda ta liliowa obroża:

Posted

[quote name='gops']Toyota niestety ją znam :roll: i cierpie za każdym razem jak wrzucają coś na facebooku :roll:
A widziałaś cene ? Skutecznie mnie powstrzymuje żeby do nich nie napisać .[/QUOTE]

Cen się nie doszukałam. Pewnie ceny są na stronie sklepu.

Ps. Już się zapoznałam :cool3:.

Posted

Rzeczywiście na wystawy -fajna rzecz, lepsza niż ringówka. Raz, że fajnie wygląda, dwa jednak bezpieczniejsza, jeśli pies miałby wyskoczyć do drugiego.

Posted

[quote name='Onomato-Peja']
Do nas doszedł za duży łańcuszek trixie, cholera.[/QUOTE]

a do nas doszedł za mały łańcuszek z trixie :lol:

przymały bo przymały ale i tak wiem że o wieeeele bardziej fajniejsze są łańcuszki z dużymi ogniwami, są super i jak wymienie na troszkę większy to Gru będzie w nim popylał i popylał :loveu:

Posted

A na moją terierkę nie ma łańcuszka z trixie :diabloti: 35cm jej przez łeb nie przechodzi a 40cm jej spada jak schyla głowę :eviltong: więc niestety nie popyla w łańcuszku bo jest niewymiarowa

Posted

[quote name='gops']Rinuś ale Cie wzięło na róż :lol:
Bardzo fajnie wygląda :)[/QUOTE]
no w końcu mając sukę mogę zaszaleć :evil_lol:
Dzięki :) wyjątkowo jej ten różowy pasuje :loveu: