gops Posted April 28, 2014 Posted April 28, 2014 [quote name='rashelek']Co do ElPerra to wg. informacji na ich stronie używają okuć z nierdzewki, więc nic nie powinno się z nimi dziać i nie powinny się odginać. Także może to kwestia innych serii i dlatego są inne okucia? Poczwar swoje traktuje bardzo źle i nic się z nimi nie dzieje, dwie sprzedałam dalej i chyba też są ok, no i nie widziałam nawet tutaj na dogo, żeby komuś zardzewiały. Także to bardzo dziwne, może warto do nich napisać w tej sprawie.[/QUOTE] Teraz to już po ptakach , obroże dawno wyczyściłam pastą do zębów i leży gdzieś nie używana z tego powodu że nie da jej się doprać , chyba ją oddam do schroniska zwyczajnie bo jest z haftowanym imieniem . Za to obciążeniówka ma bardzo dużo wystających nitek i wyblakła ale to nie jest obroża na codzień także nie przeszkadźa . Pomarańcza tez już w jednym miejscu doprać nie moge , także widać nie dla nas obroże tej firmy , albo musze brać same ciemne kolory . Quote
rashelek Posted April 28, 2014 Posted April 28, 2014 [quote name='gops']Teraz to już po ptakach , obroże dawno wyczyściłam pastą do zębów i leży gdzieś nie używana z tego powodu że nie da jej się doprać , chyba ją oddam do schroniska zwyczajnie bo jest z haftowanym imieniem . Za to obciążeniówka ma bardzo dużo wystających nitek i wyblakła ale to nie jest obroża na codzień także nie przeszkadźa . Pomarańcza tez już w jednym miejscu doprać nie moge , także widać nie dla nas obroże tej firmy , albo musze brać same ciemne kolory .[/QUOTE] No takiej z imieniem raczej nie uda Ci się sprzedać ;) Nie wiem, co Clay robi z tymi obrożami :lol: Poczwar co prawda nosi ciemne kolory, to się nie brudzą, ale dla suczy miałam chabrowy, fiolet i limonkę i z żadną nie miałam problemów z dopraniem chociaż ciorane były strasznie :P Quote
Vailet Posted April 28, 2014 Posted April 28, 2014 Moja jest moro wiec brudu nie widac, nic mi nie rdzewieje poza nitami Quote
toyota Posted April 28, 2014 Posted April 28, 2014 [quote name='gops']Wiesz co już jakiś czas wiele dziewczyn napisało że im nic nie rdzewieje od el perro , mi 2 kolejne obroże również od nich nie rdzewieją tylko ta jedna kupiona jakieś 1,5 roku temu . A drugą kupiłam używaną i na pewno ma z 3-4 lata (obroża z obciążeniem ale okucia sa te same) . Także bym się nie zrażała do firmy , nie wiem czy ja ją źle przechowywałam ? może wrzuciłam mokrą do koszyka z obrożami i leżała , nie wiem zwyczajnie . Jedyny powód dla którego nie wiem czy jeszcze kupię el perro jest to że u mnie się nie dopierają .[/QUOTE] Całkiem możliwe, mi jakaś tam obroża raz w życiu pordzewiała ( i była to jakaś firmówka z tych raczej chwalonych) , bo któryś pies zgubił obrożę w ogrodzie. Nie mogłam jej znaleźć, bo tam jest bardzo dużo płożących się krzaków. Dopiero po kilku miesiącach się odnalazła. Pies radośnie sam ją przyniósł w zębach :). Dała się z tej rdzy wyczyścić. Quote
Karro Posted April 28, 2014 Posted April 28, 2014 Do mnie przyszło awizo i chyba jutro odbieram naszą obrożę z Martis :multi: Ciekawa jestem jak będzie 5 cm wyglądać na Cesarze, bo jeszcze tak szerokiej obroży nie mamy :D Quote
Dogha Posted April 28, 2014 Posted April 28, 2014 [quote name='Onomato-Peja']A to musi być morderczy, żeby mógł nosić szeroką obrożę? :lol:[/QUOTE] Chyba nie skomentuję... Pozdrawia mój border posiadający obrożę 4cm. Quote
Onomato-Peja Posted April 28, 2014 Posted April 28, 2014 Morderczy border :cool3: :diabloti: Do nas doszedł za duży łańcuszek trixie, cholera. Quote
toyota Posted April 29, 2014 Posted April 29, 2014 (edited) Znalazłam na fejsie firmę obrożową z Czech i pomyślałam od razu Gops o Tobie ;): https://www.facebook.com/sladeczech?fref=photo A do kompletu możesz dobrać bransoletkę, żebyś nie "odstawała" od psa ;): Edited April 29, 2014 by toyota Quote
gops Posted April 29, 2014 Posted April 29, 2014 Toyota niestety ją znam :roll: i cierpie za każdym razem jak wrzucają coś na facebooku :roll: A widziałaś cene ? Skutecznie mnie powstrzymuje żeby do nich nie napisać . Quote
toyota Posted April 29, 2014 Posted April 29, 2014 Mają też takie bardzo cieniutkie propozycje, nie mogę się przyzwyczaić do takiego wizerunku staffika: A tu taki śmieszny mopsik: I jeszcze jak pięknie na błękitnym wygląda ta liliowa obroża: Quote
toyota Posted April 29, 2014 Posted April 29, 2014 [quote name='gops']Toyota niestety ją znam :roll: i cierpie za każdym razem jak wrzucają coś na facebooku :roll: A widziałaś cene ? Skutecznie mnie powstrzymuje żeby do nich nie napisać .[/QUOTE] Cen się nie doszukałam. Pewnie ceny są na stronie sklepu. Ps. Już się zapoznałam :cool3:. Quote
gops Posted April 29, 2014 Posted April 29, 2014 Te cienkie to są wystawowe komplety , w Polsce tak samo popularne jest wystawianie na tych kompletach . Quote
gops Posted April 29, 2014 Posted April 29, 2014 [quote name='toyota']Cen się nie doszukałam. Pewnie ceny są na stronie sklepu.[/QUOTE] Koło 300zł za obroże ;) Quote
toyota Posted April 29, 2014 Posted April 29, 2014 Rzeczywiście na wystawy -fajna rzecz, lepsza niż ringówka. Raz, że fajnie wygląda, dwa jednak bezpieczniejsza, jeśli pies miałby wyskoczyć do drugiego. Quote
Vailet Posted April 29, 2014 Posted April 29, 2014 [quote name='Onomato-Peja'] Do nas doszedł za duży łańcuszek trixie, cholera.[/QUOTE] a do nas doszedł za mały łańcuszek z trixie :lol: przymały bo przymały ale i tak wiem że o wieeeele bardziej fajniejsze są łańcuszki z dużymi ogniwami, są super i jak wymienie na troszkę większy to Gru będzie w nim popylał i popylał :loveu: Quote
Kazuro Posted April 29, 2014 Posted April 29, 2014 A na moją terierkę nie ma łańcuszka z trixie :diabloti: 35cm jej przez łeb nie przechodzi a 40cm jej spada jak schyla głowę :eviltong: więc niestety nie popyla w łańcuszku bo jest niewymiarowa Quote
Karro Posted April 29, 2014 Posted April 29, 2014 Martis Obroża 5cm Colorful Khaki&Brown&Orange. Chyba jednak ulubioną szerokością obroży pozostanie u nas 4 cm ;) Quote
Vailet Posted April 29, 2014 Posted April 29, 2014 Wie ktos gdzie dostane norwegi na obwod 38cm oprocz ohmypet? Quote
Victoria Posted April 29, 2014 Posted April 29, 2014 jaki długi jest łańcuszek z rogza (M) w porównaniu do np. DS?? Quote
gops Posted April 30, 2014 Posted April 30, 2014 Rinuś ale Cie wzięło na róż :lol: Bardzo fajnie wygląda :) Quote
Rinuś Posted April 30, 2014 Posted April 30, 2014 [quote name='gops']Rinuś ale Cie wzięło na róż :lol: Bardzo fajnie wygląda :)[/QUOTE] no w końcu mając sukę mogę zaszaleć :evil_lol: Dzięki :) wyjątkowo jej ten różowy pasuje :loveu: Quote
Robokalipsa Posted April 30, 2014 Posted April 30, 2014 Nasza mała kolekcja ;) Prestige 5cm Pako dog 5cm Pitman 8cm :) Quote
marta1624 Posted April 30, 2014 Posted April 30, 2014 Mnie najbardziej Prestige się podoba (cudny kolor :loveu:), najmniej Pitman (przez szerokość ;)) Quote
.Agata. Posted April 30, 2014 Posted April 30, 2014 Przed długim weekendem zdążył dzisiaj dojść do nas Kudłaty Art, pierwszy i na pewno nie ostatni :) Quote
Recommended Posts