Feigned Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Agathee napisał(a):Nad tym też się zastanawiałam i chyba będę musiała go zmierzyć ;) Najmniejszy jak na razie zacisk z Lupine jaki znalazłam to 26cm. I to pewnie będzie już za duże. Najwyżej znajdę coś innego, oby było różowe i półzaciskowe :cool3:. rogz miękkie i lekkie półzaciskowy ma śliczny różowy kolor :) a ostatnio jeszcze u Ewy od Hakera w galerii widziałam na Kropce różowy półzacisk chyba z AmiPlay, też jest bardzo ładny, ma fajny delikatny kolor Quote
MakeBelieve Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Boziu, a my chyba bedziemy mialy rogza na łańcuszku pink hearts -.-... Wrr! Ale ja goOpia ^^ Znając mnie, to jeszcze przed wakacjami kupie mlodej jakas obroze i potem witajcie wystawy ;) Quote
Dogha Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 moje psy w ogóle obroży nie niszczą xD Ten Rogz ma 3/3,5 roku Tylko pan Jazzowy go uszkodził troche Quote
gops Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 a do nas doszedl skozrany komplet obroza na psie 2,5cm smycz rowniez czerwona z kretlikiem skorzana ,nie bylo okazji obfocic Quote
konikowa Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Obfoć całą kolekcję, bo się doczekać nie mogę:D Quote
Marta_Ares Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 joanna83 napisał(a):Śliczna, taka wiosenna :) Wiesz tak się zastanawiam przeglądając wątek ile Ares ma obroży? Co chwilę widzę cóś nowego na nim ;) nie mam pojecia, przestalam juz liczyc....:D jutro postaram sie zrobic fotke:D Quote
WeronikaM Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Marta_Ares napisał(a):n jutro postaram sie zrobic fotke:D czekamy :multi: Quote
Agnes Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Wiedzialam, ze to tak sie skonczy! Bedzie kolejna obroza:placz: Zapraszam do podpisu:cool3::lol: Quote
Marta_Ares Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 najwyższy czas zacząć sie leczyć..... obroże: brakuje jeszcze czerwonej od Taks i pomaranczowo czarnej od Tzt szelki: i smycze... Quote
Kateczka Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 nie wyrobiłabym z zamwianiem identyfikatorów do tylu obrozy i szelek :) Quote
Marta_Ares Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Kateczka napisał(a):nie wyrobiłabym z zamwianiem identyfikatorów do tylu obrozy i szelek :) ja staram sie miec tylko adresowki przy obrozach, wrazie co zakladam to i to :) Quote
jo_ann Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Nie ma ktos 'w podpisie' ;) Fanbelta czy Beach Buma rogzowego? ;) pomarancze, czerwienie, niebieskie.. ;) Quote
Onomato-Peja Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 Wow, Marta ! Sporo tego całkiem O.o My mamy 4 obroże ( + łańcuszek i GL) 3 pary szelek i 3 smycze (+ linka) i to myślę, że nam starczy :D Quote
Karilka Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 Marta te sledy to by Marcin? My mamy: Rogz XXL Woza w setery Hofero czarno - złote Trixie czerwone Łańcuszki: pojedyńcze, podwójny, potrójny, kolce szelki: Sledy, samochodowe Smycz Woza przepinana, czarna Smycz Hofero czarno-złota Flexi szara, rozdupczona jakaś Lina do roweru Lina 15m i... Łańcuch krowi Quote
Marta_Ares Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 tak, ale raczej nie używam, bo jak biegam z Aresem to on z boku chce biec a nie z przodu :/ Quote
Darianna Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 Pola ta Wozę w setery? Zaciekawiłaś mnie :D Quote
Kashdog Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 Marta widzę, że zamówiłaś Woofstock :loveu: Mogłabyś ją pokazać na Aresie ? Ja się właśnie zastanawiam nad nią i nad Peace Pup no i nie wiem co wybrać :roll::evil_lol: Quote
Migori Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 [quote name='Kashdog']Marta widzę, że zamówiłaś Woofstock :loveu: Mogłabyś ją pokazać na Aresie ? http://www.dogomania.pl/threads/148725-Obro%C5%BCe-szelki-smycze-vol.-2?p=14529724&viewfull=1#post14529724 Quote
Marta_Ares Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 dzieki Magda ;) zamowilam woofstock bo wolałam szerokość 25mm :) Quote
Migori Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 Marta_Ares napisał(a):dzieki Magda ;) zamowilam woofstock bo wolałam szerokość 25mm :) A dlaczego nie masz czarnego psa, żebym obadała jak to wygląda na czarnej sierści, cooo? Quote
Marta_Ares Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 poczekaj pare miesięcy jak zarośnie to będe mogła pokazać na czarnej sierści :P Quote
Migori Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 Marta_Ares napisał(a):poczekaj pare miesięcy jak zarośnie to będe mogła pokazać na czarnej sierści :P Hymmm Ten wariant odpada hehe Tyle czekać ? ;) Quote
Karilka Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 [quote name='Marta_Ares']tak, ale raczej nie używam, bo jak biegam z Aresem to on z boku chce biec a nie z przodu :/ aha... To podobnie jak mój. Choć czasem mamy moment zaginania czasoprzestrzeni. [quote name='Darianna']Pola ta Wozę w setery? Zaciekawiłaś mnie :D Czerwona skóra od spodu i czarno - granatowa na góre. Do tego ćwieki z seterami. Fajnie by wyglądała na seterze. Nie do zajechania - gwarantuje. Po 4 latach kolor czerwony wyblakł jedynie ale obroża nie straciła nic z uroku a tym bardziej z porządności. http://www.allegro.pl/item1009698071_obroza_psa_woza_smycz_szelki_skora_karma.html#gallery My mamy starszą wersje - duża klamra i cała 4cm. Ta też jest fajna. Quote
Marta_Ares Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 Magda25 napisał(a):Hymmm Ten wariant odpada hehe Tyle czekać ? ;) hehe no niestety czarnego psa jeszcze nie posiadam, moge zrobić na białym albo rudym:diabloti: Karilka napisał(a):aha... To podobnie jak mój. Choć czasem mamy moment zaginania czasoprzestrzeni. mojemu o bieganiu z przodu przypomina sie jak na rowerze jade.... koniecznie on musi byc z przodu i w dodatku jeszcze ciągnąc:roll: Quote
Recommended Posts