Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja miałam kiedyś obrożę z takimi właśnie dwoma kółkami (jakaś zwykła, kupiona na dogobazarku) dla owczarka.
Wg mnie rewelacyjne rozwiązanie szczególnie dla psa ciągnącego- nie ma obawy, że zatrzask pęknie bo kółeczka go ,,asekurują" ;)

Posted

Aleksandrossa napisał(a):
Ja miałam kiedyś obrożę z takimi właśnie dwoma kółkami (jakaś zwykła, kupiona na dogobazarku) dla owczarka.
Wg mnie rewelacyjne rozwiązanie szczególnie dla psa ciągnącego- nie ma obawy, że zatrzask pęknie bo kółeczka go ,,asekurują" ;)

Zastanawiam się co kupić , czy tego ezy doga , czy matis pet czy superdoga .
Nie miałam żadnej z nich i chciałabym spróbować

Posted

A ja teraz się ledwo powstrzymuję przed kupieniem julków młodemu.... Powiedzcie, że czerwony nie pasuje do morelki, powiedzcie :shake:

Ojej, fuj! Oczywiście, że nie pasuje!!! :diabloti:

Ale za to akwamaryna albo kiwi... :loveu:

Posted

A ja teraz się ledwo powstrzymuję przed kupieniem julków młodemu.... Powiedzcie, że czerwony nie pasuje do morelki, powiedzcie :shake:

Ble! Nie pasuje! :eviltong: Ale kiwi by było super :D ...albo moro

Posted

Do nas dotarło wczoraj zamówienie z DS :) Tydzień czekania łącznie z wysyłką, także szybciutko + kontakt fantastyczny. Naprawdę nie wiem, jak ludzie mogą czekać po 3tyg na zamówienia :lol:
Smycze plecionki już po testach, są WYBITNE! Zobaczymy, jak będzie po dłuższym użytkowaniu :grins:

(granatowo-miętowa smycz jest do obroży, którą już mamy na stanie).

Posted

Moja Tosia nie miała większego problemu, żeby wyjść z guardów :). Bardzo łatwo wychodziła też z szelek step in. Najlepiej sprawdziły się u nas szelki norweskie, ale pasek idący poziomo musi być dobrze dopasowany, bo jak jest za luźno, to pies też może się z nich łatwo wydostać (sprawdzone...).

Posted

[quote name='Gems']Pawss

Stronę wcześniej pisałam o pasach i linkach. Chyba, że jeszcze chcesz coś konkretnego wiedzieć ?

Ok. Przeczytam poprzednią wypowiedź. ;)

Posted

Wie ktoś, jak przywrócić polarek minky do stanu świetności?
Mamy rączkę od smyczy podszytą właśnie minky, ale strasznie się zbiła i już nie jest taka fajna i mięciutka...
Mam wrażenie, ze ktoś tu niedawno o to pytał, ale nie mogę znaleźć tych postów.
Więc... macie jakieś sposoby?