Aleksandrossa Posted March 25, 2014 Posted March 25, 2014 Ja miałam kiedyś obrożę z takimi właśnie dwoma kółkami (jakaś zwykła, kupiona na dogobazarku) dla owczarka. Wg mnie rewelacyjne rozwiązanie szczególnie dla psa ciągnącego- nie ma obawy, że zatrzask pęknie bo kółeczka go ,,asekurują" ;) Quote
gops Posted March 25, 2014 Posted March 25, 2014 Aleksandrossa napisał(a):Ja miałam kiedyś obrożę z takimi właśnie dwoma kółkami (jakaś zwykła, kupiona na dogobazarku) dla owczarka. Wg mnie rewelacyjne rozwiązanie szczególnie dla psa ciągnącego- nie ma obawy, że zatrzask pęknie bo kółeczka go ,,asekurują" ;) Zastanawiam się co kupić , czy tego ezy doga , czy matis pet czy superdoga . Nie miałam żadnej z nich i chciałabym spróbować Quote
gops Posted March 25, 2014 Posted March 25, 2014 To L (nasz rozmiar)ma pewnie 3cm bo pewnie rozmiary są co centymetr . Obroża super , bardzo lubie takie plecionki :) Quote
Aleksandrossa Posted March 25, 2014 Posted March 25, 2014 A ja teraz się ledwo powstrzymuję przed kupieniem julków młodemu.... Powiedzcie, że czerwony nie pasuje do morelki, powiedzcie :shake: Quote
IZMADO Posted March 25, 2014 Posted March 25, 2014 Aleksandrossa napisał(a):A ja teraz się ledwo powstrzymuję przed kupieniem julków młodemu.... Powiedzcie, że czerwony nie pasuje do morelki, powiedzcie :shake: Ojej, fuj! Oczywiście, że nie pasuje!!! :diabloti: Ale za to akwamaryna albo kiwi... :loveu: Quote
Adriana. Posted March 25, 2014 Posted March 25, 2014 Aleksandrossa napisał(a):A ja teraz się ledwo powstrzymuję przed kupieniem julków młodemu.... Powiedzcie, że czerwony nie pasuje do morelki, powiedzcie :shake: Ble! Nie pasuje! :eviltong: Ale kiwi by było super :D ...albo moro Quote
Aleksandrossa Posted March 25, 2014 Posted March 25, 2014 Kurde, 62zł za szelki... Trochę mnie nie stać :evil_lol: Quote
Litterka Posted March 25, 2014 Posted March 25, 2014 Oj tam, nie stać... Będziesz psu żałować? :diabloti: Quote
Karoola Posted March 25, 2014 Posted March 25, 2014 Bierz i się nie zastanawiaj... byle nie czerwone :eviltong: Ale akwamaryna :loveu: albo kiwi! :diabloti: Quote
Vailet Posted March 25, 2014 Posted March 25, 2014 Aleksandrossa napisał(a):Kurde, 62zł za szelki... Trochę mnie nie stać :evil_lol: Ciesz sie ze tylko 62 i ze nie masz wiekszego psa :diabloti: Quote
rashelek Posted March 26, 2014 Posted March 26, 2014 Do nas dotarło wczoraj zamówienie z DS :) Tydzień czekania łącznie z wysyłką, także szybciutko + kontakt fantastyczny. Naprawdę nie wiem, jak ludzie mogą czekać po 3tyg na zamówienia :lol: Smycze plecionki już po testach, są WYBITNE! Zobaczymy, jak będzie po dłuższym użytkowaniu :grins: (granatowo-miętowa smycz jest do obroży, którą już mamy na stanie). Quote
angineuuka Posted March 26, 2014 Posted March 26, 2014 też musiałabym zamówić plecioną smycz do kompletu, bo na wystawie pomarańczowej nie było :lol: Quote
Adriana. Posted March 26, 2014 Posted March 26, 2014 A do nas dzisiaj doszły szele ZeroDC :multi: Quote
Pawss Posted March 26, 2014 Posted March 26, 2014 Adzia123 napisał(a):A do nas dzisiaj doszły szele ZeroDC :multi: Foty dawaj! :eviltong: Quote
Adriana. Posted March 26, 2014 Posted March 26, 2014 Pawss napisał(a):Foty dawaj! :eviltong: Jutro zrobię ;). Quote
Kasi i Lena Posted March 27, 2014 Posted March 27, 2014 Z wszystkich krojów szelek? Ponoć najtrudniej jest się wydostać z guardów. http://i1112.photobucket.com/albums/k487/Dog-Style/Szelki%20smycze%20TWIST/DSC04200.jpg takich jak te, zdjęcie z allegro DS. Quote
Illusion Posted March 27, 2014 Posted March 27, 2014 Moja Tosia nie miała większego problemu, żeby wyjść z guardów :). Bardzo łatwo wychodziła też z szelek step in. Najlepiej sprawdziły się u nas szelki norweskie, ale pasek idący poziomo musi być dobrze dopasowany, bo jak jest za luźno, to pies też może się z nich łatwo wydostać (sprawdzone...). Quote
gops Posted March 27, 2014 Posted March 27, 2014 Można kupić norweskie z paskiem przez pierś dodatkowym wtedy psu nie powinno udac się z nich wydostać . Quote
Pawss Posted March 27, 2014 Posted March 27, 2014 Jaki sprzęt przydałby się do Canicrossu? Chodzi mi o linkę i w ogóle. Quote
Gems Posted March 27, 2014 Posted March 27, 2014 Pawss Stronę wcześniej pisałam o pasach i linkach. Chyba, że jeszcze chcesz coś konkretnego wiedzieć ? Quote
Pawss Posted March 27, 2014 Posted March 27, 2014 [quote name='Gems']Pawss Stronę wcześniej pisałam o pasach i linkach. Chyba, że jeszcze chcesz coś konkretnego wiedzieć ? Ok. Przeczytam poprzednią wypowiedź. ;) Quote
Niewyspana Posted March 27, 2014 Posted March 27, 2014 Wie ktoś, jak przywrócić polarek minky do stanu świetności? Mamy rączkę od smyczy podszytą właśnie minky, ale strasznie się zbiła i już nie jest taka fajna i mięciutka... Mam wrażenie, ze ktoś tu niedawno o to pytał, ale nie mogę znaleźć tych postów. Więc... macie jakieś sposoby? Quote
Recommended Posts