Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Czy taśma rurowa jest ciężka? DS robi z niej smycze, które mają ponad 3 metry +są przepinane, czyli dochodzą metalowe elementy, a czy sprawdziłaby się ona do smyczy treningowej, czyli tak ze 3x dłuższej?

Posted

Hill. napisał(a):
Czy taśma rurowa jest ciężka? DS robi z niej smycze, które mają ponad 3 metry +są przepinane, czyli dochodzą metalowe elementy, a czy sprawdziłaby się ona do smyczy treningowej, czyli tak ze 3x dłuższej?

Wydaje mi się, że na taką długą linę będzie jednak za ciężka. Ale może ktoś tak robił i powie z doświadczenia :D

A ja wysłałam zapytanie do DS o pare rzeczy, ciekawe jak tam u nich z kontaktem teraz :evil_lol:

Posted

Doradzi mi ktoś jaka smycz będzie pasowała do tych obroży?
Do reszty mam komplety a jedna czarna do tych 4 - tutaj jeszcze trzeba dodać puzzle z Furkidza, których nie ma na zdjęciu - niezbyt mi pasuje...
Mile widziane linki.

" class="ipsImage" alt="">

Posted

marta1624 napisał(a):
Ja też czekam na odpowiedź z DogStyle, zobaczymy. A nie wiecie gdzie mogę kupić szelki Bellomanii?

Na facebooku ktoś sprzedaje Lki więc to chyba wasz rozmiar .
Ja tam dorwałam Mki własnie i na nie czekam .

Posted

rashelek napisał(a):
Wydaje mi się, że na taką długą linę będzie jednak za ciężka. Ale może ktoś tak robił i powie z doświadczenia :D

A ja wysłałam zapytanie do DS o pare rzeczy, ciekawe jak tam u nich z kontaktem teraz :evil_lol:

Kurcze, tak mi się wydawało, ale może właśnie ktoś taką ma?

Posted

Niewyspana napisał(a):
Doradzi mi ktoś jaka smycz będzie pasowała do tych obroży?
Do reszty mam komplety a jedna czarna do tych 4 - tutaj jeszcze trzeba dodać puzzle z Furkidza, których nie ma na zdjęciu - niezbyt mi pasuje...
Mile widziane linki.

A może pleciona smycz? Np czerwono-limonkowo-pomarańczowa :)

Ja mam chyba wielkie szczęście do DS i trafiam, kiedy Marta siedzi na fb :lol: Szybkie odpowiedzi dzisiaj dostałam, fotkę o którą prosiłam też :grins:

Posted

Czy ma ktoś jakiś pomysł na połączenie różowe/limonkowe/fioletowe (tzn fiolet lub róż z limonką) na podkładzie 1,5 cm? Bo potrzebuję zamówić szelki a nie mam żadnego pomysłu, bo wszystkie tasiemki szersze..

Posted

rashelek napisał(a):
A może pleciona smycz?

Fakt, o tym nie pomyślałam...

Może ktoś coś więcej napisać o tej smyczy?
Pali ręce?
Wygodna?
Jak z nią po dłuższym użytkowaniu?

Posted

Niewyspana napisał(a):
Fakt, o tym nie pomyślałam...

Może ktoś coś więcej napisać o tej smyczy?
Pali ręce?
Wygodna?
Jak z nią po dłuższym użytkowaniu?

moja najlepsza smycz ever :D mam ją rok i jest ciągle jak nowa, nie pali rąk i jest mega wygodna :)

Posted

My też mamy "warkocza" od DS! Nie pali rąk, trzyma się wygodnie, jak obecna się zużyje - pędzę po następną. O ile wcześniej nie postanowię kupić Julków i do nich skombinować "warkoczyka". :loveu: Więcej powiedzieć nie mogę, używamy jej dopiero 2-3 miesiące i niezbyt intensywnie. Dopiero teraz zaczynamy używać ją częściej.

Posted

Dobry dzień wczoraj miałam, błyskawiczny kontakt z DS. Także czekam na dwie plecione smycze, dwie obróżki i futerkowy szarpak :grins: Zobaczymy, jak szybko wyślą. Ale ja naprawdę nie mam z nimi jakiś strasznych problemów, także nie zrozumiem tego narzekania na kontakt itp. :lol: