maxishine. Posted March 14, 2014 Posted March 14, 2014 Czy obroże z superdog są solidne i wytrzymałe? Quote
lilacly Posted March 14, 2014 Posted March 14, 2014 [quote name='Yuki_']Czy obroże z superdog są solidne i wytrzymałe? Tak. Mamy 2 sztuki. Są porządnie wykonane, z materiałem się nic nie dzieje. Wygląda na to, że długo będą wyglądały jak nowe. Polecam. Adzia123, super kolekcja! Przepiękne szelki :loveu: Quote
Sowroneczka Posted March 14, 2014 Posted March 14, 2014 Czy ktoś używał obroży Knot-a-Collar? Pyzulec się strasznie drapie w obroży materiałowej / skórzanej / podszytej polarem, no więc pomyślałam, że może linka jej nie będzie przeszkadzać... Ale się zastanawiam ja się ta z Ruffwear sprawdza w praktyce, bo kupić w tej cenie "do szuflady" nie chcę :mad: Quote
Niewyspana Posted March 14, 2014 Posted March 14, 2014 Mam pytanie do osób, które często bywają w TK Maxx (na dziale zwierzęcym), a mianowicie, czy jak były szelki Hurtty/produkty Bellomanii to one wisiały cały czas na haczykach w tym dziale? Czy może były jakoś wystawione? U mnie dzisiaj otworzyli ten sklep (nareszcie!) ale widziałam tam tylko produkty Trixie ze smyczy/obroży. W zabawkach i akcesoriach był wybór różnych marek, a ze smyczy/obroży tylko Trixie... Quote
MakeBelieve Posted March 14, 2014 Posted March 14, 2014 Niewyspana napisał(a):Furkidz nie ma? No właśnie nie, jedynie niebieskie. Quote
Dogha Posted March 14, 2014 Posted March 14, 2014 Sowroneczka napisał(a):Czy ktoś używał obroży Knot-a-Collar? Pyzulec się strasznie drapie w obroży materiałowej / skórzanej / podszytej polarem, no więc pomyślałam, że może linka jej nie będzie przeszkadzać... Ale się zastanawiam ja się ta z Ruffwear sprawdza w praktyce, bo kupić w tej cenie "do szuflady" nie chcę :mad: Nie szkoda cu pieniędzy na kawałek sznurka? ;) Podoba mi się ona, ale nie za tą cenę... Spróbowałabym sama taką zrobić na twoim miejscu ;) Quote
Sowroneczka Posted March 14, 2014 Posted March 14, 2014 Ja chyba wolę jedną porządną, niż dużo różności - wystarczą mi jedne fajne szelki i jedna obroża. Ta mi się podoba strasznie, ale chciałabym potwierdzenie użytkownika, że jest fajna, a nie obietnice producenta ;) Quote
Sowroneczka Posted March 14, 2014 Posted March 14, 2014 Niewyspana napisał(a):Mam pytanie do osób, które często bywają w TK Maxx (na dziale zwierzęcym), a mianowicie, czy jak były szelki Hurtty/produkty Bellomanii to one wisiały cały czas na haczykach w tym dziale? Czy może były jakoś wystawione? U mnie dzisiaj otworzyli ten sklep (nareszcie!) ale widziałam tam tylko produkty Trixie ze smyczy/obroży. W zabawkach i akcesoriach był wybór różnych marek, a ze smyczy/obroży tylko Trixie... Kiedyś pytałam obsługę jak to wygląda i powiedzieli mi, że zawsze wystawiają ten towar, który aktualnie mają w sprzedaży, na odpowiednich działach. Więc jak nie ma, to nie ma, ale np. Hurtę zamawiają w miarę regularnie. Quote
anostek Posted March 14, 2014 Posted March 14, 2014 Ktoś narzekał ostatnio, że obroże z neoprenem ohmypet są drogie a tu proszę jaki konkursik: http://apps.facebook.com/socialappspl/campaigns/KVBpvMNW5GUl :-) :-) :-) Quote
Niewyspana Posted March 14, 2014 Posted March 14, 2014 [quote name='anostek']Ktoś narzekał ostatnio, że obroże z neoprenem ohmypet są drogie a tu proszę jaki konkursik: http://apps.facebook.com/socialappspl/campaigns/KVBpvMNW5GUl :-) :-) :-) Ja narzekałam, a konkursik już obczaiłam ;) Quote
dance_macabre Posted March 14, 2014 Posted March 14, 2014 Sowroneczka napisał(a):Czy ktoś używał obroży Knot-a-Collar? Pyzulec się strasznie drapie w obroży materiałowej / skórzanej / podszytej polarem, no więc pomyślałam, że może linka jej nie będzie przeszkadzać... Ale się zastanawiam ja się ta z Ruffwear sprawdza w praktyce, bo kupić w tej cenie "do szuflady" nie chcę :mad: Może dogadaj się z ludźmi robiącymi branzoletki z sznurka alpinistycznego. Na pewno wyjdzie ci taniej. Quote
Papisiowa Posted March 14, 2014 Posted March 14, 2014 (edited) ---------- Edited April 1, 2014 by Papisiowa Quote
Sowroneczka Posted March 14, 2014 Posted March 14, 2014 Bardzo dziękuję! No to teraz muszę sobie tylko przypomnieć czego mnie uczyli na ZPT i do dzieła :D A na zajefajnych wstawkach mi specjalnie nie zależy ;) Quote
lucky23 Posted March 14, 2014 Posted March 14, 2014 MakeBelieve napisał(a):Czy jest jakaś firma hand made, która ma w ofercie tkaninę różową w sówki oprócz Dogstyle? I jak myślicie? Dla yorka lepiej szelki 1,5cm ze wzorkiem i podszyciem, że nie będzie widać podkładu, czy podkład 2 cm bez podszycia? Manufaktura MiauHau ma jeszcze sówki. I tak odnośniepodszycia, ja oficjalnie nie mam żadnych obróżek z podszyciem więc nie wiem jak to jest, ale myślę że 1,5 cm bez podszycia byłoby ok :-) Quote
MakeBelieve Posted March 15, 2014 Posted March 15, 2014 (edited) [quote name='lucky23']Manufaktura MiauHau ma jeszcze sówki. I tak odnośniepodszycia, ja oficjalnie nie mam żadnych obróżek z podszyciem więc nie wiem jak to jest, ale myślę że 1,5 cm bez podszycia byłoby ok :-) Dzięki, ale ja poszukuję tych sówek: https://lh6.googleusercontent.com/-s-fyJZoMfbg/UMI3gWZ2_KI/AAAAAAAABCw/hhhutbljx2o/s344/sówki różowe.jpg (zdj Dogstyle) bo Manufaktura ma fajne różowe sówki, ale na 2 cm pewnie byłyby mocno ucięte.. A co do szelek, to wzięłabym szerokość 2 cm, bo chcę mieć widoczny podkład :) EDIT: Kto ma takie szelki z Ohmydog nie guardy, ale podobne do nich w chyba piratów, z czerwoną siateczką? Bo patrzę, że nie ma ich na stronie OMD. Edited March 15, 2014 by MakeBelieve Quote
Victoria Posted March 15, 2014 Posted March 15, 2014 MakeBelieve napisał(a):EDIT: Kto ma takie szelki z Ohmydog nie guardy, ale podobne do nich w chyba piratów, z czerwoną siateczką? Bo patrzę, że nie ma ich na stronie OMD. Gram Unbleble ;) Quote
MakeBelieve Posted March 15, 2014 Posted March 15, 2014 Victoria napisał(a):Gram Unbleble ;) Dzięki, tak myślałam, tylko nie mogłam znaleźć żadnego zdjęcia :) Jak myślicie, lepiej taki model Y czy typowe guardy dla yorka? Bo przydadzą się i do samochodu i na co dzień ale boję się, że je źle wymierzę.. I nie wiem które lepsze. Quote
XdamianX Posted March 15, 2014 Posted March 15, 2014 Wie może ktoś które firmy ( z wyjątkiem Kudlategoarta i Modnej Kozy) szyją obroże z kokardką / same kokardy? Quote
rashelek Posted March 15, 2014 Posted March 15, 2014 XdamianX napisał(a):Wie może ktoś które firmy ( z wyjątkiem Kudlategoarta i Modnej Kozy) szyją obroże z kokardką / same kokardy? Furkidz i chyba PWDD Quote
MakeBelieve Posted March 16, 2014 Posted March 16, 2014 Widzę, że sówki różowe ma tylko DS, szkoda :< A czy istnieje szansa, że dostanę gdzieś różową smycz sznurkową? Bo potrzebuję ewentualnie do kompletu do tych sówek i rogz drogi, matis krótki :< Quote
angineuuka Posted March 16, 2014 Posted March 16, 2014 jaki kolor pasuje jeszcze do pomarańczowego? :D Quote
Recommended Posts