Bobryna Posted February 26, 2014 Posted February 26, 2014 rashelek napisał(a):Ok. 35cm. Ja nie lubię za masywnych obróżek, więc jamnisiowi bym proponowała jednak 2cm. Ale te z ElPerro nie kosztują niewiadomo ile, także nawet dla sprawdzenia możesz wziąć 2,5cm i zobaczysz na żywo jak to będzie wyglądało :D Dzięki za szybką odp. Jamnik nie ma bardzo chudej szyjki (31 cm), ale chyba faktycznie może być trochę za szeroko - przyzwyczaiłam się do 1,6 cm i 2 cm szerokości :P Quote
Ermilka1 Posted February 26, 2014 Posted February 26, 2014 Bobryna napisał(a):Dzięki, jeszcze się zastanowię ;) Myślałam jeszcze o hamiltonie. Strasznie mi się podobają ostatnio metalowe sprzączki/klamry. Szkoda, że hm nie mają w ofercie metalowych ozdobnych klamer :/ Mają :) . Ja zamawiam tylko takie. Miałam z Activ Doga, ale okucia były za ciężki, a teraz 3 z Kudłatego Arta :) :) Hamiltonów mam 3 - są nie do zdarcia :) Quote
Chefrenek Posted February 26, 2014 Posted February 26, 2014 Czy ma ktoś szelki hurtta 70 i mógłby zmierzyć obwód szyi? http://www.pelna-miska.pl/pl/p/Hurtta-szelki-Y-harness-70/5204 Quote
lilacly Posted February 26, 2014 Posted February 26, 2014 Chefrenek napisał(a):Czy ma ktoś szelki hurtta 70 i mógłby zmierzyć obwód szyi? http://www.pelna-miska.pl/pl/p/Hurtta-szelki-Y-harness-70/5204 Pasek na brzuchu - 22cm; przednia obręcz - z każdej strony 25cm; tylna obręcz dł. max ok. 70cm. Quote
Chefrenek Posted February 26, 2014 Posted February 26, 2014 lilacly napisał(a):Pasek na brzuchu - 22cm; przednia obręcz - z każdej strony 25cm; tylna obręcz dł. max ok. 70cm. Dziękuję :) Quote
Hallie Posted February 27, 2014 Posted February 27, 2014 Polecacie może dobre smycze skórzana, ale szyte na okrągło i przepinane? Quote
razed_in_black Posted February 27, 2014 Posted February 27, 2014 Hallie napisał(a):Polecacie może dobre smycze skórzana, ale szyte na okrągło i przepinane? bardzo dobra to firmy Buffalo, Dingo, dobra Champion, Zooleszcz ;) osobiście miałam tą z Championa i polecam ;) Quote
Hill. Posted February 27, 2014 Posted February 27, 2014 Jutro prawdopodobnie wreszcie odbiorę szelki na neoprenie :p. Widziałam, że Duffel już ma swoją obrożę, do kogoś jeszcze dotarły już akcesoria? Coś się nikt nie chwali, a OMP donosi, że "[FONT=lucida grande]Pierwsze neoprenowe akcesoria poszły w świat[/FONT]" ;). Quote
BBeta Posted February 27, 2014 Posted February 27, 2014 Do nas dotarły dzisiaj szelki z OhMyDog ;) Quote
Aleksandrossa Posted February 27, 2014 Posted February 27, 2014 Hill. napisał(a):Jutro prawdopodobnie wreszcie odbiorę szelki na neoprenie :p. Widziałam, że Duffel już ma swoją obrożę, do kogoś jeszcze dotarły już akcesoria? Coś się nikt nie chwali, a OMP donosi, że "[FONT=lucida grande]Pierwsze neoprenowe akcesoria poszły w świat[/FONT]" ;). My zamawialiśmy kantar i obrożę i do końca tyg napisali, że chcą je wysłać. Nie powiem, myślałam, że szybciej to będzie :roll: Quote
Ewa&Duffel Posted February 27, 2014 Posted February 27, 2014 Duffel od wtorku testuje komplet Ohmypet z neoprenem :) Pierwsze wrażenie super, neopren identyczny jak w akcesoriach Hurtty, bardzo miękki i przyjemny w dotyku, przyszyty bardzo starannie. Zobaczymy za jakiś czas, jak się sprawdzi w wodnych testach ;) Quote
Niewyspana Posted February 27, 2014 Posted February 27, 2014 Ma ktoś pomysł na kolor dla tego hultaja? Dodam, że oprócz pomarańczu, niebieskiego (w tym mięty) i czerwieni. Robimy przegląd obroży i chyba sprzedam/wymienię kilka, bo nam się znudziły, a mam chrapkę na coś nowego (intryguje mnie piankowe podszycie z activdoga :razz:). Quote
Hill. Posted February 27, 2014 Posted February 27, 2014 Duffel przecudnie ;) BBeta napisał(a):Do nas dotarły dzisiaj szelki z OhMyDog ;) Ty masz zawsze piękne zdjęcia, pokaż, pokaż :mdrmed: Aleksandrossa napisał(a):My zamawialiśmy kantar i obrożę i do końca tyg napisali, że chcą je wysłać. Nie powiem, myślałam, że szybciej to będzie :roll: Oni mówią, że do 10 dni roboczych, więc niby byłam na to gotowa, ale też mnie męczy czekanie. Mam wrażenie, że to "do 10 dni" to nie jest "do", tylko po prostu "wyślemy za 10 dni", bo oni to na ostatnią chwilę szyją. Jakie zestawienia wzięłyście? Quote
Niewyspana Posted February 27, 2014 Posted February 27, 2014 Aleksandrossa napisał(a):Żółty :D Albo róż :D Tak, zrobię z niego słodziutkiego pedałka w różu :evil_lol: Chociaż fakt, że podoba mi się ten oczo...rażący róż, to jednak chyba psina mi tego nie wybaczy ;p A ma ktoś pomysł na tasiemkę? Quote
angineuuka Posted February 27, 2014 Posted February 27, 2014 a to nie jest tak, że wysyłka do 10 dni? :evil_lol: Quote
angineuuka Posted February 27, 2014 Posted February 27, 2014 Niewyspana napisał(a):Tak, zrobię z niego słodziutkiego pedałka w różu :evil_lol: Chociaż fakt, że podoba mi się ten oczo...rażący róż, to jednak chyba psina mi tego nie wybaczy ;p A ma ktoś pomysł na tasiemkę? wybaczy :evil_lol: :D Quote
Hill. Posted February 27, 2014 Posted February 27, 2014 Angi napisał(a):a to nie jest tak, że wysyłka do 10 dni? :evil_lol: Ee, do 10 dni roboczych. Quote
Niewyspana Posted February 27, 2014 Posted February 27, 2014 Angi napisał(a):wybaczy :evil_lol: :D Jak się przejrzy w lustrze, to obawiam się, że siebie nie pozna :evil_lol: A jak w końcu rozpozna, to zwali winę na biedną pańcię :roll: Chociaż może zaryzykuję? :diabloti: Jaka tasiemka pasuje do żółtej, rażącej pianki? Quote
Hill. Posted February 27, 2014 Posted February 27, 2014 Z AD? Może http://www.activdog.pl/wzorypatterns/ 56 albo 74, 70? Quote
BBeta Posted February 27, 2014 Posted February 27, 2014 Hill. napisał(a):Ty masz zawsze piękne zdjęcia, pokaż, pokaż :mdrmed: Nie mam :eviltong: Quote
Niewyspana Posted February 27, 2014 Posted February 27, 2014 Hill. napisał(a):Z AD? Może http://www.activdog.pl/wzorypatterns/ 56 albo 74, 70? Dzięki. Ktoś coś jeszcze? Quote
Hill. Posted February 27, 2014 Posted February 27, 2014 BBeta napisał(a):Nie mam :eviltong: Nieee w ogóle :diabloti:. Ale cudne, żywe kolorki. Będą super na czekoladach wyglądały. My też mamy guardy. Płaciłaś normalną cenę, czy jeszcze jako testerzy? Jak się sprawdzają te dwa zatrzaski? Prosiłam o jeden, ale się nie dało, więc będziemy mieli pierwsze szelki z dwoma i coś mi się wydaje, że to nie rozwiązanie dla nas. Quote
rashelek Posted February 27, 2014 Posted February 27, 2014 Hill. napisał(a):Nieee w ogóle :diabloti:. Ale cudne, żywe kolorki. Będą super na czekoladach wyglądały. My też mamy guardy. Płaciłaś normalną cenę, czy jeszcze jako testerzy? Jak się sprawdzają te dwa zatrzaski? Prosiłam o jeden, ale się nie dało, więc będziemy mieli pierwsze szelki z dwoma i coś mi się wydaje, że to nie rozwiązanie dla nas. Czemu niby się nie dało? :hmmmm: Quote
Recommended Posts