Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

rashelek napisał(a):
Ok. 35cm.
Ja nie lubię za masywnych obróżek, więc jamnisiowi bym proponowała jednak 2cm. Ale te z ElPerro nie kosztują niewiadomo ile, także nawet dla sprawdzenia możesz wziąć 2,5cm i zobaczysz na żywo jak to będzie wyglądało :D

Dzięki za szybką odp. Jamnik nie ma bardzo chudej szyjki (31 cm), ale chyba faktycznie może być trochę za szeroko - przyzwyczaiłam się do 1,6 cm i 2 cm szerokości :P

Posted

Bobryna napisał(a):
Dzięki, jeszcze się zastanowię ;) Myślałam jeszcze o hamiltonie. Strasznie mi się podobają ostatnio metalowe sprzączki/klamry. Szkoda, że hm nie mają w ofercie metalowych ozdobnych klamer :/

Mają :) . Ja zamawiam tylko takie. Miałam z Activ Doga, ale okucia były za ciężki, a teraz 3 z Kudłatego Arta :) :) Hamiltonów mam 3 - są nie do zdarcia :)

Posted

Hallie napisał(a):
Polecacie może dobre smycze skórzana, ale szyte na okrągło i przepinane?

bardzo dobra to firmy Buffalo, Dingo, dobra Champion, Zooleszcz ;) osobiście miałam tą z Championa i polecam ;)

Posted

Jutro prawdopodobnie wreszcie odbiorę szelki na neoprenie :p.
Widziałam, że Duffel już ma swoją obrożę, do kogoś jeszcze dotarły już akcesoria? Coś się nikt nie chwali, a OMP donosi, że "[FONT=lucida grande]Pierwsze neoprenowe akcesoria poszły w świat[/FONT]" ;).

Posted

Hill. napisał(a):
Jutro prawdopodobnie wreszcie odbiorę szelki na neoprenie :p.
Widziałam, że Duffel już ma swoją obrożę, do kogoś jeszcze dotarły już akcesoria? Coś się nikt nie chwali, a OMP donosi, że "[FONT=lucida grande]Pierwsze neoprenowe akcesoria poszły w świat[/FONT]" ;).

My zamawialiśmy kantar i obrożę i do końca tyg napisali, że chcą je wysłać.
Nie powiem, myślałam, że szybciej to będzie :roll:

Posted

Duffel od wtorku testuje komplet Ohmypet z neoprenem :) Pierwsze wrażenie super, neopren identyczny jak w akcesoriach Hurtty, bardzo miękki i przyjemny w dotyku, przyszyty bardzo starannie. Zobaczymy za jakiś czas, jak się sprawdzi w wodnych testach ;)

Posted

Ma ktoś pomysł na kolor dla tego hultaja?
Dodam, że oprócz pomarańczu, niebieskiego (w tym mięty) i czerwieni.
Robimy przegląd obroży i chyba sprzedam/wymienię kilka, bo nam się znudziły, a mam chrapkę na coś nowego (intryguje mnie piankowe podszycie z activdoga :razz:).

Posted

Duffel przecudnie ;)

BBeta napisał(a):
Do nas dotarły dzisiaj szelki z OhMyDog ;)

Ty masz zawsze piękne zdjęcia, pokaż, pokaż :mdrmed:

Aleksandrossa napisał(a):
My zamawialiśmy kantar i obrożę i do końca tyg napisali, że chcą je wysłać.
Nie powiem, myślałam, że szybciej to będzie :roll:

Oni mówią, że do 10 dni roboczych, więc niby byłam na to gotowa, ale też mnie męczy czekanie. Mam wrażenie, że to "do 10 dni" to nie jest "do", tylko po prostu "wyślemy za 10 dni", bo oni to na ostatnią chwilę szyją.

Jakie zestawienia wzięłyście?

Posted

Aleksandrossa napisał(a):
Żółty :D
Albo róż :D

Tak, zrobię z niego słodziutkiego pedałka w różu :evil_lol:
Chociaż fakt, że podoba mi się ten oczo...rażący róż, to jednak chyba psina mi tego nie wybaczy ;p

A ma ktoś pomysł na tasiemkę?

Posted

Niewyspana napisał(a):
Tak, zrobię z niego słodziutkiego pedałka w różu :evil_lol:
Chociaż fakt, że podoba mi się ten oczo...rażący róż, to jednak chyba psina mi tego nie wybaczy ;p

A ma ktoś pomysł na tasiemkę?

wybaczy :evil_lol: :D

Posted

Angi napisał(a):
wybaczy :evil_lol: :D

Jak się przejrzy w lustrze, to obawiam się, że siebie nie pozna :evil_lol:
A jak w końcu rozpozna, to zwali winę na biedną pańcię :roll:

Chociaż może zaryzykuję? :diabloti:

Jaka tasiemka pasuje do żółtej, rażącej pianki?

Posted

BBeta napisał(a):
Nie mam :eviltong:

Nieee w ogóle :diabloti:.
Ale cudne, żywe kolorki. Będą super na czekoladach wyglądały. My też mamy guardy. Płaciłaś normalną cenę, czy jeszcze jako testerzy? Jak się sprawdzają te dwa zatrzaski? Prosiłam o jeden, ale się nie dało, więc będziemy mieli pierwsze szelki z dwoma i coś mi się wydaje, że to nie rozwiązanie dla nas.

Posted

Hill. napisał(a):
Nieee w ogóle :diabloti:.
Ale cudne, żywe kolorki. Będą super na czekoladach wyglądały. My też mamy guardy. Płaciłaś normalną cenę, czy jeszcze jako testerzy? Jak się sprawdzają te dwa zatrzaski? Prosiłam o jeden, ale się nie dało, więc będziemy mieli pierwsze szelki z dwoma i coś mi się wydaje, że to nie rozwiązanie dla nas.

Czemu niby się nie dało? :hmmmm: