Aleksandrossa Posted February 24, 2014 Posted February 24, 2014 lucky23 napisał(a):Ma ktoś z Was może obrożę z furkidz z łańcuszkiem dla małego psa? Tak i nie polecam. Quote
NightQueen Posted February 24, 2014 Posted February 24, 2014 Aleksandrossa napisał(a):Tak i nie polecam. a ja polecam :diabloti: aganela napisał(a): Jak czyścicie swoje juliusy? Pierzecie w pralce? nie mam juliusów ale podobnego typu szelki z siodełkiem i piorę w pralce, już kilka razy były prane i wszystko jest ok Quote
dance_macabre Posted February 24, 2014 Posted February 24, 2014 Harley napisał(a):Przyszedł termin wysyłki zamówionych szelek i kontakt z DogStyle się urwał. A tylko spytałam czy już gotowe... ach te firmy handmade :-P. Dziękuj że przyszedł ci termin wysyłki... :roll: Takie cyrki z mojego doświadczenia miałam tylko z DS. Quote
angineuuka Posted February 24, 2014 Posted February 24, 2014 ja miałam furkidza z łańcuszkiem ;) Ja na szczęście z DS miałam dobry kontakt :D Quote
rashelek Posted February 24, 2014 Posted February 24, 2014 No z DS czasem jest ciężko, na przykład piszę do nich czy moja przesyłka już wysłana bo taki mi podali termin a dostaję odpowiedź "mieliśmy opóźnienie i jeszcze nie jest uszyte". Ale i tak najbardziej lubię ich akcesoria, jak do mnie przychodzą to wybaczam te obsuwy w czasie :lol: Quote
Harley Posted February 24, 2014 Posted February 24, 2014 Pisałam do nich w środę, a przed chwilą mi odpisali, że szelki chyba są gotowe i jutro wysyłka. W każdym razie czekam z niecierpliwością. To "prezent" z okazji rocznicy adopcji ze schroniska(nasz odpowiednik obchodzenia urodzin psa ;-P). Quote
aganela Posted February 24, 2014 Posted February 24, 2014 wilczy zew napisał(a):Zamów najnowszy model,ktory ma miejsce na napisy i zamowisz napisy. My taki mamy. Dingo czy Juliusy? Mam juliusy z napisami tylko, ale chciałam nowe z okółkami po bokach i również z napisami odblaskowymi..nie wiem czemu zdawało mi się,że takie istnieją... Quote
Smile of Red Witch Posted February 24, 2014 Posted February 24, 2014 Co byście proponowali dla tej Panienki Quote
evel Posted February 24, 2014 Posted February 24, 2014 Harley napisał(a):Przyszedł termin wysyłki zamówionych szelek i kontakt z DogStyle się urwał. A tylko spytałam czy już gotowe... ach te firmy handmade :-P. Weź mnie nie strasz kobito, bo ja już tu świra dostaję, a szczeniak czeka na szelki z niecierpliwością :mad: Smile, ja nie wiem, co bym proponowała, ale te zmarchy na czole, raaaany :loveu: Quote
wilczy zew Posted February 24, 2014 Posted February 24, 2014 aganela napisał(a):Dingo czy Juliusy? Mam juliusy z napisami tylko, ale chciałam nowe z okółkami po bokach i również z napisami odblaskowymi..nie wiem czemu zdawało mi się,że takie istnieją... Juliusy zamow w Psie,w uwagach napisz,ze ccesz najnowszy typ z rzepem po bokach a oddzielnie zamow napisy. Piszę o tych z kółkami. Wcześniej mozesz zadzwonić do sklepu i dodatkowo sie poinformowac. Mamy te juliusy ale nie bralam napisow,bo mam do nich sakwy. Quote
lucky23 Posted February 24, 2014 Posted February 24, 2014 Angi napisał(a):ja miałam furkidza z łańcuszkiem ;) Ja na szczęście z DS miałam dobry kontakt :D A masz zdj? Quote
Aleksandrossa Posted February 25, 2014 Posted February 25, 2014 Długość łańcuszka wg.mnie masakryczna (mimo, że było pisane, że dla pudla ma być) Quote
asiak_kasia Posted February 25, 2014 Posted February 25, 2014 Powiedzcie mi, które z obrożowych firm mają u siebie opcję z wyszyciem imienia na tasmie? Plus zależy mi na obroży dość solidnej, i raczej 3-4cm szerokości. Quote
rashelek Posted February 25, 2014 Posted February 25, 2014 asiak_kasia napisał(a):Powiedzcie mi, które z obrożowych firm mają u siebie opcję z wyszyciem imienia na tasmie? Plus zależy mi na obroży dość solidnej, i raczej 3-4cm szerokości. Jak solidna i szeroka, to najlepsze będzie ElPerro. Gadżeciaki też na pewno wyszywają. Quote
Aleksandrossa Posted February 25, 2014 Posted February 25, 2014 na pewno El Perro ;) http://www.elperro.com.pl/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=134&Itemid=1&lang=pl Quote
Niewyspana Posted February 25, 2014 Posted February 25, 2014 Ostatnio wyszywa też Modna Koza, ale nie wiem jak z wytrzymałością ;) Quote
asiak_kasia Posted February 25, 2014 Posted February 25, 2014 oo zapomniałam zupełnie o el perro :oops: Idę zamawiać i kombinować :diabloti: Dla rudzielca ten kolor? klik klik Quote
Aleksandrossa Posted February 25, 2014 Posted February 25, 2014 Moim zdaniem będzie świetnie wyglądać :cool3: Quote
gops Posted February 25, 2014 Posted February 25, 2014 asiak_kasia napisał(a):Powiedzcie mi, które z obrożowych firm mają u siebie opcję z wyszyciem imienia na tasmie? Plus zależy mi na obroży dość solidnej, i raczej 3-4cm szerokości. Nie kupuj jasnej el perro bo nie dopierzesz . Ja już po kilku spacerach nie mogłam doprać mojej el perro (beżowej z niebieskim haftem) a teraz wygląda ciągle na brudną no i zardzewiały mi trochę okucia ale to raczej przypadek bo drugiej el perro z obciążeniem nic jest . Ew. czesto trzeba prac by do tego nie doprowadzić . Ja żałuje starsznie wyboru koloru , obroża była piękna ale tylko pierwsze tygodnie a teraz nawet jej nie nosi za bardzo . Quote
asiak_kasia Posted February 25, 2014 Posted February 25, 2014 gops napisał(a):Nie kupuj jasnej el perro bo nie dopierzesz . Ja już po kilku spacerach nie mogłam doprać mojej el perro (beżowej z niebieskim haftem) a teraz wygląda ciągle na brudną no i zardzewiały mi trochę okucia ale to raczej przypadek bo drugiej el perro z obciążeniem nic jest . Ew. czesto trzeba prac by do tego nie doprowadzić . Ja żałuje starsznie wyboru koloru , obroża była piękna ale tylko pierwsze tygodnie a teraz nawet jej nie nosi za bardzo . łeee, a tak podoba mi się ten kolor :-( jako, że to tymczas nie bede go obkupować w setki obróżek, bo mi kasiory szkoda. Ta, która ma to już na wykończeniu jest, i jakoś nie ufam, że przetrwa, szczególnie, że gnojek ma siłe i ciągnie trochę. Trzeba będzie uderzyć w jakiś standard, a liczyłam na lans na dzielni :evil_lol: Quote
gops Posted February 25, 2014 Posted February 25, 2014 asiak_kasia napisał(a):łeee, a tak podoba mi się ten kolor :-( jako, że to tymczas nie bede go obkupować w setki obróżek, bo mi kasiory szkoda. Ta, która ma to już na wykończeniu jest, i jakoś nie ufam, że przetrwa, szczególnie, że gnojek ma siłe i ciągnie trochę. Trzeba będzie uderzyć w jakiś standard, a liczyłam na lans na dzielni :evil_lol: Weź poprostu ciemniejszą , np. brąz i złoty haft ? lub beżowy haft ? będzie też ślicznie . Ja właśnie kolejną taką planuje a tą co mam oddam do schronu . To dla tego ttb ? jesli tak to weź 4cm , różnica między okuciami 3 a 4 jest olbrzymia. Quote
asiak_kasia Posted February 25, 2014 Posted February 25, 2014 gops napisał(a):Weź poprostu ciemniejszą , np. brąz i złoty haft ? lub beżowy haft ? będzie też ślicznie . Ja właśnie kolejną taką planuje a tą co mam oddam do schronu . To dla tego ttb ? jesli tak to weź 4cm , różnica między okuciami 3 a 4 jest olbrzymia. No planujemy 4cm kupić, szczególnie, że to będzie jego jedyny gadżet :diabloti: a obróżka dla tego pana ;) Quote
Harley Posted February 25, 2014 Posted February 25, 2014 http://pitman.pl/pl/p/Obroza-GOLD-INDIVIDUAL-JUNIOR/248 Pitman też robi z napisami. Quote
gops Posted February 25, 2014 Posted February 25, 2014 Piękny rudzielec :) Koniecznie porób mu więcej fotek . Quote
Beatrx Posted February 25, 2014 Posted February 25, 2014 mój baby pink różowy od el perro dał się spokojnie dopierać;) dopiero jak taśma zaczęła się strzępić to chyba wyblakł na rogach i wtedy mu się tam porobiły takie szare kolory nie do sprania. inna rzecz, ze po wypadzie nad morze okucia pordzewiały, więc już jej psisko nie nosi. Quote
Recommended Posts