Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Chefrenek napisał(a):
a skąd to idzie? jak płaciłaś? czy dobrze rozumiem, że przesyłka jest darmowa?

czy można dostać w PL szelki red dingo?

na pewno dwa razy przyszla przesylka z wegier, a ostatnio zdaje mi sie, ze z innego kraju, ale nie pamietam z jakiego.
placilam normalnie, przelewem. dwa razy ze zwyklego konta, ostatnio z konta w
i na pewno za ostatnim razem, a bylo to bardzo niedawno, nie placilam za przesylke, ale kupowalam wtedy 3 komplety rogza obroza plus smycz, wiec nie wiem, czy nie przekroczylam jakiejs sumy.

bardzo fajny ten sklep, kontakt z obsluga bardzo spoks. chcialam kupic jeden komplet, ktory byl w promocji, ale wyczerpal sie zapas to od razu skontaktowano sie ze mna i moglam wybrac inny komplet, za ktory policzyli mi promocje mimo ze nie byl w promo.

Posted

toyota napisał(a):
Tutaj są różne wielkości: http://sklep.canifel.pl/obroza-jednobarwna-rozne-kolory-dlugosc-45-cm-duplikat-1-1276.html , to jest ten kolor hot pink, na stronie wygląda inaczej, jest ciemniejszy.
Na zdjęciach, które zamieściłam, obroża nie jest nowa i była już prana, bo Diana uwielbia się brudzić. Obroża, gdy była nowa, to była jeszcze bardziej żarowiasta ;).

Dzięki :) to chyba się zdecyduję, choć trochę cienka ta obróżka jak dla nas...

Posted

xxxkaluniaxxx napisał(a):
szczyl kumpeli miał na bank 25cm bo rogz M miał na maksa zmniejszonego :lol: niektóre dorosłe ONy mają koło 40cm więc jak 35cm?

jak może mieć dorosły ON 40 :evil_lol: dorosłe bordery ważące koło 20-25kg mają po 40-45, moja sucz ma 30- ale ta to ma szyję jak Gramuś (35cm w kłębie :diabloti: )

Posted

Unbelievable napisał(a):
jak może mieć dorosły ON 40 :evil_lol: dorosłe bordery ważące koło 20-25kg mają po 40-45, moja sucz ma 30- ale ta to ma szyję jak Gramuś (35cm w kłębie :diabloti: )

Suka znajomej ma 38cm samiec tej samej znajomej ma 45cm, pies innej znajomej ma 42cm :lol: info ile ma szczeniak w karku mam z ON forum :eviltong: moja suka mix 35cm w kłębie ma 42cm :diabloti:

Posted

Suka znajomej ma 38cm samiec tej samej znajomej ma 45cm, pies innej znajomej ma 42cm :lol: info ile ma szczeniak w karku mam z ON forum :eviltong: moja suka mix 35cm w kłębie ma 42cm :diabloti:

ale twoja suka jest gruba : P ja mówię o normalnie zbudowanych psach

Posted

42? Przy tak małym psie to strasznie dużo. No chyba że to owczarek na podwoziu jamnika :D