Ewa&Duffel Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 Unbelievable napisał(a):mi nic nie popękało, miałam obrożę koło dwóch lat, często używaną w różnych warunkach. Ale tobie na pewno popęka : P Ja miałam dwie-czerwoną i fioletową-i obydwie bardzo szybko popękały ;) Quote
Dogha Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 koleżance też szybko popękała i obroża i smycz ;) Quote
Unbelievable Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 Ewa&Duffel napisał(a):Ja miałam dwie-czerwoną i fioletową-i obydwie bardzo szybko popękały ;) mi się przetarła tylko tam, gdzie byl regulator- ale dopiero po używaniu ;) a tak cała i zdrowa. Żółtą miałam Quote
Ewa&Duffel Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 Może to zależy na jaką się trafi, ale generalnie z tego, co czytałam, bardzo często pękają te kostki. Większość ludzi raczej odradza tą odblaskową serię RD. Quote
Aleksandrossa Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 Pudelson w rogzowym różu- może i zdeka pedalsko ale uroczo :p Quote
Niewyspana Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 Ślicznie wygląda ;p Jak dziewczynka :evil_lol: Quote
gops Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 Ewa&Duffel napisał(a):Może to zależy na jaką się trafi, ale generalnie z tego, co czytałam, bardzo często pękają te kostki. Większość ludzi raczej odradza tą odblaskową serię RD. Powiedź mi jeszcze bo pewnie miałaś :evil_lol: minimalny obwód rogza XL zaciskowego ? Aleksandrossa świetnie wygląda ! Quote
Ewa&Duffel Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 gops napisał(a):Powiedź mi jeszcze bo pewnie miałaś :evil_lol: minimalny obwód rogza XL zaciskowego ? Miałam i za każdym razem się szybko pozbywałam ;) Ja nie umiałam w ogóle wyregulować tej obroży przez ten strasznie długi pasek zaciskowy (ma około 16 cm z tego co pamiętam). Minimalny obwód chyba był około 50 cm + zacisk. Quote
Dogha Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 Aleksandrossa mnie się średnio podoba :P Róż na morelowym psie to nie moja bajka ;) A ja zamówiłam zieloną obrożę hurtty i limonkową smycz Rogz lekkie i miękkie... :roll: Wcale ostatnio nie przyszły 2 pary norwegów i smycz :P Quote
gops Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 Ewa&Duffel napisał(a):Miałam i za każdym razem się szybko pozbywałam ;) Ja nie umiałam w ogóle wyregulować tej obroży przez ten strasznie długi pasek zaciskowy (ma około 16 cm z tego co pamiętam). Minimalny obwód chyba był około 50 cm + zacisk. O myślałam że to 50cm jest już z zaciskiem . W takim razie też odpuszczam . Na pocieszenie kupie skóre zaciskowa z kolcami :p To robią na wymiar . Quote
Adriana. Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 Aleksandrossa napisał(a):Pudelson w rogzowym różu- może i zdeka pedalsko ale uroczo :p Ślicznie mu w tych szelkach :) Quote
Dogha Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 Aaaa i jeszcze, czy miał ktoś Lupine wzór moo cow? Jaka jest taśma, miękka czy to ta nie fajna sztywna? Quote
Ewa&Duffel Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 gops napisał(a):O myślałam że to 50cm jest już z zaciskiem . W takim razie też odpuszczam . Na pocieszenie kupie skóre zaciskowa z kolcami :p To robią na wymiar . W sumie to już nie pamiętam, może jednak bez zacisku... ale naprawdę ciężko jest dobrze wyregulować tą obrożę ;) więc nie polecam. Quote
Illusion Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 Dogha napisał(a):Aaaa i jeszcze, czy miał ktoś Lupine wzór moo cow? Jaka jest taśma, miękka czy to ta nie fajna sztywna? Dosyć sztywna ;). Quote
Dogha Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 A masz może porównanie do Jerry Roll lub łapek Muddy Paws albo tych różowych? Quote
toyota Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 Jeśli chodzi o odblaskową RD to mam kostki pomarańczowe i też mi popękała. Nie przeszkadza to w użytkowaniu i nie widać z daleka, ale jednak nie powinna się tak szybko niszczyć obroża dobrej firmy. Quote
toyota Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 Dogha napisał(a):Aaaa i jeszcze, czy miał ktoś Lupine wzór moo cow? Jaka jest taśma, miękka czy to ta nie fajna sztywna? To jest wzór moo cow ? Quote
Dogha Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 (edited) Tak :) Moim zdaniem jeden z najlepszych Lupine, ale dla nas jednak za cienko... Mogli ją zrobić dla dużych psów ;) EDIT: I poszło :P Szelki cooper canyon i obroża półzaciskowa mud puppy. Choroba mi się rozwija, a było już tak dobrze, ehh Edited January 2, 2014 by Dogha Quote
Vailet Posted January 3, 2014 Posted January 3, 2014 Vailet napisał(a):Wiecie jaka firma uszylaby mi obroze martingale 4cm w kolorze ciemny khaki? W ds nie ma z tego co wiem ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Quote
Kasi i Lena Posted January 3, 2014 Posted January 3, 2014 moo cow jest sztywny ale za to dużo wytrzymalszy niż te miękkie lupinowe taśmy. Tickled Pink jest z miękkiej taśmy i zmechacił się po jakimś czasie niezbyt częstego noszenia. Quote
Illusion Posted January 3, 2014 Posted January 3, 2014 Miałam porównanie z muddy paws i te niebieskie łapki są dużo, dużo miększe i lepiej się układały, ale tak jak pisze Kasi i Lena, moo cow były wytrzymalsze, u nas łapki też zmechacone. A jak przy lupine jesteśmy ;). Wie ktoś, czy czas oczekiwania 28dni roboczych na zamówienie w lupine.pl liczy się od momentu potwierdzenia zamówienia, czy od momentu, kiedy zostanie ono opłacone? Quote
Aleksandrossa Posted January 3, 2014 Posted January 3, 2014 Tu lepiej rogzowe szele widać :cool3: Quote
rashelek Posted January 3, 2014 Posted January 3, 2014 Bardzo fajnie w nich wygląda :loveu: Jaki na żywo jest odcień tego różu? Delikatny czy taki intensywny? Quote
Aleksandrossa Posted January 3, 2014 Posted January 3, 2014 Praktycznie taki jak na zdjęciach ;) My kupiliśmy używane więc na górze kolor trochę wypłowiał ale ogółem taki delikatny ;) Quote
Recommended Posts