Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A ja chciałam donieść, że dziś otrzymaliśmy paczkę z szelkami :) Rozmiar 2 i są po prostu IDEALNIE dopasowane. Leżą jak druga skóra!! Byliśmy na dłuuugim spacerze i są również niesamowicie prkatyczne. Od teraz tylko te szelki będziemy kupować :)
No i mój Niuń w szelach:

Posted

fridaso napisał(a):
Pięknie się na niej prezentują obróżki! :loveu: Skąd ta zabaweczka? :)

Dziękujemy :loveu: Collar Puller jak niżej kupiony na wystawie poznańskiej ;) O ile pamiętam w DogStyle też mieli ;)

nichya&nazir napisał(a):
O macie collar puller jak się sprawdza? jest jakaś duża różnica przyrównując do zwykłego ringo? pomijając wytrzymałość;)

No puller w porównaniu do ringa z gumy jest z takiej fajnej, miękkiej pianki(?), którą można memlać. Młoda uwielbia zabawki, które można pomemlać więc u nas np zabawki z lanej gumy odpadają za to to robi furorę :diabloti: Fakt faktem jak widać na załączonym obrazku są ślady zębów ale nie mają one wpływu na użytkowanie a młoda na nim często wisi ;)

Posted

LalaAla napisał(a):
A ja chciałam donieść, że dziś otrzymaliśmy paczkę z szelkami :) Rozmiar 2 i są po prostu IDEALNIE dopasowane. Leżą jak druga skóra!! Byliśmy na dłuuugim spacerze i są również niesamowicie praktyczne. Od teraz tylko te szelki będziemy kupować :)

Coś mi się wydaje, że wiele ich nie kupicie ;) Patrząc na opinie użytkowników są świetne jakościowo i zastanawiam się, czy ktoś był zmuszony kupić nowe, bo stare mu się przetarły/podziurawiły/popruły itp...

Posted

Agathee napisał(a):
Ma ktoś może zdjęcie lupine na zatrzask o szerokości 1,8cm/2,5cm na psie? Nie wiem jaką szerokość wybrać :eviltong:

ja mam 2,5 dla suczy, ogólnie jest masywna ta obroża, ale też bez przesady

Posted

Agathee napisał(a):
Ma ktoś może zdjęcie lupine na zatrzask o szerokości 1,8cm/2,5cm na psie? Nie wiem jaką szerokość wybrać :eviltong:

Mogę później pstryknąć zdjęcia. Mam 2,5 i 1,8 cm. Na jakim psie chcesz? Mam dwa. Jeden wielkości spaniela, drugi mniejszy. jakoś niecałe 40 cm w kłębie, 10 kg i niecałe 30cm w szyjce.

Posted

Agathee napisał(a):

Ja mam sznaucer miniaturę i 1,8cm jest moim zdaniem idealne ;) Zwłaszcza, że to dość sztywne obróżki ;)

Posted

Kto ma odblaskowe Red Dingo i powie mi czy pęka po jakimś czasie ?
Zastanawaim się nad żółtą odblaskową obrożą lub

Może ktoś ma którąś z tych obróż i da zdjęcie na psie ?

Posted

gops napisał(a):
Kto ma odblaskowe Red Dingo i powie mi czy pęka po jakimś czasie ?
Zastanawaim się nad żółtą odblaskową obrożą lub

Niestety te odblaskowe kostki bardzo szybko pękają :(

Posted

Tak myślałam , gdzieś już kiedyś o tym czytałam tylko nie byłam pewna .
W takim razie odblaskową odpuszczamy , szkoda bo one mi się najbardziej podobają szczególnie żółte .