trabeska Posted December 29, 2013 Posted December 29, 2013 Victoria napisał(a):Nana w DS http://i1326.photobucket.com/albums/u652/Kasia_Gryglas/_MG_9221_zps96183b98.jpg Ahh i znowu ten uśmiech, pięknie jej w różu :loveu: Jaka to szerokość? :) Quote
lucky23 Posted December 30, 2013 Posted December 30, 2013 Angi napisał(a):tak, to jest odblask :) Ooo.. myślałam że można tylko na czarnym odblask, ale jak nie to fajnie :) Quote
LalaAla Posted December 31, 2013 Posted December 31, 2013 A ja chciałam donieść, że dziś otrzymaliśmy paczkę z szelkami :) Rozmiar 2 i są po prostu IDEALNIE dopasowane. Leżą jak druga skóra!! Byliśmy na dłuuugim spacerze i są również niesamowicie prkatyczne. Od teraz tylko te szelki będziemy kupować :) No i mój Niuń w szelach: Quote
Vailet Posted January 1, 2014 Posted January 1, 2014 Wiecie jaka firma uszylaby mi obroze martingale 4cm w kolorze ciemny khaki? W ds nie ma z tego co wiem Quote
FridaOzzy Posted January 1, 2014 Posted January 1, 2014 Pięknie się na niej prezentują obróżki! :loveu: Skąd ta zabaweczka? :) Quote
nichya&nazir Posted January 1, 2014 Posted January 1, 2014 Okamia napisał(a): O macie collar puller jak się sprawdza? jest jakaś duża różnica przyrównując do zwykłego ringo? pomijając wytrzymałość;) Quote
Okamia Posted January 1, 2014 Posted January 1, 2014 fridaso napisał(a):Pięknie się na niej prezentują obróżki! :loveu: Skąd ta zabaweczka? :) Dziękujemy :loveu: Collar Puller jak niżej kupiony na wystawie poznańskiej ;) O ile pamiętam w DogStyle też mieli ;) nichya&nazir napisał(a):O macie collar puller jak się sprawdza? jest jakaś duża różnica przyrównując do zwykłego ringo? pomijając wytrzymałość;) No puller w porównaniu do ringa z gumy jest z takiej fajnej, miękkiej pianki(?), którą można memlać. Młoda uwielbia zabawki, które można pomemlać więc u nas np zabawki z lanej gumy odpadają za to to robi furorę :diabloti: Fakt faktem jak widać na załączonym obrazku są ślady zębów ale nie mają one wpływu na użytkowanie a młoda na nim często wisi ;) Quote
konwalia62 Posted January 1, 2014 Posted January 1, 2014 (edited) Jeśli ktoś potrzebuje szelek JULIUS K9 rozmiar 2, to zapraszam http://allegro.pl/show_item.php?item=3848757826 Są to wystawiane grzecznościowo szelki labka mojej koleżanki, z których piesio wyrósł :( Zainteresowanych proszę o kontakt przez PW lub przez formularz allegro. Edited January 1, 2014 by konwalia62 Quote
brjagata Posted January 1, 2014 Posted January 1, 2014 Ma ktoś może zdjęcie lupine na zatrzask o szerokości 1,8cm/2,5cm na psie? Nie wiem jaką szerokość wybrać :eviltong: Quote
IZMADO Posted January 1, 2014 Posted January 1, 2014 LalaAla napisał(a):A ja chciałam donieść, że dziś otrzymaliśmy paczkę z szelkami :) Rozmiar 2 i są po prostu IDEALNIE dopasowane. Leżą jak druga skóra!! Byliśmy na dłuuugim spacerze i są również niesamowicie praktyczne. Od teraz tylko te szelki będziemy kupować :) Coś mi się wydaje, że wiele ich nie kupicie ;) Patrząc na opinie użytkowników są świetne jakościowo i zastanawiam się, czy ktoś był zmuszony kupić nowe, bo stare mu się przetarły/podziurawiły/popruły itp... Quote
Unbelievable Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 Agathee napisał(a):Ma ktoś może zdjęcie lupine na zatrzask o szerokości 1,8cm/2,5cm na psie? Nie wiem jaką szerokość wybrać :eviltong: ja mam 2,5 dla suczy, ogólnie jest masywna ta obroża, ale też bez przesady Quote
Kasi i Lena Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 Agathee napisał(a):Ma ktoś może zdjęcie lupine na zatrzask o szerokości 1,8cm/2,5cm na psie? Nie wiem jaką szerokość wybrać :eviltong: Mogę później pstryknąć zdjęcia. Mam 2,5 i 1,8 cm. Na jakim psie chcesz? Mam dwa. Jeden wielkości spaniela, drugi mniejszy. jakoś niecałe 40 cm w kłębie, 10 kg i niecałe 30cm w szyjce. Quote
Justa Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 Agathee napisał(a):Ma ktoś może zdjęcie lupine na zatrzask o szerokości 1,8cm/2,5cm na psie? Nie wiem jaką szerokość wybrać :eviltong: Ja mam sznaucer miniaturę i 1,8cm jest moim zdaniem idealne ;) Zwłaszcza, że to dość sztywne obróżki ;) Quote
IZMADO Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 gops napisał(a):Izmado można kupić każdego koloru :lol: Aaa... no tak! :mdrmed: Quote
BBeta Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 Agathee napisał(a):Ma ktoś może zdjęcie lupine na zatrzask o szerokości 1,8cm/2,5cm na psie? Nie wiem jaką szerokość wybrać :eviltong: 2,5cm ;) http://beata.boo.pl/dogs/DSC_260.jpg http://beata.boo.pl/dogs/DSC_581.jpg Quote
Kasi i Lena Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 Ja mogę pokazać takie porównanie. i na spanielowatej. Quote
toyota Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 (edited) Lupine 2,5 cm na Frani 15 kg wielkości spaniela tylko 2 x dłuższej: Edited January 2, 2014 by toyota Quote
rashelek Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 Złożyłam dzisiaj zamówienie w DS, przyjdą do nas dwie obróżki, po jednej na potwora :D Teraz najgorsze w zakupach - oczekiwanie :evil_lol: Quote
gops Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 Kto ma odblaskowe Red Dingo i powie mi czy pęka po jakimś czasie ? Zastanawaim się nad żółtą odblaskową obrożą lub Może ktoś ma którąś z tych obróż i da zdjęcie na psie ? Quote
Ewa&Duffel Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 gops napisał(a):Kto ma odblaskowe Red Dingo i powie mi czy pęka po jakimś czasie ? Zastanawaim się nad żółtą odblaskową obrożą lub Niestety te odblaskowe kostki bardzo szybko pękają :( Quote
gops Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 Tak myślałam , gdzieś już kiedyś o tym czytałam tylko nie byłam pewna . W takim razie odblaskową odpuszczamy , szkoda bo one mi się najbardziej podobają szczególnie żółte . Quote
Unbelievable Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 mi nic nie popękało, miałam obrożę koło dwóch lat, często używaną w różnych warunkach. Ale tobie na pewno popęka : P Quote
Recommended Posts